Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят се свързва с прегрешенията, с поемането на излишни инициативи и задължения към хора, които ще ви вкарат в неприятности, конфликти и интриги. Ако сте сънували родителите си, това е знак за опасност. Не предприемайте съвместни дейности и не се впускайте в проекти, особено ако не се знае кой ги финансира и контролира. Не е ден и за съвместни сбирки, за събрания и съгласуване на нови дейности. Все някъде някой ще се опита да се закачи към рабтата ви, да ви дои и стриже в бъдеще. Не коментирайте замислите си.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Родените в третата декада са на път да си вкарат сами Троянски кон в работата и дейноста, която започват или упражняват. Не ви трябват нови съюзници и сътрудници. Стойте далече от приятелските протекции и молби да приемете някого за нов член или работник в екипа си. Неблагоприятен ден за поемане на съвместни задължения и за сключване на колективни трудови договори. Печели този, който сам си върши работата и е самостоятелен във финансирането и избора си. Каквото се обърка трудно ще се оправи.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

За вас този ден може да донесе пробив в нова среда и да ви осигури съдействието на група или екип, който в бъдеще ще контролирате и използвате за личните си замисли и интереси. Все пак в днешния ден не бива да се взимат окончателни решения по съвместни проекти и да се търси съдействие изискващо споделяне на свои и чужди тайни. Десет пъти премислете това, което ще кажете и направите. Шансовете ви за успех са големи, ако държите здраво юздите и стоите стабилно на седлото на общия интерес.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Не позволявайте на странични хора, а и на близки да ви въвличат в съвместни инициативи, особено ако подсъзнателно усещате, че нещо не е както трябва или ще се обърка. Ден на фатално привличане, което ще се отрази неблагоприятно на имиджа и бъдещата ви работа. Неблагоприятно за влизане в нова среда или в нов екип и за сключване на колективен трудов договор. Тези, които не могат да бъдат уловени поеденично ще бъдат хванати като екип в мрежата на хитри спонсори или работодатели. Гонете само личния си интерес.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли - 22 август

С голяма вероятност може да попаднете в капана на друга по-хитра котка от вас. Противопоказно е да се работи в екип, да се влиза в нова група по интереси и да се следват съвети на старнични хора в работата и в дейноста ви. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ви избор, затова не правете такъв. И най-добрите приятели може да ви подведат поради лоша преценка и информираност. Ден на пасивност и нищоправене. Проучвайте, но с нищо ново не се захващайте. В утрешния ден всичко важно ще се уреди.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес печели единакът, този който съумее да отстоява личните си интереси и позиции и не се доверява на никого. Важното е да не взимате окончателни решения, ако чувствате влияние от страна на хора, които и друг път са ви подвеждали. Ще ви предложат избор между доброто и злото, между полезното и вредното за вас. Има и трети вариант-просто не правете никакъв избор. Ако следвате този съвет ще си спестите грижи и неприятности. Движете се в тесен семеен и приятелски кръг.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за тихи семейни занимания, за поемане на еднолична отговорност и отказ да се работи в екип, независимо екстрите, които се предлагат. Трети лица може да са причина да се опълчите срещу близък и приятел. Където се появи третият ще стане опасно, ще се развихрят спорове и сканадали и нито работата, нито любовта ще преуспяват и виреят в такава среда. Запазете неутралитет и действайте в посоката, която сами сте си набелязали и поели. Проверявайте всяка информация и не се предоверявайте.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в третата декада може да очакват провокативни намеси, особено ако не играят по свирката на колектива, в който се изявяват и работят. Може да ви бъде оказван натиск и чрез членове на семейството. Противопоказно е да се взимат колективни решения. Лош ден за събрания, за свикване на семейния съвет и за всякакви съвместни решения, които могат да бъдат изкривени от странично влияние и въздействие. Ден на грехопадението, в който едно прибързано решение може да обърка много неща и съдби.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ако днес предпримете стъпка към обвързване в нов колектив и работна програма, още утре ще се почувствате уловени в мрежите на зависимоста и ще трябва да се отказвате от важни за вас и семейството ви начинания. Не взимайте и не давайте заем. Не си позволявайте изпадане в каквато и да било зависимост, независимо общаните екстри. Навлизате в рисков период. Още утре ще работите за чуждите удоволствия, а за вашите никой няма да се погрижи. Възможно е да ви изкушат със забранения за вас плод.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на кукловода, на изкусителят и на хората подвеждащи другите в желанието за лесна печалба. Не позволявайте да ви обединяват в името на една цел, независимо колко прималива изглежда. Там, където се съберат повече хора ще се появи и провокатор, който ще използва потенциала на групата. Ставаме лесно управляеми, когато ни стоят като войници. Постарйте се да се отклоните от общия строй и да си гоните личния интерес. Не позволявайте да ви обвързват с общи договори и клаузи лишаващи ви от самостоятелност.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес с цялата си душа и искренност се стремите да обедините интересите на близки и приятели, но странични хора и фактори може да повлияят и на най-добрите ви намерения. Не позволявайте трети лица да яхнат личния ви интусиазъм и да изпозват каузата, за която се борите за свои цели. И в политически план не бива да се взимат колективни решения. Каквото отложите за утре ще донесе много повече ползи и предимства и ще тръгне по правилата. Още веднъж обмислете намеренията си и поверете как стоят нещата.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за разходки и размишление. Ако сте сънували нещо объркано и на яве ще объркате нещата. Този ден е даден за проучване и анализ, за навързване на факти и събития, за проверка на данни и предписания. Не взимайте прибързани решения. В следващите два дни и най-неблагоприятната ситуация ще се развие много по-добре и изгодно за вас. Ако днес направите решителна крачка към нова работа, ще се обвържете с хора, които дълго ще ви използват. Старайте се да не изпадате в зависимости. И любовта ще ви хвърли ласо.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Ще ви се стоварят допълнителни ангажименти към деца и родители. Може да се откажете от почивка, да работите на две места и по някакъв начин да се натоварите с чужди задължения. 2019 г ще ви донесе промени, преместване, пътувания и нова работа на базата на постигнатото през 2018.

Родените днес са изявени индивидуалисти, което ще ги предпази от домогванията на трти лица към работата, парите и личните им проекти. Насърчавайте ги да работят самостоятелно, да имат собствен бизнес и хоби, което не изисква работа в екип.

Заченатите днес ще бъдат нежни деца, ще продължат рода ви, ще носят дарбите на свои родители и прародители. Ще имат отличителен белег.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов български сериал. 

Почина оперната прима Христина Ангелакова

На 73 години си отиде Христина Ангелакова. Голямата оперна певица е починала при усложнения, вследствие на ортопедична операция. Тъжната вест потвърдиха нейни близки пред „Площад Славейков“.