Снимки

Овен 21 март – 20 април

Навлизаме в седмицата на изборите и правим смяна на лятното часово време. С връщането на часовника връщаме и старите проблеми за разрешаване. Тези съвпади не са случайни, предстои голяма промяна. Този път изборният ден е насрочен на много добра дата, която се свързва с колелото на съдбата, което ще се завърти неминуемо и което е било отдолу, подтиснато и притеснено ще изплува отгоре и дано това да е флотационната пяна, която животът ще отпени. И за вас този уикенд ще донесе превратности. Едно поведение ще смени друго, едно положение ще излезе от контрол, а друго ще попадне под диктат. 25-26-и изискват да съберете семейния съвет и да вземете решение как да се продължи напред. И в големите и в малките клетки на обществото ще започнат необратими промени. На 26-и и на работното ви място ще започне прегрупиране на силите, което до вечерта ще отвори стари рани и може да ви вкара в преразход на сили и средства. Не се прибирайте по късните часове. Бъдете внимателни с документацията си. 26-и не е благоприятен за оперативни намеси в областа на главата. Правите грешен ход и в бизнеса. На 27-и лесно се печелят пари, но и лесно се влиза в опасни връзки. В сряда може да подпишете много по-изгоден договор. На 29-и ще има за какво да почерпите, а в петък ще срещнете ледено сърце и ще подновите стара болка.

 

Телец 21 април – 20 май

24-и е денят на сърцето, на възможноста да стоплите отношенията с тези, които обичате и желаете, но по някакъв начин сте дистанцирали или пренебрегнали. Денят е свързан с желанието да се помогне на всички нива и да се избършат нечии сълзи. Включете се в благотворителни инициативи и така сами ще привлечете към себе си хора с благотворителни подбуди. Венера и Юпитер ви гледат в брилянтен аспект от знака на Девата. Родените около 1 май може да получат най-добрите и изгодни оферти, особено във връзка с чужбина. На 26-и съберете наличния състав и обсъдете нещата. В този ден е трудно да се правят прогнози. Ще се получават противоречиви сигнали, може да има проблеми с документи и покриване на информация. На 27-и ще искате всичко само за себе си. В този ден змеят на желанията трудно ще се неутрализира. Може да спечелите куп пари на чужд гръб и да отстраните конкуренцията. На 28-и се подстарайте да разделите точно и правилно спечеленото. Денят изисква равнопоставеност, за да останеш в играта. На 29-и чакайте покана от две места, но е добре да приемете първата. Печелят тези, които пият вода от източника, а не ползват препредадена информация. Вечерта внимавайте с алкохола. На 30-и срещите ви са неравностойни. На едно място ви пренерегват, а на друго вие правите същото. Съботният ден носи рискове.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

За вас се очертава тежък уикенд. В хороскопа ви се образува кръст на планетни сили. Една привидно печеливша ситуация ще се извърти така, че ще ви запрати в ъгъла на наказаните и ощетените. Част от лустрото ви изчезва, може да се окажете подведени и предадени. На 26-и правите ходове, които не отчитат ситуацията. Опозицията на Меркурий и Уран пречи да се види в перспектива настоящата ситуация и да се отчетат правилно фактите, ползите и загубите. Не бива да се върви против общественото и колегиално мнение. 26-и е денят на тръбача, който свири сбор. Всеки трябва да се ориентира в строя и да намери мястото си. На 27-и се отварят големите апитити. Преговорите вървят трудно. Всеки иска повече отколкото другият може да му даде и предостави. Скандалите в този ден разболяват и вредят и на двете страни участващи в спора. Трудно ще се раздели неделимото. Отложете важните разговори. На 28-и лесно ще се постигне примирие. Ще направите изгодна сделка и с балансиран ход ще привлечете качествени партньори. Страстите се овладяват, постигате нужните ви договорености, подписвате точни договори. На 29-и ще има за какво да почерпите, чакайте добри вести и възможности за печалба. В петък са вероятни пътувания, но и срещи, които ще ви провокират и извадят от равновесие. В този ден маските падат, разкриват се неприятни тайни.

 

Рак 22 юни – 21 юли

В събота може да постигнете много, да стоплите отношенията с близки и приятели, да направите крачка към помирение и да получите неочаквана подкрепа. Ден на вдъхновение. Ще намерите правилния път и подход. Озаряват ви гениални хрумвания, личната ви муза ще ви посети. Доверете се на усета си за хора и ситуации. Участвайте във всякакви прояви на благотворителност. Подгответе документи за кандидатстване по програми за развитие на нови бизнес инициантиви. В неделя колелото на съдбата ще се завърти, може да изпаднете от една класация и да влезете в друга, която не ви се нрави много. Но може би най-рисковият и неприятен ден за вас е 26-и, особено за родените във втората декада. Не взимайте важни решения, не рискувайте, пазете си документацията и не издавайте споделени тайни. Вероятен е пробив в информационния поток и хакерски действия. Добре безпечете поверената ви документация. На 27-и искайте повече и ще пролучите достатъчно. Действайте дипломатично, не участвайте в скандали. Ден на астрални битки, които ще се водят и на нашето човешко ниво. В споровете за пари и други форми на енергия няма прошка. 28-и е ден за постигане на компромиси и подписване на взаимно изгодни договори. На 29-и минавате в по-високо ниво, чакайте предложения. На 30-и нищо не се получава даром.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ако искате да получавате пригответе се в събота да давате и да обгрижвате тези, които се нуждаят от грижи. Правете това, за което ви молят и направете някому желан подърък. И на по-високо световно ниво в този момент може да се намери решение на хуманитарната криза. Неделният ден носи предвидими и непредвидими обрати. Отнесете се спокойно към старите проблеми. Ще получите свежи сили за решаването им. Този ден позволява да се отървем от тежестите на миналото и да минем на по-висока навивка в отношения и действия. Изборите ще са показателни и ще доведат до ротации в управлинието. В понеделник е Димитровден. Този народен празник повелява да се разплатим с тези, към които имаме дългове. Много информация ще се изкриви или покрие поради опозицията на Луна и Уран с Меркурий. Ще се раждат деца с нестандартен подход в живота, ще се правят неочаквани крачки, които в следващите два дни може да доведат до незадоволителна лична себеоценка. Вероятно е на 27-и да загубите пари, да превишите права и позиции и да настроите група хора срещу себе си. На 28-и ще се действа по-дипломатично, но конкурентите ви ще се обединят. 29-и се свързва с виното и камбаната. Идват вести, за които някой ще почерпи. На 30-и е денят на огледалото. Тендецията е нещата да се виждат изкривено. Бъдете по-обективни.

 

Дева 23 август – 22 септември

Ще ви бъде трудно в съботния ден, особено ако бягате от отговорности, от родителски и синовен дълг, от възможноста да помогнете за решението на колегиални и семейни проблеми. Може да ви бъдат отказани някои екстри, но по-големият проблем е, че някой ще се накичи с вашите идеи и ще заеме позицията, която вие заслужавате. Ден на неприятни рокади за вас, но и на възможност да бъдете оценени на високо ниво или извън страната. Венера и Юпитер са в точен съвпад във вашия знак, а това положение изисква да се вземе участие в омиротворителни и благотворителни мисии, а така сами ще станете обект на благотворителност. Проблемът е, че конкуренцията ще е голяма. В неделя може да отстъпите част от позициите си, но на 26-и стар дълг ще ви бъде платен или опростен. На 27-и чакайте пари в брой и възможност за добра сделка. Ден на големите апетити. Предстоящото пълнолуние пълни потребителската ви кошница, но провокира и ви сблъсква опасно в играта на интереси. На 28-и лесно може да се разберете по цини на стоки и услуги и да подпишете равностоен договор. На 29-и не работете в екип и не подписвайте колективен договор. Патентовайте идеите си, не бързайте нищо да споделяте. Получените предложения целят получаване на информация, а не желание да ви се помогне. В петък не очаквайте разбиране и подкрепа.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 24-и молитвите се чуват. Може да получите вдъхновение и озарение за пътя напред и за действията си в бъдеще. На 25-26-и сте в рискова позиция, а това може да попречи на големите ви амбиции или да ви сблъска с опасни интереси. На Димитровден родените около 10 октомври ще попаднат в информационно затъмнение или ще има опити да бъдат излъгани и ощетени. Не предприемайте важни стъпки и не теглете кредити. 25-26-и не са благоприятни за оперативни намеси в областа на главата. Каквото се развали в този момент трудно ще се оправи. Не работете с неизправна техника. Битката за кокала се изостря на 27-и, когато Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Ще се разбере кой наистина разбира от финанси и управление и може да реализира печалби докато другите губят. В сряда стремежът е към хармония и балансирани действия. Преговорите вървят делово и с взаимни отстъпки. Изгладете това, което се нуждае от изглаждане. В този ден крясъците раболяват. На 29-и за вас настъпва благоприятна промяна. Ще получите няколко вести и обаждания, които ще ви подскажат накъде да вървите и кои са истинските ви източници на сила и ресурс. Чакайте долови предложения, подпишете нови договори, не бързайте да отказвате на покани за участия. В петък разконспирирате враг. Плучавате облаги.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

За вас се очертава чудесен съботен ден. Това, което е изглеждало зле и непоправимо ще може да се поправи. Включваме се към космическия канал на любовта и благотворителноста. Прочистете мислите от всичко вредно и разболяващо и опитайте да осъществите нужните приятелски контакти. Дава се прошка. Направете първата крачка, никъде на отивайте без подарък. Жестовете на внимание са от особено значиние за бъдещите връзки. Неделният ден ви носи нова информация, която ще ви накара да постъпите различно, да смените подхода и да промените избора си. Ден на пръстена и колелото. Един се жени, друг влиза като ново лице в семейството на голямата политика. Кръговете се затварят и капсуловат. Денят има магична сила, тенденцията е да се разрешат стари проблеми и да се тръгне по нов път. На 26-и не вярвайте на никого и нищо. Всичко проверявайте по няколко канала. Родените в първата декада ще попаднат в опасни ситуации на 27-и. В момента апетитите ще са огромни, вероятно ще ви бъде оказван натиск у дома или на работното място. На 28-и ще трябва нещо да делите или с нещо да се разделите. Ден на споделената отговорност и в семейството. Уреждате наследствен имот. На 29-и късметът ще е с вас, чакайте покани и изгодни договори. В петък всеки ще получи по заслуги. Нещо отнето ви се връща, дава или дарява.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За родените в първата декада 24-и е рисков и проблемен в контактите ден. Ще се наложи да правите компромиси, за да има мир и любов у дома. Постъпете по съвест, ако се налага да отсъждате и давате мнение. Проявете състрадание. В неделя старите проблеми тръгват на нов глас. Отнесете се към всичко спокойно. Навлизате в силен период. До два дни ще постигнете нужното примирие и победа. В деня на колелото някой изплува от забвението, а друг попада в него. Предстоят рокади по върховете. 26-и е ден на тръбача, който свири сбор. Всички се събират под знамената на личната си и политическа отговорност. Не прекалявайте с нищо. Лесно може да отблъснете правилните хора и да привлечете някой, който ще ви създаде проблеми. Не слагайте прекалено много парфюм и фрапиращи тоалети. И най-дребните детайли правят впечатление. Ако правилно изчислите изискванията на ситуацията ще извлечете максимални ползи. На 27-и лесно се отива в крайности, още по лесно се печелят пари, но и се правят неразумни разходи. Желанията взимат връх над разума. На 28-и вече ще действате много по-балансирано и ще сключите перфектния договор. На 29-и подате в трудна ситуация на избор. Добре изтълкувайте и изтъргувайте получените информации. Родените в първата декада правят грешен ход. На 30-и срещате ледени сърца, студенина и неразбиране.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

24-и идва с откровение за бъдещето, за възможностите и пътищата, по които е добре да се върви. Ден за молитва, уединение и дарителски инициативи. Който в този ден на даде нещо от себе си, да не разчита на подобни жестове в бъдеще. 25-и преобръща всяка ситуация, вкарва ви в положения, в които може да се окажете без вина виновни. Ден на рокади, пластовете се разместват болезнено както в личния, така и в професионалния ви живот. Но може би най-трудните моменти ви очакват в понеделник. Родените около 10 януари ще изпитват най-големи натоварвания и болки. Може да ви мъчи и зъбобол, но денят не е благоприятен за дентални услуги. Ще ви бъде подадена и грешна информация, попадате на нолоялна конкуренция. На 27-и настъпвате здраво педала на амбицията и правите неочакван скок в печелившата посока. Само не отивайте в крайности. Родените в първата декада ще привлекат силни покровители и благоприятни случайности. На 28-и имате възможност да намерите много добра работа, да сключите перфектния договор и да се похвалите с голяма победа. Метериалното ви положение се подобрява. Действайте балансирано, позволете и друг да спечели чрез вашите печалби и ще си осигурите покровителство. На 29-и идват покани и съобщения, за които ще почерпите, но в петък губите приятелската нишка.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Символи на съботния ден са Свещенният граал и сърцето. Всеки ще изпие своята чаша на радости, отговорности и болка. Включете се в дарителски акции, направете едно добро дело и се постарайте повоче в отношенията с околните. Направете подарък, раздайте милостиня. Неделният ден е зареден с революционни промени. Съдбата завърта своето колело. Тенденцията е към необратими промени и тези избори ще го покажат. Не се знае какво ще изплува от забвението, но със сигурност много хора ще бъдат забравини и ще изпаднат от класацията. Ден на възкачвания и детронации. В понеделник всичко, което се предприеме ще донесе ползи за вас и семейството ви. Ако зависите от нечия благословия, похвала или жестове на внимание ще ги получите. На 27-и не си превишавайте правата. Предстоящото пълнолуние поставя слънцето ви в пречупващ аспект с Луна и Слънце. Не взимайте страна в спор и не участвайте в скандали. Попадате под кръстосания огън на чуждите интереси. 27-28-и ще се окажет трудни и рискови дни за бизнеса ви. Подписаните договори ще са неравностойни. Каквото отложите за 29-и ще се развие по вашите правила и ще донесе ползи. Насрочете за тогава делови и лични разговори. Ще подпишете изгоден договор. В петък маските падат, разкривате враговете си и изпреварвате ходовете им. В този ден всичко се получава по заслуги.

 

Риби 20 февруари – 20 март

И за вас се очертава една магична събота, в която може да развихрите дарби и таланти и да привлечете спонсори. Който даде и дари в този ден на сърцето ще получи и ще се надява на внимание в бъдеще. Дава се милостиня, правят се желани подаръци и това, за което другите ви молят. Който не чуе молбите на околните сам няма да бъде чут. В неделя Луната преминава през градусите на обсебването. Опитите за зарибяване вървят с пълна сила. И при вас ще се появат старите проблеми, но може да ги решите от раз по нов начин и с нови средства. Денят е магичен, позволява да се освободим от тежестите на миналото, от всичко вредно и разболяващо в живота ни. На 26-и ще има много скрити тайни и покрити информации. Не реагирайте прибързано, изчакайте нещата да се избистрят. На 27-и може да спечелите максимално, но и веднага да загубите спечеленото. Не играйте хазартно. Съветът е да туширате лакомията и желанието за бързи печалби. Каквото отложите за 28-и ще мине много по добре, ще носи равностойност в договарянията и сделките и ще отвързва личната ви инициатива. На 29-и важното да се свърши по най-бързия начин. Навлизате в рисков период и позволявате да ви използват. В петък много неща ще се изяснят, но с болка и неприятни разговори. Вероятни са раздели. Свършва един маскарад в живота ви.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Почивни дни с/без деца

Лятото е вече тук и е време да оставаме у дома все по-рядко и да се насочим към различните кътчета на страната ни. Може да се порадвате на цветни изживявания в нашите предложения за уикенда за малки и порастнали.

Фенка предложи брак на Павел

Най-смелото предложение, което рапърът Павел от дуото Павел и Венци Венц, е получавал някога от фенка било за брак. Момичето дори паднало на колене, но се наложило изпълнителят на „Само по татуси“ джентълменски да отклони въпроса на младата почитателка.