България Лозан се покри след присъдата

Лозан се покри след присъдата

Председателят на ВКС Лозан Панов не се яви на редовното заседание на съдийската колегия във вторник. По непотвърдена официално информация се оказа, че е в отпуск неизвестно колко време.

България Шеф в ДАБЧ пробвал да скрие 450 бона от ареста (ОБЗОР)

Шеф в ДАБЧ пробвал да скрие 450 бона от ареста (ОБЗОР)

Главният секретар на Държавната агенция за българите в чужбина Красимир Томов се е опитал да укрие 450 бона, докато се е намирал зад решетките. Това научи „Монитор“ от източници сред разследващите.

Властта Шефката на кабинета на Симеонов ще е новото вице  (ОБЗОР и ДОКУМЕНТ)

Шефката на кабинета на Симеонов ще е новото вице (ОБЗОР и ДОКУМЕНТ)

НС гласува рокадата утре, лидерът на НФСБ настоял за Марияна Николова

Шефката на политическия кабинет на вицепремиера в оставка Валери Симеонов Марияна Николова е предложена на НС от премиера Бойко Борисов да заеме поста на лидера на НФСБ. Рокадата ще бъде гласувана от депутатите утре, стана ясно от дневния ред на заседанието на парламента, където смените в правителството са заложени като първа точка от дневния ред. 

Живот Кръстю Лафазанов вози „Smart Коледа“ в шейната към Брюксел и Лондон

Кръстю Лафазанов вози „Smart Коледа“ в шейната към Брюксел и Лондон

Ако можехме да му сложим панделка, филмът „Smart Коледа“ щеше да е перфектният подарък за малчуганите в навечерието на зимните празници. Заглавието, което позиционира големия ни комедиен актьор Кръстю Лафазанов в ролята на Добрия старец, тръгва по кината от 30 ноември. Съветваме ви обаче да си запазите още от сега билети за галапремиерата два дни по-рано, защото резултатът определено си заслужава.