Снимки

Овен 21 март – 20 април

Пътувайте до обед в съботния ден. След това навлизате в конфликтен период и до вечерта може да се изпокарате с роднини и приятели. Не планирайте за вечерта срещи, на които ще се обсъждат болезнени теми и ще се засягат нечии интереси. В неделя до обед ограничете контактите, внимавайте кое къде оставяте, за да не го търсите после. В понеделник важното да се свърши до обед. След това до вторник на обед властва денят на прилепа. Доста неща ще се правят на тъмно, ще ви налегнат мрачни мисли и може да не вземете правилното решение. До вечерта на 8-и чакайте покани и предложения, които не са за пренебрегване. На 9-и ще се събудите с почти гениална идея в главата. Дано имате с кого да я споделите, без това да ви донесе загуби или подигравки. На 10-и до обед може да изкачите висок връх в кариерата, да получите неочаквано предложение и повишение. Приемайте покани за гостувания и канете гости. След това до 10-и на обед се ориентирайте към благотворителност, особено ако съдбата скоро ви е изненадала с нещо приятно. Направете някому желан и нужен подарък, изпълнете това, за което ви молят и ще се почувствате добре. Ще се намери и кой да удовлетвори вашите молби. В петък навлизате в рисков период. Не планирайте важни мероприятия за уикенда, както и вадене на зъб. Ще си патите от главата в пряк и в преносен смисъл.

 

Телец 21 април – 20 май

За вас се очертава чудесен уикенд, с възможност да постигнете всичко, което сте планирали, че и някои екстри отгоре. Ще получите безплатно ценна информация. Някой ще се разприказва тази вечер и ще ви снесе наготово това, което отдавна се мъчите да научите. В неделя ще играете разпоредителна роля. Никой няма да може да се измъкне от личния ви контрол и влияние. На 7-8-и намалете темпото. Тези дни носят предателства, неприятни и компрометиращи положения, след които някои връзки може да се разпаднат, а други да се подновят с неприятен привкус от случилото се преди. Почти в края на работното време на 8-и чакайте предложение и покана за танц в един може би наистина успешен бизнес. На всички нива се опипва почвата, направете го и вие. На 9-и с лекота се обменят идеи и се действа съвместно с обща полза за всички участници. Подходящо време за публични изяви. Приемете отправените предложения. Добре е за подписване на нови договори и уреждане на командировки. На 10-и до обед организирайте срещи с бъдещи партньори, посредници и снабдители. Офертите ви ще се приемат и дълго ще се работи съвместно. В петък не започвайте с претенции. Дайте милостиня, правете това, за което някой ви помоли. Следобед и вашите молби ще бъдат чути. Правите поредната крачка и на любовния фронт.


Близнаци 21 май – 21 юни

На 5-и до обед всичко върви по план, но следобед навлизаме в провокационния ден на петела. Ще се случват неприятни и опъващи нервите ви събития. Някой ще каже повече отколкото трябва и ще застраши съвместните ви инициативи. Не правете излишни коментари на каквото и да било до неделя на обед. Прекалената приказливост ще ви направи лоша услуга. Околните и цялата природа реагират болезнено не всичко случващо се. Каквото се каже, с голяма вероятност ще се изпълни или ще се случи. Съвпадът на Луна и Марс в неделя носи остри сблъсъци на интереси. 7-и има своята светла и тъмна половина. До обед всичко е позволено, но следобед е добре да ограничите контактите. Започвайте само такива инициативи, които бързо ще приключат. Дълготрайните проекти и обвързвания ще зациклят. Нищо ново да не се започва до вторник на обед. Вечерта на 8-и може да влезете в нова група по интереси. Очертават се тайни сбирки и явни предателства, които ще ви изяснят играта. На 9-и не слушайте никого за нищо. Ще ви подхвърлят губещи идеи. На 10-и проблемите ще са повече за родените във втората декада, особено ако прекалено претендират. Направете дарение. 11-и ви носи удовлетворение и възможност да повлияете на чуждия избор. До обед и за вас ще има елемент на дарителство. Колелото на съдбата се завърта, влиянието ви се усилва.


Рак 22 юни - 21 юли

За вас се очертава рисков и губещ уикенд. В хороскопа ви се образува кръст на планетни сили. Трудно ще спечелите водените битки, ще попаднете в неприятни положения и провокиращи отношения. Не говорете много, не коментирайте своя или чуждия избор. Счупеното е лош знак. Тези дни се свързват с вербалната магия. Който не владее силата на словото, ще си навлече неприятности и проблеми, ще влезе в положения, в които ще трябва да се оправдава и извинява. На 7-и важното да се свърши до обед, след това може да получите неприятни новини. Вероятни са емоционални сривове в настроението. На 8-и късметът ви ще се върне към обед и в следващите два дни ще бъде неотлъчно до вас. 9-и носи победа на два фронта, възможност да получите подкрепа от едно място и финансиране от друго. С лекота ще реализирате идеите си и в четвъртък, когато може да изкачите висок връх в кариерата. До края на работното време може да участвате в дарителски акции или да стане обект на такива. В петък до обед е добре повече да давате, отколкото да искате и претендирате за каквото и да било. На 11-и и 12-и ще се повторят с нова сила неприятностите от предишния уикенд. Бъдете особено внимателни и не предприемайте действия, които може опасно да ви засегнат, да провалят планове и намерения. Очертават се и здравословни проблеми.


Лъв 22 юли - 22 август

В събота водете преговори до обед. След това до неделя на обед избягвайте действия, които могат да ви навредят. Бъдете икономични при разговори и публични изказвания. Думите ви може да се използват в компроматна игра. Денят сбъдва благите пожелания. Който лъже, ще бъде хванат на тясно. Ще разберете какви планове си правят околните. На 7-и не бързайте с оценките. До обед сте близо до важен източник на сила, но след това до 8-и на обед ще бъдете изложени на неприятни атаки и игри на дребно. Играта ще загрубее на 9-и, когато Марс ще навлезе в знака на опозицията ви Водолея. Възможна е атака срещу личните ви интереси. Всички сили да се насочат към дома, семейството и подсигуряващите работата ви фактори. Ограничете контактите, не допускайте непроверени хора в обкръжението си. 10-и дава възможност да постигнете разбирателство по спорни семейни и професионални въпроси. До обед изкачвате висок връх и може да сключите изгодни договори. Следобед отдайте дължимото на хора, изпаднали в нужда, които в миналото са ви подкрепяли. На 11-и започнете деня с благотворителен жест. Дава се милостиня и се прави това, за което те помолят. Следобед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Ще постигнете максимума на амбициите си в този уикенд и ще стабилизирате позицията си.

 

Дева 23 август – 22 септември

Силен уикенд за вас, с възможност да направите пробив в непозната среда и да изтикате конкуренцията. Изискването е да се говори малко, да се действа повече и то в уговореното преди това направление. Не се разпилявайте в странични посоки и ангажименти, които излизат в последния момент. Родените в третата декада ще получат награди и поощрения и в любовта. Каквото си пожелаете в събота следобед, ще се сбъдне и ще донесе ползи. Не давайте прибързани обещания. Който докаже лоялност, ще спечели, който излъже, ще бъде изолиран в глуха позиция. В понеделник започват трансформации, в които е добре да вземете активно участие. Не стойте пасивни. Може да се наложат пътувания и командировки. Бъдете там, където са интересите ви. Не се занимавайте с нищо странично, а се докажете на работното място. В този ден се правят и намират лекарства и за най-тежките болести. Намирате и в любовта балсам за душата. От обед до вторник на обед енергетиката е негативна. Може да получите неприятни новини. Не бързайте с реакцията. Постарайте се всичко да мине без прекалени емоции. Самоконтролът е от особено значение и на 9-и. Простете на този, който ви е обидил. На 10-и не търсете съвети, може да се справите сами с всеки проблем. На 11-и следобед имате възможност за изгодни сделки и договаряния. До обед направете едно добро дело.


Везни 23 септември – 22 октомври

Тежък, рисков и ограбващ уикенд за вас. Не се занимавайте с отговорни дела. Не започвайте проекти, на които ще разчитате в бъдеще. В събота проблемите ще са повече за родените до 10 октомври, а в неделя за родените в третата декада. Изпълвате се с неудовлетворение, привличате негативни случайности, а може и да загубите нещо, което ще донесе проблеми или ще ви компрометира. В неделя вечерта се приберете навреме. Каквото загубите, трудно ще възстановите. Бъдете внимателни към здравето си. Може да ви хванат и в закононарушение. 7-8-и са силните ви дни за периода. На 7-и до обед е добре да водите преговори, а за следобед ви чака приключение. Каквото си пожелаете до вторник на обед, с голяма вероятност ще се сбъдне. Не забравяйте, че се сбъдват благите пожелания. Не оставайте без надзор документацията си. Вероятно е да попаднете и на поверителна информация поради нечие невнимание и разсеяност. Вечерта на 8-и сте близо до важен източник на сила. Добре е да преговаряте с шефове и бизнес партньори в края на работното време. От 9-и Марс ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Водолея. Ще привлечете приятелско съдействие за важен свой проект или намерение. На 10-и може да станете обект на благотворителност и подкрепа. За 11-и не планирайте нищо съществено. Очертават се кризи.


Скорпион 23 октомври - 22 ноември

До обед на 5-и водете преговори с чужбина. Обадете се на тези, които усещате, че имат нужда от вас. С лекота въздействате върху чуждия избор и в политически план. Вечерта ограничете контактите и не бъдете многословни. В неделя до обед околните реагират остро на всяка дума, вмешателство и провокация. Стойте далече от случайни конфронтации и сблъсъци на интереси. Вечерта навлизате в рисков период. За понеделник важното да се свърши в първите часове на работното време. От обед на 7-и до 8-и на обед властва денят на прилепа. Всичко ще се прави на тъмно. Необходима е отговорност за делата и активна самозащита от чернотата наоколо. Не влизайте в коалиции и съглашателства. Всичко уговорено в този момент в бъдеще ще се разпадне. На 9-и ще се събудите с чудесна идея, ще получите някакво просветление как да се уреди служебен или семеен проблем. Ще намерите начин да минете без противопоставяне между задачите на работното място и ангажиментите у дома. Правете всичко по най-дипломатичния начин. Марс вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Нищо няма да постигнете с агресия, но може да станете обект на такава. На 10-и ще получите дължими услуги. Идват финансови поощрения и постъпления. На 11-и дайте, преди да поискате каквото и да било. Участвайте в благотворителни прояви.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота до обед получавате подкрепа от близо и далече, обещания за съдействие и финансиране. С напредването на деня обстановката се изостря, особено ако не контролирате коментарите по нечий адрес. Въздържайте се от оценки, опитайте да коригирате собствения си подход в ситуацията. В неделя до обед не влизайте в излишни пререкания, помолете се за нещо и ще го имате. Изпълнете дадените обещания, направете така, че близките ви да изживеят някакво приключение. В понеделник действайте изпреварващо до обед, организирайте срещи и разговори с шефове, посредници и доставчици. След това до вторник на обед се изолирайте от хора и дейности, които обикновено ви стресират. Ако излъжете, ще ви хванат и ще си имате повече проблеми, отколкото предполагате. Денят е благоприятен за сделки с животни и преместване на ново място за работа и живот. На 8-и късметът ви е повече към края на работното време, когато ще ви търсят за съдействие и може би ще ви се издължават за направените в миналото услуги. На 9-и проблемите ще са повече за родените в първата декада. Не следвайте безкритично чужди съвети. На 10-и рисковете са повече за родените в третата декада. Съобразете се с желанията на авторитетите, от които зависите. На 11-и започнете с жестове и благотворителност и до края на деня сами ще се радвате на подкрепа.


Козирог 22 декември – 20 януари

В събота бъдете сред свои. За вечерта не планирайте срещи по имотни въпроси. Влизате в конфликт с роднини и съседи. Настроени сте агресивно към другите и безкритично към себе си. Неделният ден сбъдва желания. Опасно е да се провокират околните с необмислени реплики. Пазете си документацията. Нещо забравено или изгубено ще ви вкара в преразход на чувства и средства. Контролирайте емоциите. Родените в края на зодията са провокирани от емоционалния съвпад на Луна и Марс с рожденото им Слънце. На 7-и се концентрирайте над деловата работа и до обед свършете важното. След това ще се появят хора и фактори, носещи елементи на изнудване. Правят се опити да ви вкарат в рискови проекти. До вторник на обед не взимайте важни решения, особено по дейности, на които ще разчитате в бъдеще. Вкарвате си троянски кон с договорите, които подписвате. На 9-и ви олеква, агресорът Марс напуска вашия знак и активизира Водолеите. Обстановката се омиротворява, отделяте повече време на перспективните срещи и идеи и сте склонни на повече разбиране. На 10-и вървите към нови договаряния и възможност да влезете в нова среда. Следобед посетете близки, нуждаещи се от подкрепата ви. Връщат се взаимни жестове на внимание. В петък до обед мислете повече за общите и семейните интереси. Следобед навлизате в рисков период, чака ви тежък уикенд.
 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 5-и пътувайте, организирайте срещи с приятели. Преговаряйте с близки в чужбина. Договаряте се по важните задачи и отговорности. От обед навлизаме в деня на петела. Ще ни провокират чуждите изказвания и коментари. Изолирайте се от влияния и въздействия. В неделя не бързайте, не ставайте рано, късметът ви ще се събуди към обед. Луната навлиза във вашия знак. Плановете ви се променят, пътуванията се насочват в нова посока или ще зависят от чуждо участие. На 7-и може да получите предложение за нова работа. Съветът е до вторник на обед да не давате съгласието си по никакви важни въпроси, да проучвате самостоятелно нещата и да не позволявате да ви въздействат. Правете разлика в това да се спести истината или да се каже лъжата. По-добре се ориентирайте към спестяване на реплики и действия, които може да ви навредят. Привечер на 8-и нещата ще се развият благоприятно за вас. Ще видите, че изчакването си е струвало труда. На 9-и Марс ще навлезе във вашия знак и ще вложи в действията и думите ви повече сила. Вечерта чакайте посещение на личната си муза. На 10-и сте извор на идеи и намерения, които другите ще одобрят и най-важното - може да финансират. В петък до обед длъжници ви се издължават или получавате нужните аванси. Направете едно добро дело и до вечерта ще се радвате но повече екстри, отколкото предполагате.


Риби 20 февруари – 20 март

В събота да обед се доверете на инстинктите, на интуитивните си усещания и предчувствия. Така ще избегнете неприятни срещи и положения, в които сте вечният втори. Следобед ще ви провокира желанието да се изявите и покажете определена информираност. Не споделяйте чужди тайни, не лъжете и не преувеличавайте истината. Може да си вкарате автогол с направените коментари. Вечерта на 6-и чакайте важни обаждания, а в понеделник бързо уредете въпросите, за които сте се разбрали. След това до 8-и на обед се въздържайте от поемане на отговорност, от участия, действия и дейности в сивата икономика. Може да станете обект на атаки и провокации. На 9-и Луната навлиза в Риби и среща Нептун. Аспектът дава криле на личната ви фантазия, позволява да блеснете с новаторски подход и с идеи, които ще се харесат на публиката, на шефовете или на колектива, в който се изявявате и работите. Ставете актуални със замислите и преценките си. На 10-и изкачвате висок връх, може да ви предложат изгодна работа и договори. Вечерта посетете близък нуждаещ се от грижи и за 11-и сутринта планирайте едно добро дело. До края на деня чакайте поощрения и предложения, които ще ви зарадват и стимулират. На всички нива започват реформи. Този ден ще завърти колелото на съдбата и което е било отдолу, ще се изкачи на върха.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Необикновеният комик се завръща на малкия екран след 20 години пауза със „Смях през сълзи“

Джим Кери е толкова смешен, че да ни се доплаче

Необикновеният комик се завръща на малкия екран след 20 години пауза със „Смях през сълзи“

Какво друго да направи Джим Кери освен да те разсмее? Ами разбира се – да те разплаче. Това че може и двете го доказа отдавна и то на големия екран. Ред е да се завърне към младежката си любов – телевизията, където не е заставал пред камера за главна роля от две десетилетия.

Том Круз не вижда край за „Мисията невъзможна“

Холивудският ас Том Круз призна, че няма планове да пенсионира образа на Итън Хънт в „Мисията невъзможна“. Актьорът е в етап на промотиране на шестия екшън от поредицата, който ще извърви пътя си на големия екран със заглавието „Разпад“.

Деми Ловато отново залитна по алкохола

Американската певица Деми Ловато призна, че е прекратила 6-годишния си период на трезвеност. Това бившата старлетка на „Дисни“ направи чрез песента си Sober, с която изненада феновете си в края на миналата седмица.