Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят започва провокативно, с неприязън към някого и нещо, с раздразнение към постъпките или отъствията на хората, с които съдбата или работата са ви свързали. Отложеното за следобед има по-добър шанс да се развие благоприятно. За вечерта ще се наложи да пренаредите програмата си. Бъдете особено внимателни, не си позволявайте разсейване, не пийте много и не взимайте решения под въздействие на емоции и страсти. Вероятни са срещи с провокатори, но не всеки от тях ще иска да ви навреди, а просто да ви стимулира и пренасочи.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Телец 21 април – 20 май

Денят поставя пред тежки изпитания, конкуренцията. В такъв момент ще се наложи да направите труден избор, дали да използвате момента и да нанесете удар или да обедините сили и капитали срещу общия враг. Може да извлечете ползи както от действията, така и от бездействието си и дано съвеста ви остане чиста. Следобед шансовете ви за успех са по-големи. Освободете се от лъжи и прегрешения и ще направите крачка към нещо по-добро в отношенията. Предстоят дни на кръщения за вас в едно или в друго поприще.

Р-6

П-5

Л-5

К-6

З-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят започва с провокации, с разбъркана програма и неудовлитвореност на амбициите. Следобед ще се наложат признания и обяснения, в които е добре да се придържате максимално към истината и да си признаете греховете. Ще се отвори канал на взаимодействие и синхронизиране на намерения дори и с враговете, възможност отново да сте заедно с колеги и близки, с които в миналото сте се разминали. Възраждат се стопирани желания и помисли. Нещо особено ще се случи и ще промени посоката, която първоначално сте избрали.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Труден и рисков ден за родените във втората декада. В хроскопа ви ще действа кръст на планетни сили и в утрешния ден. Възможни са неприятности от различен характер, както и здравословни проблеми във връзка с главата. Не вадете зъб, смирете амбицията и се движете по линията на най-малкото съпротивление. Една лъжа ще се разкрие. Побързайте да си признаете греховете, да стопите дистанциите с тези, които могат да ви помогнат в труден момент. Нужна е диета, но не само за тялото, а и за душата.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Започва период на биохимични трансформации. Променят се желания, възгледи и амбиции. Неприятностите на околните ще ви покажат пътя, по който да тръгнете и този, по който не бива да се върви. Денят ще илиминира по неочакван начин враговете ви, ще се разкрият тайни и ще се води компроматна война, в която с голяма вероятност ще излезете победители. Трети лица ще работят за личната ви кауза и интереси. Благоприятен момент за пътувания, преместване и усядане на ново място и в нова среда.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

 

Дева 23 август – 22 септември

До обед бъдете внимателни и съблюдавайте правилата. Пазете документи и квитанции, концентрирайте се максимално, за да не ви излъжат и ощетят. Обличайте се добре, лесно може да се простудите. Следобед не пропускайте благоприятната възможност да се сдобрите с някого, да изгладите конфликтите на интереси, да направите някои признания и да получите извинения. Спомнете си миналото, запалете огън и мислено изгорете в пламъка му всичко негативно от миналото. Денят ни носи пречистване от злото.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Неблагоприятен ден за родените в средата на зодията. От няколко страни може да се очаква атака. Ще ви засегнат и атакуват на слабото място, ще използват всяко ваше невнимание и разсеяност и ще се опитат да ви елиминират от играта. Бъдете особено внимателни с пари и поверителна документация. Не вадете зъб, не прибързвайте с оперативните намеси в областа на главата и в утрешния ден. Вечерта се приберете навреме. Може да намерите и сами да си приготвите лакарство. И любовната ви болест се нуждае от лек.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес и утре имате повече възможности да постигнете нужното ви примирие, да намерите разбиране, съчувствие и внимание за работата и чувствата, които ви вълнуват. Този ден изчиства отношенията от всичко вредно и излишно. Съветът е да си признаете прегрешенията и нещо тежко от миналото, което може да навреди на бъдещите отношения с партньори. Бъдете сигурни, че споделеното в точния момент ще оправи нещата, а нещо разкрито от другия случайно или поради намесата на трети лица ще ви скара и раздели.

Р-6

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес конкуренцията ви върви към неприятни издънки, към елиминации, които ще освободят и овакантят желани от вас места и служебни позиции. Стегнете се, действайте експедитивно, съберете екипа и увеличете натиска в желаната от вас посока. Този ден носи някакъв балсам за душата и лек за получените в миналото рани. В момента никак не ви е лесно поради негативните аспекти доминиращи в хороскопа ви. Но тази вечер може да направите пробив, да сложите някого на мястото му и да постигнете съгласие по спорни въпроси.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените във втората декада ще изживеят стресови ситуации. Трудно ще постигнете каквото сте намислили и планирали. Може да влезете в излишни конфликти с хора, които е по-добре да привлечете, вместо да дистанцирате. Ден на неочаквани признания, след които един ще плаче, а на друг ще му олекне. Навлизаме в период на биохимични трансформации, които позволяват да намерим нужното лекарсто или решението на важен личен и служебен проблем. Пътувайте уредете срещи на място, признайте си греховете.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не само вие и приятелите ви, но и провидението ще работят за личната ви кауза в този ден на важни промени и трансформации. В организма ни се включват фините енергии. Усещаме как ще се развият събитията в перспектива и може да направим силен и обезпечаващ бъдещето ни ход. Стоплете отношенията с хора, които могат да ви подкрепят. Ден на очаквани и неочаквани признания, на привличания и посещения, след които нищо няма да е същото и нещата може да се развият в много по-благоприятна за вас посока.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на неочаквани разкрития и на признания, които макър и закъснели може да оправят една ситуация, която ви води към раздели и конфликти. Не пропускайте момента да поговорите на четири очи с хората, с които искате да имате работа и лични отношения в бъдеще. Навлизаме в деня на феникса. Тенденцията е всичко да се напасва, да се изглаждат острите ръбове и да се омиротворява обстановката преди благите празници, които предстоят. Може да намерите лекарство за тежка болест и да излекувате отношенията си с любов.

Р-5

П-4

Л-6

К-5

З-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. Предстои промяна в курса. Вероятно е да влезете в нова среда, да оставите зад гърба си старите връзки и приятелства, старата и неудовлетворителна работа и партньорствата, които ви тежат. Навлизате в отлив. Много сили ще ви трябват за промените, които планирате. Увеличите концентрацията и ще се справите.

Родените днес ще имат нестандартна ориентация и ще постъпват непредсказуемо в ситуации, в които никой не очаква проблеми и промени. Тези деца ще ви изправят на нокти, но и ще ви радват с гениалното си вдъхновение. Заради тях ще се измислят нови закони или те самите ще ги създадат. Ще имат белег на главата по рождение или след това.

Заченатите днес ще изживеят ярък и цветен живот, с много и драстични промени, с пътувания и живот на някалко места и в различни семейства. Провидението ще ги пази.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Александър Сано призовава зрелостниците да карат внимателно

Александър Сано се включи в 17-минутния игрален филм „Моментът никога не е само един“, част от програмата „Шофиране=Отговорност“. Заедно с колегите си от „Нема К‘во“, Ники Станоев и Силвия Петкова, той се срещна със стотици ученици из страната, като проведе дискусии по темата за риска от пътни произшествия вследствие на употребата на алкохол.

Силвия Петкова кани на театър в бар

Силвия Петкова покани приятели и фенове да се присъединят към събитието „Театър на бар стола в Петък“, което ще се проведе на 17 юни. „Възнамеряваме ударно да закрием сезона с една много забавна пиеса и едни страшно свежи актьори“, обещава звездата от „Под прикритие“.

Телешки мозък и ягоди определят финалистите в MasterChef

Странната комбинация от телешки мозък и ягоди ще определи кои хоби-готвачи ще заслужат мястото си в челната тройка на настоящия сезон на MasterChef. В епизода, който bTV ще излъчи утре вечер от 21 ч., ще стане ясно кой от Лъчезара, Цветомира, Станислав и Николай ще се сбогува с шанса си за голямата награда на крачка от финала, докато останалите ще получат шанса да продължат да се борят за титлата, 100 000 лева и курс в Le Cordon Bleu в Лондон.