0

Р азведена дама от Смолян е била подложена на ужасяващ и изключително нестандартен начин на тормоз от страна на бившия си съпруг.

Разведена дама от Смолян е била подложена на ужасяващ и изключително нестандартен начин на тормоз от страна на бившия си съпруг.

Зарязаният изпитвал патологична ревност и това била една от причините за раздялата им. Отмъщението, което той осъществил, е напълно абсурдно и дори извратено. От 3 март тази година до миналата седмица в централата на спешния телефон 112 били подадени цели 11 сигнала за „шумен секс, който смущава спокойствието и съня на останалите обитатели на блока“.

 Страсти

За необичайната драма разказва кърджалийското издание rodopi24. Централата на спешния телефон 112 в Кърджали обслужва и съседните области Смолян и Хасково. За пръв път диспечерите на спешния телефон били втрещени около 15,45 часа навръх националния празник 3 март. Тогава бившият съпруг съобщил, че „пияна компания, в която е и любовникът на бившата му жена, правят оргия в дома й. А любовните и страстни стонове били толкова силни, че съседите не можели да си починат и да заспят следобед от 14 до 16 часа“. Въпреки необичайността и явния абсурд полицаи спазили задълженията си и отишли на адреса. Дамата наистина имала гости, но всичко било мирно и тихо и дори не се чувала силна музика.

 Отмъщение

Последвали още 10 подобни сигнала. Общо взето, почти винаги, когато е разбирал, че бившата му съпруга е със своя приятел, ревнивецът си отмъщавал със сигнал на спешния телефон. Следвала и проверка, но винаги всичко било мирно и тихо.

Жената не издържала и подала оплакване в полицията. От зачестилите проверки на униформени бил шокиран и синът й, който е ученик. Полицаите забелязали, че сигналите на бившия съпруг нито веднъж не са се оказали верни. Били разпитани и съседите на жената. Те потвърдили, че от жилището й не се вдига никакъв шум. И категорично отрекли отредените часове за почивка от 14 до 16 часа да са проваляни от шумни любовни ласки.

Ревнивецът е предупреден, че ще бъде глобен, а при рецидив и съден. За разхищаване на държавни ресурси заради фалшиви сигнали за нарушение на обществения ред. Служителите на спешния телефон се надяват това да го усмири, защото и без това са претоварени от сигнали по време на пандемията и ескалиращата вълна от заразени с ковид.