Бизнес Желязков: Надявам се зад протеста на Пристанище

Желязков: Надявам се зад протеста на Пристанище "Варна" да няма политици

"Учуден съм, че служителите на "Пристанище Варна-Запад" излизат на протест, надявам зад исканията да не стой политически елемент". Така коментира транспортният министър Росен Желязков обявения за днес протестен митинг в защита на трудовите, социалните и гражданските права на работещите на пристанището.

България Валежите спират

Валежите спират

Днес от запад валежите ще започнат да отслабват, след обяд и да спират, най-късно в югоизточните райони. Ще духа умерен вятър от север-североизток.

Крими Франция ни връща Баневи

Франция ни връща Баневи

Бизнесменът Николай Банев и съпругата му Евгения да бъдат екстрадирани в България, е решил Апелативният съд във френския град Екс-ан-Прованс, съобщи пред български медии адвокатът на семейството Венсан Пенар.

Свят Иран държи под прицел американските бази в Афганистан, ОАЕ и Катар

Иран държи под прицел американските бази в Афганистан, ОАЕ и Катар

Американските бази в Афганистан, ОАЕ и Катар, както и самолетоносачите в Залива са в обсега на иранските ракети, съобщи командващият на Военно-космическите сили на Корпуса на гвардейците на ислямската революция - най-елитната част от иранските въоръжени сили, цитиран от Ройтерс.

Живот Яна Маринова и Луиза Григорова размахват среден пръст на полицаи

Яна Маринова и Луиза Григорова размахват среден пръст на полицаи

Да храни партньорката си със сладолед докато се возят на мотор – така виждаме Луиза Григорова в първия тийзър към филма „Диви и щастливи“, режисиран от съпруга й Мартин Макариев. Звездата от „Дървото на живота“ и „Откраднат живот“ влиза в ролята на дама гангстер, а гърба й пази Яна Маринова.