Властта Волен Сидеров пропусна коалиционния съвет

Волен Сидеров пропусна коалиционния съвет

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров не отиде на коалиционния съвет на "Обединени патриоти", който се събра след искането за оставка на Валери Симеонов като вицепремиер заради изказването му за майките на деца с увреждания, че са „кресливи жени“ с „уж болни деца“.

Бизнес Петролът Brent поевтиня под $78 за първи път от 18 септември

Петролът Brent поевтиня под $78 за първи път от 18 септември

Цената на петрола сорт Brent с доставка през декември спадна под 78 долара за първи път от 18 септември, сочат данни на Междуконтиненталната борса (ICE) в Лондон, след като стойността му се понижи с 2,36 на сто до 77,95 долара за барел, предаде ТАСС.

Избрано
Свят ЕК осем години плащала заплати на измамници с фалшиви дипломи

ЕК плащала заплати на измамници осем години заради фалшиви дипломи

Европейската комисия е дала на съд двойка служители, който успели да измамят системата за назначаване на работа. Двамата са били назначени и са работили 8 години на високоплатени постове благодарение на фалшиви дипломи, съобщиха медии в Белгия.

Живот Тервел Пулев влиза във „ВИП Брадър“

Тервел Пулев влиза във „ВИП Брадър“

Професионалният боксьор Тервел Пулев е поредната знаменитост, която ще прекрачи прага на „ВИП Брадър“. Той обаче няма да остане в Къщата, в която пребиваваше като участник преди няколко години, а влезе с една единствена мисия – да направи тренировка по бокс на съквартирантите.