Овен 21 март – 20 април

Тъмните сили се активизират в деня преди точното новолуние във вашия знак. Нищо важно да не се предприема. Ден на фалша в отношенията, на фалшивите сигнали и намерения. Неблагоприятен ден за сключване на брак и всякакъв тип договаряне. Единият от партньорите със сигурност ще изпадне под власта на дугия и с времето ще иска да се освободи от ангажимента. Желателно е да проведете общо прочистване на организма. Окадете стаите на дома, почистете, постарайте се да изхвърлите всичко вредно от живота си.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на неравностойните връзки и фалшивите усмивки. На всички нива ще има опити за привличане и използване. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент енергията ви ще бъде привлечена от друг. В този ден и пророчествата са лъжливи, нищо не изглежда такова каквото е, така че всеки може да се заблуди и окаже в притеснено положение. Не си поставяйте тежки задачи и високи нормативи. Почивайте, спазвайте диета, отложете важните разговори и пътувания за следващите дни.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Предприетото днес ще тръгне накриво и ще изкриви отношенията ви с околните. Пазете се от участие в конфликти и неравностойни отношения. Тече прогама за използване и обсебване. Хората със слаба воля и психика може да попаднат под фатално влияние и привличане. Ще липсва точна информация по важните и злободневни въпроси. Не давайте мнение и не се изказвайте неподготвени. Утре ще се събудите с точните мисли и верните послания. Днес тъмните сили крият и изкривяват истината, настройват ни един срещу друг.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Тежък и конфликтен ден. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието. Предстоящото новолуние в Овен ще засегне неприятно родените в последните дни на Рака. Приберете се по светло, ако ще пътувате. Не участвайте в състезания и екстремни спортове. Щадете очите и не вадете зъб до понеделник на обед. Не се съгласявайте с предложенията, които ви правят. Всичко да се подлага на анализ и проверка. Каквото ви кажат с голяма вероятност ще е лъжа или поредната илюзия и за двамата. Енергията е на кота нула.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

За вас този ден ще донесе предимства без дори да си мръднете пръста или точно поради това. Конкурентите ви взаимно се елиминират или си вредят. Не се вкючвайте в игри на дребно, а и в едрите може да станете жертва на по-силен лъв. Предприетото в момента няма да ви донесе полза, но това, което задвижи конкуренцията ще отвори път за вас. Днес е добре да сте пас. Чакайте и гледайте. В утрешния ден ще се събудите с чудесна идея, която ще ви помогне да влезете в голямата игра без жертви и притеснения.

Р-4

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Един от най-опасните дни в месеца. Тъмните сили се активизират и изкушават наред. Връзките са неравностойни, думите нищо не значат, а в действията прозира намерение за изнудване и използване. В такъв момент не е добре да се предприема каквато и да било инициатива. Подреждайте, разчистете терена за новото, което си пробива път и което в следващите дни ще стане печелившо и актуално. Но в момента всяка прибързана инициатива ще изкриви и провали и най-добрите замисли и намерения.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Конфликтен и рисков ден. Предстоят приключвания и раздели. Не бързайте да се обвързвате с нови партньори и да давате големи обещания. Предприетото в момента няма да тръгне по правилата, ще се изкриви от амбициите на един и желанията на друг. Внимавайте при пътувания. Приберете се навреме, не замръквайте в непозната среда. Неблагоприятен ден за любовно обяснение и склюване на брак. Нещо тъмно и недоизказано ще се промъкне в отношенията. Не вадете зъб и не прибягвайте до лицева хирургия.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-3

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Грешките от този ден ще се плащат утре. Не планирайте нищо съществено, важно и престижно. От инициативите ви ще се възползват странични хора, а от грешките ви ще страдат най-близките. Тъмнината на приближаващото новолуние ни обгръща. Тенденцията е да се правят договаряния и сделки на тъмно. И докато се усетиш вече си обвързан и свързан с неподходящите хора. Не взимайте крайни решения. Утре ще се събудите с просветление и с идеи, които ще са изгодни и полезни за вас, за любимите и децата.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за анализ и приключване на сделки, договори и задължения. Ако точно днес решите да стартирате нов бизнес нещата ще се изкривят, ще се тръгне в неизгодна посока, с неточните хора, снабдители и консултанти. Утре ще се събудите с важни идеи и корекции на плановете и точно те ще помогнат всичко да тръгне успешно и по правилата. Този ден носи в себе си изкушаваща и обсебваща програма, залага тенденции, които да ни доят и стрижат в бъдеще. Подписаните договори за никого няма да са изгодни. Неблагоприятно за сключване на брак.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

За родените във втората декада това ще е тежък, конфликтен и разболяващ ден, особено ако сте решили да предприемете нови съвместни действия и инициативи. Не тръгвайте с голямата кошница и не започвайте нищо, на което смятате да се опрете и да стъпите в бъдеще. Тъмнината на приближаващото новолуние в нехармоничия ви Овен внася смут и агресия в живота ни, поставя на карта отношенията с близките и децата. Лесно се нарушават забрани и предписания, изкушенията са на всяка крачка и водят право в устата на порока.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ако се ориентирате към почивка и разтоварващи процедури ще изживеете един приятен и ралаксиращ ден. Ако сте замислили натоварена и конструктивна програма със сигурносгт няма да свършите никаква работа, а и каквото започнете после ще трябва да се преправя. Планирайте, проучвайте, правете огледи и размишлявайте. Бъдете отговорни в думи и дела. В този ден не бива да приемаме и даваме съвети и да се намесваме активно в чуждия живот. Парирайте и опитите за намеса в личния ви избор и нищо не избирайте.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Новолунието сгъстява астралната мъгла, отравя отношенията, контролира и манипулира сънищата и думите ни, настройва ни един срещу друг и подменя любовта с желанието и секса. Лош ден за споделяне, за обвързване, за предложения, брак и годежи. Нещо тъмно и задкулисно доминира в отношенията и изкривява и най-добрите ни намерения. Не носете изделия от кости и рога. Не започвайте нищо, на което ще разчитате в бъдеще. Спазвайте диета, ограничете вредните контакти и навици. Запалете лампите, нека е светло.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Ще се стабилизирате на нова позиция, ще вдигнете нивото с предложения, преназначения и перспективни договори. Помислете и за нещо странично. Може да започнете да печелите и от личното си хоби. Към края на годината и в личен план се очертават придобивки и много любов.

Родените днес ще се нуждаят от допълнителна сила и енергия, от цялата ви обич и внимание. Трудно ще се решават на стъпка в нова посока. Негативни хора, фактори и приятелства ще ги подтикват към страната на злото. Носят в себе си напредничави идеи. Ще направят открития, които първо ще се използват за нещо разрушително.

Неблагоприятен ден за зачатие. Нищо добро не чака тези деца.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Блясъкът на Вероника

Ментално пътуване из спомените до времето, в което събирахме най-добрите си дружки в пределите на няколко квадратни метра в общежитието, правихме си прически и грим, обсъждахме последните събития и се отправяхме към поредното парти. Това подарява Мис Свят България 2017 Вероника Стефанова в новооткрития си нощен бюти салон.

Флашове като от друг живот „гостуват“ на певицата под вода

Картините на Алекс Раева

Флашове като от друг живот „гостуват“ на певицата под вода

„Когато съм под водата никога не мисля за нещо над водата и въпреки това имам флашове сякаш от друго време. Картини, които изведнъж ми се появяват и понякога е ужасно стряскащо. В началото ме плашеше, но след това реших, че просто съм си ненормална и го приех“.

Седмичен хороскоп за 20-26 октомври

Овен 21 март – 20 април

Преди да помислите за себе си и своите дела помислете и обгрижете някой изпаднал в нужда в съботния ден.