България В Банско студенти купонясваха с шампанско в басейни

В Банско студенти купонясваха с шампанско в басейни

   Луд купон заформиха над 15 000 студенти от България, Гърция, че и от Турция на празника си в Банско. До сутринта механи и клубове се тресяха от танци и от песни. Новия писък на студентския купон тази година е наздравици с шампанско по бански в басейните на хотелите.

Живот Стаси Цалова пита „Кой инвестира в бъдещето“

Стаси Цалова пита „Кой инвестира в бъдещето“

Броени месеци, след като се върна в ефир след втория си отпуск по майчинство, Станислава Цалова обяви, че се захваща с нова поредица. Тя ще носи заглавието „Кой инвестира в бъдещето“ и целта й ще бъде да представи на различните стипендии, чрез които младежите получават шанс за развитие в науката и изкуството.

Живот Ръчно изработени картички зарадваха участниците във „Фермата: Съединение“

Ръчно изработени картички зарадваха участниците във „Фермата: Съединение“

С ръчно изработени картички с имената им бяха изненадани участниците от настоящия сезон на „Фермата“ от младите си фенове по време на среща с тях в столичен мол тази събота.

Футбол Славиша със здраво конско в „Левски“

Славиша със здраво конско в „Левски“

Ники Михайлов: Вече не съм леке

Сериозно напрежение между играчите и треньора Славиша Стоянович се прояви след поредния слаб мач на „Левски“. „Сините“ взеха много трудна победа с 2:1 като домакини на „Етър“, а в последните секунди съдията отмени чист гол за търновци. След двубоя Стоянович проведе дълъг разговор на висок тон с играчите, а пред медиите призна, че изобщо не е доволен от представянето на отбора в последните мачове.