Снимки

Овен 21 март – 20 април

В събота не приемайте чуждите идеи като свои. Не се включвайте в колективни изяви и обсъждания. Не участвайте в митинги. Бъдете там, където знаете, че ще ви подкрепят, обичат и спонсорират. Неделният ден ще ви изправи пред непреодолими прегради. Просто ги заобиколете, позволете си приятни волности. Подгответе се и за изявите си в понеделник, които ще минат на особена висота и може да ви изкачат на престижна позиция в бизнеса и в живота. С голяма вероятност на 29-и може да уредите документи, да получите покани, да разберете, че сте приети в престижен университет или място, което ще даде шанс и развитие на големите ви амбиции. Нищо не е случайно и не бива да се пропуска. Подайте документи за стипендии и участия в спонсорски програми. Ще ви предпочетат и улеснят по пътя на личната ви иницатива. На 30-и купете или капарирайте имот. Получавате отговор на молби и запитвания. Някой ще получи и нужното му финансиране за учене или лечение. На 31-и се въздържайте от запознанства, не се пренапрягайте и не притеснявайте околните. Тъмните сили се активизират и ни изкушават. В четвъртък до 12 ч. всичко се развива с лекота. Може да предприемете нещо, за което са ви стопирали или оказвали негативно въздействие. Доброто и злото не се намесват в делата ни. В петък рестартирайте спряна дейност, подновете стара любов и не пропускайте купона с новата.

 

 

Телец 21 април – 20 май

На 27-и може да станете обект на особено притегляне и благотворителност. Добре е в неделя да посетите хора, на чиято компетентност и лично мнение може да се опрете и да разчитате. Проведените разговори ще са ползотворни. На 29-и ще срещате прегради по пътя си, ще се налага да се връщате, да заобикаляте и да се оправдавате, дори и за грешки, които не сте направили точно вие. От особено значение е на кого ще се опрете, на какво ще разчитате, към кого и какво ще се насочите до 30-и. Ще имате особено благодатни и спонсорски предложения. 30-и е ден на сблъсъци на интереси и позиции. Меркуий тръгва ретроградно в знака на хармоничната ви Дева, а това ще помогне да се окопаете на новозавледените територии, да дърпате конците и налагате изискванията си до сердата на септември. На 31-и проблемите ще са повече за родените в третата декада, но и за всички нас продстоящото новолуние отнема от потенциала ни за работа и възможности за внедряване на престижни житейски позиции. На 1-и до 12 ч. имате повече свобода на действие. Преговорите ще се отпушат и вървят с лекота. Но може би най-силният ви и късметлийски ден е 2-и. Това е благоприятен момент за повторен опит за летене в силно конкурентна среда. Не се отказвайте от хрумванията си. Съживете базата, с която разполагате и се надявайте на спонсорство.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота всяка цел е достижима, стига да не се отбивате от пътя и да не си поставяте нови задачи. Намерете начин за сближаване с тези, с които времето и интересите са ви раздалечили. Обърнете повече внимание на семейните дела, служебните да останат на заден план. Приключете обещаните ангажименти и в неделния ден се чувствайте свободни. 29-и е благоприятен ден за пътуване по море и водни процедури. Пътувайте, освободете се от неприятни ангажименти и си доставете радост за сетивата. 30-и е благопиятен ден за покупко продажба на жилище. Направете огледи. От вас се изисква и проява на благотворителност в тези дни. До 30-и може да се получи помощ от неочаквано място или безлихвено финансиране, с което да си позволите защита на бизнеса и личната си програма за действие. Кандидатствайте по европейски проекти. Не забравяйте, че трябва и да дадете и да обгрижите подопечните, особено ако разполагате с нужните лостове и ресурси. 31-и е подвластен на тъмнината. Внимавайте с изкушенията, не позвлявайте намеси, пезете се от въздействие. На 1-и до обед постъпете така както го чувствате и искате, а не както някой ви съветва. Сключено е примирие между големите, а малките са оставени да се оправят сами. На 2-и очаквайте атака от място, на което сте разчитали. Ще се събудите с вярно предчувствие, следвайте го.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Луната навлиза във вашия знак. Пътувайте, препоръчителни са морски процедури. Близо до вода ще се чувствате добре. Дано започва или е в разгара си почивката ви на море. Родените около 1 юли ще срещат противопоставяне от страна на околните в съботния ден. Оглеждайте се близо сте до спонсор, който ще промени живота ви. В неделя се дистанцирайте от големите компании и не взимайте колективни решения. Не се опитвайте да доминирате, никой няма да ви слуша. В понеделник всичко предприето ще носи ползи и предимства, ще отваря заключени врати и ще позволява да спечелите позиции важни за бъдещето. Подпишете нов договор, действайте активно и ако на едно място ви откажат опитайте на друго. 30-и е специален и благодатен ден за всяка амбиция. Препоръчително е да участвате в брокерски инициативи. Може да намерите жилището, което отдавна търсите, да купите, наемете или капарирате помещение важно за семейството и прохождащия ви бизнес. На 31-и се пазете от негативно въздействие и влияние. На 1-и направете до обед своя ход, без да се съобразявате с тези, които до момента не са се съобразили с вас. Започнете да разчиствате терена на бъдещите си инициативи. На 2-и интуицията ви работи на пълен капацитет. Правете това, към което нещо ви влече, яжте само това, което ви се дояде.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

В събота достигате важна дестинация и лична цел и по някакъв начин си отдъхвате от битките водени напоследък. Може да получите важен знак и да станете обект на благотворителност. Почивайте на свой терен в неделния ден. Не се включвайте в праговори. Ще загубите време, пари и енергия, ако участвате и в партийни инициативи. На 29-и и най-трудната ситуация ще намери разрешението си. Правите пробив в желаната посока, получавате покани, пари и дължими услуги. Късметът ви се връща, не чакайте втора покана и в любовта. 29-30-и са дни на огромна сила, на възможност да уредите и най-трудния проблем и да получите спонсорска защита. Сега е момента да се работи по новите бизнес проекти, да се търси финансиране и подкрепа от хора с влияние и власт. Ако сами сте власта и влиянието, и държите в ръцете си важни ресурси, намерете печелившата ниша, в която да вложите амбиции и средства за общото благо. С лекота ще накарате да ви служат и тези, при които до момента сте служили. В тези дни палачинката се обръща. От 30-и на обед Меркурий тръгва ретроградно, така че по внимателно с новите инициативи. На 31-и се притаете. До обед на 1-и имаме повече степени на свобода, но енергията се изчерпва. На 2-и ще се събудите с чувство за вярната посока, мисия и цел. Предстои ви окопаване на сигурна позиция до 21 септември.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

В събота почивайте, не започвайте нищо важно за бъдещето. В неделя посетете учителите си и сами давайте консултации на тези, които ви потърсят с молба за помощ. Понеделники потенциалът на големите амбиции се отпушва, намирате нова ниша или правите пробив в старата. Работата ви ще потръгне, ще получите покани, ще уредите разрешителни и по някакъв начин ще намерите изход и от най-неприятните положения в живота си. На 30-и планетата на бизнеса Меркурий тръгва ретроградно във вашия знак и до 21 септември ще изисква разчиставне на старите сметки, приключване на обещаната работа и осмисляне на отношенията с партньори. Съвпадът му с Венера и Юпитер ще преориентира благотворителните мисии, на които може да станете обект или инициатор. Ще имате изключителни ползи, ако се включите в спонсорски проекти, особено ако ситуацията е поставила много хора пред изпитание. До края на септември трябва да се реши и проблемът с бежанците. На 31-и тъмните сили се активизират. Предстои новолуние във вашия знак. Не планирайте раждане със секцио в четвъртък към обед. До обед свършете това, което не търпи отлагане. На 2-и картинката се изяснява, а това ще позволи да направите много успешен ход и да се окопаете на сигурна позиция.

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

За вас предстои труден уикенд, с натоварена и рискова програма, особено ако сте оставили семейните задължения заради професионалните. Не се захващайте с нищо важно и значимо. Дайте си заслужена почивка, търсете места на сила и релаксирайте както го разбирате. В неделя направете някои консултации преди да вземете окончатално решение по спорни за фамилията ви въпроси. Препоръчителна е диета до новолунието. Изчистете съзнанието си от негативизма. На 29-и ще направите пробив и ще получите достъп до нещо забранено или пазено само за определен кръг. Имате шанс да постигнете максимума в програмата, която сте си определили. Не се стопирайте сами, не отклонявайте предложения и покани. До вторник ще се отвори нова страница в живота на много хора. Ще се задвижат проекти по спонсорски програми, ще убедите някой да ви съдейства и да ви подкрепи. Може да купите и жилището, което отдавна търсите. Оглеждайте се четете и давайте обяви, търсете и нов офис за предстоящите бизнес инициативи. 31-и е рисков за амбициите ви, може да ви изнудят и да попаднете в зависимости. Нищо важно да не се предприема. На 1-и до обед направете това, което е първа точка от дневния ви ред. Към обед е точното новолуние. Не се пренапрягайте и нищо не обещавайте. На 2-и се доверете на сетивата и ще извлечете ползи.

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Пътувайте през уикенда. Осъществените контакти ще дадат необходимата база за бъдещото ви развитие. Релаксирайте близо до вода. Ще получите неочаквано вдъхновение и ще се справите с всеки възникнал проблем. Тези два дни ще помогнат да намерите правилния път в живота и отношенията поради проблемите на другите и хаотичното движение на тълпата наоколо. Интуитивно напипвате вярната посока. На 29-и пред вас се изправя на пръв поглед непреодолима скала. Ще се сблъскате със силна конкуренция. Съветът е да не водите битки, а просто да заобиколите проблема и с времето да го подкопавате и решавате отвътре. 30-и ви осигурява защита на няколко нива. Ще ви върнат услуга от миналото, може да уредите важни документи и разрешителни. Време е да се приключат имотни делби с цел развитие на бизнеса ви. В този ден лесно се придобива или дарява собственост. На 31-и не влизайте в контакти с хора от рисковия контингент. Тъмните сили вършат тъмните си дела в деня преди точното новолуние. На 1-и до обед може да предприемете това, което отдавна искате и намирате за важно. На 2-и ще се събудите водени от особено предчувствие сочещо вярната посока. Доверете се на интуицията и няма да сбъркате. Оставете сърцето да ви води в сърдечните работи. Късметлийски ден, връщате си загубена позиция.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота достигате определена цел или слагате край на труден професионален период. Някой тръгва към морето, друг предава неприятната работа в посреднически ръце и се освобождава от тежки ангажименти. Чувствайте се свободни и в неприятните за вас връзки. В неделя е време за преосмисляне на ситуацията. Добре е да се направи връзка с хора компетентни в интересуващата ви област. И така на 29-и сте в стихията си, правите изпреварващ ход, постигате максималното и превземате важна крепост. Всичко предприето на 29-30-и ще решава наболелите проблеми, ще ви вади от кризи и неприятности и ще насочва усилията ви в благодатна посока. Няма да мине без тежки битки. Ще има опити от страна на близки и приятели да ви задържат и отказват от намеренията ви. Меркурий тръгва ретроградно и насочва усилията ни към уреждане на поетите преди ангажименти. До 21 септември за вас ще има пренареждане и връщане назад и дано е ползотворно. В този момент всеки преследва личните си цели и колкото и да изглежда добронамерен ще направи опит да ви подчини на личния си избор. На 31-и останете където сте и не предприемайте нищо важно. На 1-и до обед проучвайте нещата. За взетите в момента решения не се сърдете на никого. На 2-и ви чакат удари на съдбата, ако пренебрегнете гласа на интуицията.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Труден уикенд. Ще се наложи да замествате някого. Ще водите напрегнати разговори, поставящи на изпитание приятелските връзки. Решете ситуацията дипломатично. Може да се надявате на спонсорски защити. Венера и Юпитер ви обличват в точен съвпад от знака на девата. Почивайте повече, здравето е нестабилно. На 29-и стъпвате на здрава основа и тръгвате в правилната посока, каквото и да ви коства. Заобиколете проблемите, които не може да решите в момента. След време ще се върнете към тях. Не отказвайте предложения и покани. Мислете за бъдещето, подпишете нови договори и си гонете интереса. На 30-и уреждате собственост или получавате ключа към едно сърце заедно с апартамента. Този ден изисква максимална натовареност и действие в изгодна лично на вас посока. Мекурий тръгва ретроградно в знака на хармоничната ви Дева, а прегръдката му с Венера и Юпитер ще ви дари с това, което в миналото ви е било отказвано. До 21 септември е вероятно да получите награди за положените в миналото усилия. Това ще бъде период на възвръщаемост на средства, на уреждане на старите сметки и плащене на старите дългове. Използвайте момента да се окопаете на завладените в миналото позиции. На 1-и се оглеждайте, важното свършете до обед. На 2-и получавате просветление и подкрепа за бъдещето.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Приятен уикенд, ако сте на приятно място с приятни хора. Ако си позволите срещи, които предварително знаете, че ще ви натоварят ще трябва да изтърпите негативите. На 29-и тръгнете напред, игнорирайте преградите по пътя и си гонете личните цели без да се съобразявате с другите. В този момент правите заявката за бъдещето си. Не може да разчитате вечно на някого или да се придържате към чуждите правила. Този ден помага да се счупят оковите. Отношенията ще са напрегнати и някъде ще се отиде към скъсване. В периода 27-30-и може да станете обект на благотворителност. Приемайте всяка покана. Меркурий ще върви ретроградно от 30-и до 21 септември, а това положение ще ви върне към старите сметки и старите приятелства, ще изисква пренареждане на пъзела съобразно с променящите се условия. Затова до 30-и приемете предложенията, които ви се струват изгодни и могат да ви помогнат да се окопаете на стабилни позиции. Битката за кокала е жестока. Ще срещате голяма конкуренция, но личната ви кандидатура ще бъде предпочетена. На 31-и нищо важно да не се предпиема. С лекота се влиза в схеми и отношения, от които трудно ще се излезе и е вероятно да бъдете използвани. На 1-и до обед може да направите самостоятелн ход, за който да не давате обяснение на никого. В петък ще се събудите с вярно предчувствие, доверете се и тръгнете натам.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

27-28-и са силни и успешни дни. Постарайте се да използвате максимално всеки шанс, да приключите с определена работа и да постигнете договарянето, което ще ви развърже ръцете и определи нова посока на развитие. Не се препоръчва екипна работа. Важно е вие как се чувствате, към какво се стремите и какво искате да постигнете. Мислете и действайте в защита на лични и семейни територии на влияние и амбиция. На 29-и направете добре обмислен ход. Преградите по пътя са лесно преодолими, стига правилно да сте преценили силите и възможоностите си. Ще има и подводни камъни или забрани, с които трябва да се съобразите или да ги заобиколите, но до 30-и е важно да стъпите на сигурна позиция и да знаете какви са плановете и намеренията ви за бъдещето. Меркурий тръгва ретроградно в знака на опозицията ви Девата. За някой това ще означава период на върщане назад, на преосмисляне на старата връзка и работа и опит за сдобряване с тези, с които прибързано сте се разделили. Но това може да бъде и момент, в който ще се тествате на новозавледените позиции, ще се трудите максимално, ще дадете всичко от себе си и ще си заслужитне новата работа и връзка. 31-и носи опасност от обсебване. Увеличете дистанциите. На 1-и ще зависите от другите. На 2-и ще знаете кое е полезно или вредно за вас, не правете компромиси.

 

 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Владимир Зомбори – актьорът с корени в Австроунгарската империя

Той държи във всяка нова роля да е различен, така че зрителят да запомни по-скоро какъв е героят му, а не как изглежда актьорът зад образа. Но още преди да сте го видели в някое от неговите многобройни превъплъщения, навярно ще бъдете заинтригувани от името му и откъде тръгва чуждоземната нишка в семейната му история, довела го до сцената на Малък градски театър „Зад канала“.

10 години брак, 3 деца и множество изневери бележат връзката на звездната двойка

Бионсе и Джей Зи: любов по ноти или не съвсем

10 години брак, 3 деца и множество изневери бележат връзката на звездната двойка

„Всичко е любов“ - това име носи съвместният албум на Бионсе и Джей Зи, който излезе на пазара преди дни. Крилатата фраза обобщава връзката на най-бляскавата двойка в музикалната индустрия, но не съвсем. Кралица Би, както я наричат феновете, и нейният крал срещат не една и две спънки по пътя си. Честите слухове за раздяла обаче те тушират с баналното: „Това, което не те убива, те прави по-силен“.

„Игра на тронове“ със зелена светлина за спин-оф, „Туин Пийкс“ се завърна с разочарование след четвърт век

Сериали с код: СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

„Игра на тронове“ със зелена светлина за спин-оф, „Туин Пийкс“ се завърна с разочарование след четвърт век

Краят на един сериал оставя празна дупка в сърцето на един себеуважаващ се телеманиак. Успешните поредици ни пращат в нови светове, чувстваме главните герои като първи приятели, а неудачите им могат да ни разплачат. Новината за продължение на вече приключил сериал първоначално предизвиква фурор, но често още премиерният епизод оставя горчив послевкус в гладната за коментари уста на зрителя.