0

К акво прави човек, ако любимият му мексикански ресторант се бори да оцелее? Сяда в басейн, пълен с бобен сос, разбира се, и "кисне" в него 24 часа, за да привлече клиенти, предаде Ройтерс.

Какво прави човек, ако любимият му мексикански ресторант се бори да оцелее? Сяда в басейн, пълен с бобен сос, разбира се, и "кисне" в него 24 часа, за да привлече клиенти, предаде Ройтерс.

За да спаси любимото си заведение "Лос Торос", каскадьорът Хънтър Рей Баркър също така носи тениска с логото му, изобразяващо три бика, и ако това не е достатъчно, си го татуира на ръката по време на маратонския си "престой" в надуваемия басейн с бобен дип.

"Ако ти се предостави възможност да хванеш бика за рогата и подпомогнеш местния бизнес по експлозивен начин, се възползваш от нея", казва Баркър, който още от детските си години посещава ресторанта за семейни тържества.

Никълъс Монтано, собственикът на заведението в северозападната част на Лос Анджелис, основано през 1967 г., не крие, че е бил изумен от идеята на Баркър. "Питах го дали наистина е сигурен, че иска да направи това, а той ми отговори, че ще бъде забавно и по този начин ще подпомогне бизнеса", казва Монтано.

Дори позивите на природата не са в състояние да възпрат отдадения клиент. На въпрос как ще задоволява физиологичните си нужди по време на 24-часовото си киснене в бобения сос, Хънтър Рей Баркър казва, че има решение за "малката нужда". "Колкото до голямата, ще изчакаме и ще видим", допълва каскадьорът.

Актът на подкрепа към любимия му ресторант впечатлява минувачите и клиентите. "Щуро е да киснеш 24 часа в бобен дип. Аз лично не бих го направил. Но ако това ще помогне на заведението и местната общност, подкрепям идеята", казва Рик Брантли, един от гостите на заведението.