Снимки

Овен 21 март – 20 април

До обед трудно напредвате, влизате в излишни спорове и рискувате да ви провокират с лични забележки и критика. Скандалите са лош знак и разболяват. Контролирайте емоциите, не позволявайте да ви отклоняват от пътя. Следобед намирате своя таен или явен източник на сила и ресурси. Енергията ви блика като фонтан. Ще се справите с възникналите проблеми и ще получите най-доброто като предложения, покани и договори. Не планирайте командировки за следващите два дни. Домът ви се нуждае от присъствие и грижи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на изневери, но не само спрямо партньорите ви в любовта, а и спрямо личните ви убеждения и намерения. От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Едно приятелство може да си отиде или да бъде заменено от друго, което няма да си струва усилията и чувствата. Не правете избор и на работното място до обед, независимо какво се случва и кой в какво ви убеждава. До вечерта ситуацията ще се изясни, ще намерите точния подход и вариант.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят ще започне с проблеми и провокации, но следобед в живота ви ще се появят щастливи варианти и случайности, ще се обадят благодетели, ще получите лесно дължими пари и услуги и ще влезете в по-добра лична кондиция. Насочете силите си към благоустройството на дома и работното място. Започнете ремонти. Ще ви хрумнат чудесни идеи, които е добре да осъществите, без да споделяте много. Този ден ви вкарва в коловоза на успеха, постиженията и голямата амбиция.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Напредвайте с малки крачки. Отложете за следобед делови разговори и преговори, които може да ви осигурят изгодна поръчка, възможност да намерите престижна работа. Ще спечелите овациите в средата, в която се изявявате. Тази вечер се приберете навреме у дома. Обсъдете промените и размественията, които се налагат. Не оставайте партньорите сами да се справят с възникналите затруднения и ремонти. В следващите два дни ще се разкъсвате между дома и служебните отговорности. Не планирайте командировки.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Денят започва с двойнствени игри и наравностойни отношения. Не взимайте прибързано решение. Ситуацията ще се изясни към обед и до края на работното време ще направите верен и навременен избор. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока и ще срещнете разбиране. Ще получите подкрепа и финансиране на стопирани проекти и ремонти. Заемете се с благоустройството на дома и офиса. Добре е в този ден да закупите жилище или да се включите в строителството му.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

До обед губите време в неуредици, получавате откази, срещате хора, които само ви затрудняват и пречат на работата ви, вместо да ви улесняват и помагат. Овладейте емоцията, за да не стигнете до душевна или физическа експлозия. Към края на работното време положението ще се облекчи, ще получите с лекота отказваното преди и ще намерете изход от неприятната ситуация. Близо сте до важен източник на сила и пари. Представете си ярко това, което искате да постигнете и ще намерите пътя към него.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Благодатен и успешен ден за родените в третата декада. Може да започнете с притеснения у дома или на работното място, но до обед ще се появят и благоприятните варианти, които ще ви осигурят нужната подкрепа и съдействие. Този ден помага да намерите тайни и явни източници на сила. Включва се каналът на кармичната родова памет. Някой ще получи или направи предложение, друг ще намери жилище за семейството си, ще подсигури и започне необходимите размествания, за да се чувстват всички по-удобно и комфортно.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Натискът върху вас нараства. Очертават се финансови неудобства, откази на поръчки и забавяне на плащания. Като добавка от днес и Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Обхваща ви и чувство на ревност или трябва да изтърпите такова. Трудно се разбирате с партньорите си у дома и на работното място. Отложете за следобед важното, което не търпи отлагане. Навлизате в силен и успешен период. Не рушете, а градете. Ориентирайте се към ремонтни дейности. Символ на деня е съзиданието.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада ще търпят натиск и критика, ще срещат неодобрението и противопоставянето на хората, с които трябва да работят, да преговарят и действат в екип. Нервите ви са поставени на изпитание, не приемайте нещата прекалено емоционално. Не се опитвайте да налагате мнение или да отстоявате позиции. В края на работното време ще се появи светлина в тунела, ще се предложат варианти и възможности, които ще отприщят творческата ви активност. Ще се справите много по-енергично с проблемите и изискванията.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декемри – 20 януари

Денят започва трудно и не по правилата. Съберете сили и смелост, не позволявайте да ви отклоняват от целта и от намеренията, ви за самостоятелни действия и инициативи. Ккаото успете да уредете днес ще донесе облекчение на утрешнатави прогтрама, когато нищо няма да става по лесния начин. Не губете време, действайте директно в посока на личния си интерес. Венера напуска вашия знак. Любовта остава на заден план. Дайте по голямо предимство на търсенето и обзавеждането на жилището, за да я приютите в бъдеще.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Силен ден за родените в третата декада. Очистете мислите от негативизма. Не тръгвайте готови на скандал сутринта, за да не си докарате проблеми. С напредването на деня ще получите няколко предложения, ще се изявите и ще ви забележат на работното място. Може да спечелите конкурс, да намерите жилище, да уредите наемни отношения, както и материалите или работната ръка за предстоящите ремонти. Ден на фонтана, на преливащата енергия и ентусиазъм за действие, които ще ви донесат печалби и придобивки.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Родените в третата декада ще изживеят мъчителни моменти. Вероятни са разправии и конфликти у дома и на работното място. Двойнствените ви връзки ви поставят на тясно. Простете на тези, които са ви обидили. Търсете компромисния вариант и се опитайте да разберете другата гледна точка. В края на деня се случват събития, които помагат да постигнете максималното в следващите дни. Намирате изход в трудна ситуация. Включва се каналът на кармичната родова памет. Отделете внимание на семейните нужди.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Благодатно време за нови начинания, за нови връзки и нова любов. Едновременно с новите начинания, върви и инвентаризация на досегашните ви връзки. Чакайте награди, повишение и възможности да започнете нов бизнес тук или в чужбина.

Родените до обед ще имат по-труден живот, с проблеми във връзките и конфликти в семейството. Родените следобед ще намерят благодатен източник на подкрепа, закрила и сила. Ще получават повече защити в трудни моменти.

До обед не се препоръчва зачеване. Заченатите следобед ще получат подкрепа от предците, ще бъдат надарени с дарбите на известни хора от миналото на рода.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.