Властта БСП не успя да спре концесията на летище София

БСП не успя да спре концесията на летище София

БСП не успя да спре концесията на летище София. От соцпартията внесоха проекто решение за сприране на процедурата за даване на аеропрта на концедия. След близо два часа дебатите в пленарна зала обаче депутатите отхвърлиха искането им с 95 гласа "против" и 7 "въздържали се". 

България Животновъдите спряха протеста, исканията им удовлетворени

Животновъдите спряха протеста, исканията им удовлетворени

Исканията ни са удовлетворени. Това каза председателят на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация (НОКА) Симеон Ккараколев, след приключване на протеста на животновъдите пред Министерски съвет.

КТБ Щерката на Цветан Василев рекламира Лозан

Щерката на Цветан Василев рекламира Лозан

С рекламна кампания в полза на съдия №1 на олигархията Лозан Панов се отблагодари фамилията на един от най-големите бенефициенти на услугите му – неговите и тези на близките до него магистрати от грантаджийския Съюз на съдиите в България. Щерката на банкера-беглец Цветан Василев – Радосвета, която е с обвинение за пране на пари и по подобие на крадливия си баща също се скри в Белград от червената бюлетина на Интерпол, посвети на шефа на ВКС обширна статия в немски сайт за юридическа информация

Фалшиви новини Пропагандата на в. „Сега“ и раздвоението на личността

Пропагандата на в. „Сега“ и раздвоението на личността

В рамките на няколко дни вестникът се самоопроверга с две взаимоизключващи се опорки

„Шизофренията е психическо разстройство, характеризиращо се с нарушение на мисловните процеси и най-често проявяващо се със слухови халюцинации, параноични или фантасмагорични налудности“, гласи определението за това специфично ментално състояние, дадено в „Уикипедия“

Свят Жена е отровила Скрипал с „Новичок“

Жена е отровила Скрипал с „Новичок“

Жена, която е работела за Главното разузнавателно управление (ГРУ) на Русия, се смята, че е извършила смъртоносната атака с нервнопаралитичния боен газ във Великобритания, пише британският „Дейли Мейл“.

Футбол Избраха Алипиев за №1 при младите баскетболисти

Избраха Алипиев за №1 при младите баскетболисти

Младежкият национал Иван Алипиев получи приза “Рачо Колев - едно сърце, една игра” за най-добър млад български баскетболист до 21 г. Наградата се връчва след ежегодна анкета сред спортните журналисти и е в памет на техния колега Рачо Колев, който почина преди повече от шест години.