Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден свързан с насилието с измамата и с изкушения, на които трудно ще се устои. Отнасяйте се много внимателно към всяко предложение и покана. Не взимайте решения под въздействието на моменти чувства и непроверени информации. Някой ще се реши на крачка извън дома, средата и страната в желанието да търси нещо илюзорно някъде другаде. Лесно се става жертва на чужди интереси и амбиции. Добре е да се приключва, а не да се започва каквото и да било, особено ако искате в бъдеще да разчитате на него.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден свързан не само с насилието, но и с помирението, покаянието и прошката. Вероятно е някой да ви провокира в желането да ви предизвика и извади от равновесие. Не се хващайте на въдицата, простете, забравете и отминете, ако не искате да си създадете повече проблеми. Ден свързан и с коренната реформа, с желанието да надскочиш себе си и да вземеш от живота и това, което не ти се полага. Неблагоприятен момент за хирургически интервенции. Отложете новите инициативи за петък.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Един от най-рисковите ви, агресивни, непримирими и неблагоприятни дни за месеца. В хороскопа ви се образува пленетен кръст. Очаквайте ответен удар на личната си агресия, а и дори да стоите мирни ще бъдете провокирани и предизвикани към действия, от които ще произтичат повече вреди и опасности за вас. Пазете дома, не оставайте важните за вас дела и хора без надзор и сами се притаете и не провокирайте по-силните. Ден на крокодила. Кой както може ще ви захапе, ще направи опит да ви отстрани от сцената и накърни интереса.

Р-4

П-4

Л-4

К-3

З-3

 

Рак 22 юни – 21 юли

Деструктивен ден, в който лесно се посяга към чуждото и още по лесно се влиза в зарибяващи схеми, в които ще играете ролята на машата в ръцете на чужди интереси. Не предприемайте нищо важно и отговорно. Не намесвайте близки и родинни в играта, в която поемате рискове. Простете на тези, към които сте тръгнали с агресия. Днес от играчка може да стане плачка, но няма да плачете само вие. Концентрирайте усилията си към приключване на важна дейност или работа, от която очаквате придобивки.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Излирайте се максимално от деловия и светски шум наоколо. Ден на посегателства, на открито противопоставяне и неспазване на законите. Не се поддавайте на гнева. Не се подстригвайте и не си режете ноктите. Вероятни са неприятни инциденти, които може да ви извадят от равновесие, но и да ви покажат пътя, който е добре да следвате. Всичко приключено днес ще донесе обнадеждаващи резултати и в бъдеще ще ви служи дълго. Проведете укрепващи здравето процедури. Сънищата си тълкувайте на обратно.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Очаквайте опити за отнемане на права, свободи и предимства. Някой ще се кандидатира за мястото, което ви се полага, което са ви обещали или сте извоювали с пот и труд. Ден на крокодила. Не чакайте разбиране от страна на тези, които до момента не са ви разбрали. Вероятни са опити за отнемане на предимства или собствености. Трудно ще спечелите дело. Не започвайте нови инициативи, ако не искате да носите на гърба си мързеливците. Опасно е да играете двойни игри и да вървите към изневери.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес когато двама се карат ще спечели третият и това може да сте вие. Наблюдавайте игрите на другите отстрани, не рискувайте в нищо и за нищо. Не взимайте страна в спор, особено ако не знаете точните отношения между спорещите. Не отсъствайте от дома и от местата на личния си интерес. Ако наблегнете на тази работа, която може да се приключи до вечерта ще имате повече ползи отколкото, ако започнете нещо без нужната база и подготовка. Обърнете внимание на здравето си. Оперативните намеси е добре да се отложат.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден свързан с насилието и реформите, с желанието да зарежеш всичко и да заминеш на някъде. Лесно се взима решение за напускане на страната, на дома и на партньорите, с които не мелите отдавна. Дайте си точна сметка за последствията от всеки прибързан ход. Ако изчакате до два дни събитията ще се развият особено благоприятно за вас, ще получите и това, което не ви се дава. Днес новите дела ще тръгнат накриво и ще трябва да се преправят, което ще изисква допълнителни вложения на сили, средства и капитали.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Един от най-рисковите ви дни за дълъг период от време. Може да попаднете в опасни ситуации и да привлечете опасни хора в личната си орбита. Не подписвайте нови договори и стойте далече от риска. Не участвайте в демонстрации на сила и се движете по линията на най-малкото съпротивление. Всичко предприето ще тръгне накриво. Спазвайте техниката на безопасност и законите по пътищата. Не си създавайте сами допълнителна работа и грижи. Здравето ви и нестабилно. Намалете темпото и изискванията.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-3

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Работата ви се урежда. Ще приключите успешно отдавна влачен проект и с голяма вероятност ще си получите парите или уговорените преди екстри. Битките на другите работят за вашите интереси, улесняват ви при взимане на решения и позволяват да контролирате положението. Така ще е днес и утре, но в неделя ситуацията ще се преобърне и друг ще се опита ди ви контролира. Старайте се да овладявате гнева, да не се поддавате на емоциите и да си вършите работата, без да гледате встрани. Не влизайте в излишни спорове.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на реформи, на опит за заминаване в чужбина, на неочаквани покани и изгодни предложения. Дайте си време, обмислете вариантите, не се впускайте точно днес в нови иницитиви. Може да се почувствате пренебрегнати и ощетени, но ако се замислите и огледате ще видите как околните са ощетени двойно. Вложете сили и талант в отдавна движени дела. Каквото доведете до край ще работи за бъдещето ви, ще ви издига на по-добри социални и материални позиции. Не се занимвайте с чуждите проблеми, а уредете своите.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Критичен и рисков ден. Ще се окажете в капана на чувства и страсти, които не можете, но и не искате до контролирате. Ще ви манипулират, ще ви изнудват и вкарват в доилния апарат на ползването. Не си правете илюзии. Нищо важно не предприемайте, ако не искате после да съжалявате за пропилените усилия, пари и труд. Неблагоприятен ден за оперативни намеси в областа на крайниците. Не се опитвайте да покривате тежки нормативи. Дано сами си наложите забрани, за да се предпазите.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-3

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Вървите към обвързване, брак или съвместна семейна инициатива, която ще стабилизира положението, ще ви уреди с нова връзка и покрив над главата. През 2017 г ще навлезете в отлив, ще оставите зад гърба си училището, старата работа или старите връзки и ще влезете в нова среда. Ще бъде болезнено, но трябва да се върви напред.

Родените днес имат агресивен, изискващ и критикарски настроен потенциал. От малки ще се опитват да манипулират околните. Няма да се задоволяват с малко, но може да изпаднат от добрите класации за учене и работа поради кривините на характера си. Трудно ще се сработват с другите.

Критичен ден за зачеване. Не се приближавайте до партньора. Може да се родят деца с генетични мутации, които след време може и да станат модерни.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Андрей Арнаудов стана татко на момче

Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов гушна първата си рожба. Това съобщи самият той в социалните мрежи. „Добре дошъл, Васил А. Арнаудов! Бебето и Емануела са добре! Благодаря на Acibadem City Clinic Tokuda и особено на д-р Ани Богданова!“, написа гордият татко.

Хю Грант вдига сватба

Популярният като „вечният ерген“ актьор Хю Грант ще каже заветното „да“ на приятелката си от 6 години – шведката Ана Ебърстийн. Двамата са подали заявление за сключване на граждански брак в кметството на Кенсингтън и Челси в западен Лондон, където притежават къща.

В лентата участват известни актьори и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг (ОБНОВЕНА)

В лентата участват известни актьори и популярни лица от малкия екран

Със заснемането на нов сериал са се заели продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Телевизионното дуо вече опъна снимачната техника на северния плаж в Слънчев бряг.