Снимки

Овен 21 март – 20 април

Бъдете внимателни. Ден на тайните съюзи, на преговорите, които ще минат при закрити врати и ще донесат полза за малцина. Ще се подписват договори, които ще изстрелят някого на върха, но този някой ще бъде окован с веригите на зависимостите. Луната преминава през градусите на обесебването, а устата на Меркурий е заключена от точния му съвпад със Сатурн. Нищо няма да се чуе, но последиците ще са огромни. Имате шанс да извлечете и ползи, но трябва да се запитате каква цена трябва да се плати за всичко това.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април - 20 май

Днес някой ще бръкне в меда запленен от обещания или направляван и пазен от чужди интереси. Всяка делова среща може да бъде използвана за компрометиране на едната или на другата страна или за използване и на двете от трети лица. Вероятно е да влезете и в двете роли, но за третата ще се иска доста по-висока позиция. Сключените договори може да ви уредят с престижна работа и възможност за кариерно израстване. Постарайте е да отчетете всички фактори и да изиграете добре своите козове.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на тежки преговори, на опасност от изнудване и компроматна игра за родените в третата декада. Ще бъдете подложени на натиск от тези, от които сте си позволили да зависите. Играта ще загрубее, ако точно днес сключите тайни съюзи и договори. Конкуренцията ви се обединява и тя работи тайно. На всички нива ще действа точният съвпад на Меркурий и Сатурн, който работи в посока на информационното затъмнение, а негативният му аспект с Луната ще изключи обикновените хора от това, за което се договарят силните на деня.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Доверете се на инстинктите и ще изплувате в момент, когато другите взаимно се топят и копрометират. Днес имате възможност да лавирате между интересите на два враждуващи лагера и да прокарвате личната си политика. Вървите и към приятни моменти в любовта, към изневери, които ще рекушират в бъдещето, но за момента ще си прекарате добре. Сънищата ви ще са като приказка, но едва ли ще се сбъднат. До вечерта родените в третата декада ще нагазят в мътните води на неравностойното обвързване.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Символ на деня е корона поставена на висок връх. Не всеки ще я достигне, но със сигурност в днешния ден ще има коронации и детронации на хора стоящи на лъвски позиции. Ще се пренареждат постове, ще се плете мрежата на обвъзването, ще се продава и купува с подставени лица. Всичко това ще става на тъмно и при пълно информационно затъмнение за тези, които са извън играта. Бъдете внимателни, планетата на правото и закона Юпитер ви дебне от знака на Скорпиона. Всичките ви действия трябва да се изпипани юридически.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Тенденцията е да влизате сами в обсебващи връзки. Родените в третата декада ще получат своето сиренце, но само ако влезат в капана на зависимостите. Пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате, особено ако е свързано с взаимни услуги и компромати. Отложеното за утре може да се развие много по-добре и най-важното няма да ви вкара в ситуация на подчинително сътрудничество. Дори днес да ви предложат висок пост бъдете сигурни, че някой ще стои по-високо и ще ви дърпа юздите.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Това, което днес се вижда на повърхността и се котира като информация, предложения и чувства е само нищожна част от айсберга, оставащ под повърхноста на истинските ни намерения. Нищо не е такова каквото изглежда. Сключените договори ще работят за чужди интереси и едва ли ще се спечили много от тях, но със сигурност някой ще бъде използван, енергията и парите му ще текат към чужди джобове. С действията си и в любовта може да предизвикате и привлечете неприятности в следващите два дни.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес може да се сдобиете с информация или с документ, които ще ви служат за защита и ще държат настрана враговете и конкуренцията. Имате шанс да изиграете много добре личните си козове и да се изкачите по стъблата на служебната йерархия. Тенденцията в момента е да се влиза в зависимости с всяка крачка нагоре към целта. Нищо няма да ви се даде даром, така че дайте си сметка докъде искате и може да стигнете. Навлизате в печеливш период, в който може да вземете от живота и любовта нещо определено за друг.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на тежък избор за родените в третата декада. Може би не трябва да избирате нищо. Оставете важната част от договарянията и подписването на новите си договори за следващите два дни. Днес може да станете обект на нечие въздействие и вмешателство, които ще ви насочат в посоката на зависимости, от които трудно ще се измъкнете. Не теглете кредити, не давайте обещания и се опитайте да излезете от сивата икономика. Оковавате и любовта в неравностоен и вреден съюз, воден само от секса или финансовата облага.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Каквото си постелеш днес, на това ще седнеш и легнеш утре. Бъдете особено внимателни. Ще ви се предлагат изгодни варианти в бизнеса и в партньорските връзки. Насочете интересите си към благоустройството на дома и подсигуряващите го фактори. Не се обвързвайте с непознати, но в групата от проверени в годините хора може да постигнете много. За следващите два дни не планирайте активни мероприятия, както и вадене на зъб. Не се претоварвайте с работа, особено на чуждо и в услуга на чужд интрес.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес може да се окажете разпределителна гара на различни интереси. Изискването е да пазите свои и чужди тайни и да се изключите максимално от задкулисните игри. Ще успеете в дейности и работа, които са в рамките на закона и следват направените уговорки от предните дни. В момента печелят тези, които дърпат конците, както и приближените им. За края на работното време не насрочвайте срещи, които трудно ще контролирате. Едно малко невнимание може да ви обвърже неприятно. Днес играта е на котка и мишка.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 феврури – 20 март

Днес големите риби гонят малките, но и зад тях се вижда някаква още по голяма сянка, която ще се възпозва. В рискова позиция са тези, които знаят много или случайно се окажат на неподходящото място в неподходящото време. Съветът към родените в третата декада е да не насрочват срещи, на които може да бъдат обвързани и използвани. Не е изключено да ви спретнат компромат. Лош ден за запознанства, за изневери и старт на съвместни бизнес инициативи. Не се знае кой в действителност управлява ситуацията.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка, която ви и донесла много работа, отговорности и максимално натоварване. 2018 г. ще бъде за вас лична година петица, която има стрелка в нова посока. Планирайте пътувания още сега по време на новогодишните празници. Животът ще ви предложи нови посоки на избор. Не отклонявайте покани. Не се отказвайте, уловете шанса още във въздуха.

Родените днес ще имат достъп до поверителна информация, ще знаят много и ще трябва да се съобразяват с това, за да не навредят на себе си или на другите. Научете ги да не споделят всичко. Роботата им един ден ще го изисква.

Заченатите днис ще бъдат тясно свързани с кармата на страната. Може да работят и за тайните служби или да са на предни позиции при взимане на отговорни за страната решения.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дъщерята на Джако призна, че е бисексуална

Парис Джексън, дъщерята на Краля на попа Майкъл Джексън, е бисексуална. 20-годишната актриса, която от доста време свързват с красавицата Кара Делевин – сама призна пред феновете си, че е привлечена и от двата пола – както мъже, така и жени, но не иска да си слага сама етикети.