0

П рез юни 2019, точно десет години след своето създаване, Хил клиник обявява СПЕЦИАЛНА цена за пакет „Здраве на простатната жлеза“. Може да се възползвате от намалената стойност и да заплатите 35 вместо 50 лв. 

През юни 2019, точно десет години след своето създаване, Хил клиник обявява СПЕЦИАЛНА цена за пакет „Здраве на простатната жлеза“. Може да се възползвате от намалената стойност и да заплатите 35 вместо 50 лв. 

Пакетът „Здраве на простатната жлеза“ е конструиран специално за нуждите на мъжете над 50-годишна възраст и гарантира цялостна диагностика на простатата им. Включва IPSS индекс, ректален преглед, ехографско изследване, измерване големината на железата, измерване на остатъчната урина, консултация със специалист въз основа на извършените тестове за подходящо лечение.


САМО този месец получавате и БЕЗПЛАТНА урофлоуметрия – изследване, което дава обективна информация за здравето на долните пикочни пътища. Резултатите и лекарското заключение въз основа на данните получавате веднага! Урофлоуметрията е съвременен, бърз и прост метод, комфортен и безпроблемен за пациента, при който се използва апарат за измерване на няколко показателя за струята на урината. Той улавя ранните функционални смущения, които предхождат морфологическите промени в съответните тъкани и органи. Получените резултати още в същия момент се разглеждат от опитен уролог. Пациентите предпочитат урофлоуметрията и я наричат "най-приятното изследване в урологията".


За кого е важен ежегодния скрининг на простатата?

Скринингът е уместен за всички мъже над 50 г. и силно препоръчителен за пациенти над 45 г. с фамилна обремененост, когато техни роднини са диагностицирани с рак на простатата. Статистиката сочи, че при тях рискът от развитие на злокачествен процес в жлезата е силно завишен. Ежегодното посещение при уролог следва да стане навик на мъжа в напреднала възраст. Целта му е да се следи за здравето на органите на полово-отделителната система и да се отчитат промените в уринирането с течение на времето. Повечето простатни карциноми имат бавно развитие и първоначално не дават никакви симптоми. Затова ежегодната среща със специалист е животоспасяваща. Ракът на простатата дава метастази в лимфните възли и костите. Тогава обаче е прекалено късно за ефективно лечение. Ранната диагностика на заболяването дава 100% шанс за пълно излекуване.


За ваше удобство запазете предварително час на тел. 02 439 3131, Хил клиник