0

Б ританският таблоид „Дейли мейл“ спечели съдебна битка с херцогинята на Съсекс Меган Маркъл. Тя твърди, че вестникът е навлязъл в личното й пространство и е публикувал без право част от нейни писма до баща й Томас Маркъл, пишат световните медии.

Британският таблоид „Дейли мейл“ спечели съдебна битка с херцогинята на Съсекс Меган Маркъл. Тя твърди, че вестникът е навлязъл в личното й пространство и е публикувал без право част от нейни писма до баща й Томас Маркъл, пишат световните медии.

Меган твърди, че медиите нарочно са публикували тези части от писмата, които представят херцогинята в лоша светлина. Съдът отхвърли тези обвинения. Меган твърди и че таблоидите нарочно търсели пиперливи истории за живота й и че често нарочно публикували негативни материали за нея и семейството й. Съдът отхвърли и тези обвинения.

По-рано стана ясно, че принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са прекъснали отношенията си с четири големи британски таблоида. Според медии на Острова, Хари и Мегън са започнали политика на "нулеви контакти".

Вестниците "Сън", "Дейли мейл", "Експрес" и "Мирър" са получили писмо, с което звездната двойка ги известява за решението си. Таблоидите няма да получават новини или снимки от младото семейство, както няма да бъдат допускани и на прояви с тяхно участие.