Властта Лозан пробва финт по делото за декларацията

Лозан пробва финт по делото за декларацията

Скандалният шеф на ВКС пробва да финтира делото, което сам заведе срещу глобата от 1000 лв. заради неподадената към Сметната палата имуществена декларация. За целта Панов опита да отложи процеса, като нито той, нито адвокатът му дойдоха на съдебното заседание.

Бизнес Зимата влиза в Lidl със селекция от специални продукти

Зимата влиза в Lidl със селекция от специални продукти

Зимата влиза в Lidl със селекция от специални зимни продукти в постоянния си асортимент, като добавя редица нови висококачествени месни предложения, особено подходящи за трапезата през по-студените месеци на годината. Предложенията включват патешко, свинско, телешко, говеждо, както и серия от дивечови изкушения с месо от сърна.

Свят Мъка в македонския парламент

Мъка в македонския парламент

Заседанието на македонския парламент, на което трябваше да продължат дебатите и евентуално да се гласува предложението на правителството за пристъпване към изменения в конституцията, все още не е започнало и не се знае дали изобщо ще се състои, предаде агенция МИА.

Избрано
Здраве и красота За кожа като кадифе – захарните ексфолианти на REFAN!

За кожа като кадифе – захарните ексфолианти на REFAN!

Загрубяване на кожата, неравномерен тен, раздразнения, сухота - тези и други подобни „екстри“ оставя лятното слънце по кожата ни. Есента е времето, когато трябва да й обърнем специално внимание и да възвърнем нейната чистота, блясък и свежест.

Свят Голямата коалиция на Меркел продължава да потъва

Голямата коалиция на Меркел продължава да потъва

Десноцентристките християндемократи и левоцентристките социалдемократи, които след Втората световна война се редуваха да управляват в Германия, постигнаха ново най-ниско равнище в рейтингите си, сочи ново проучване.

Спорт Гришо пак пропуска турнира в София

Гришо пак пропуска турнира в София

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще пропусне отново турнира от календара на АТР в София през 2019 г., съобщиха източници на БНР. Четвъртото поредно издание на състезанието е от 5 до 11 февруари догодина в зала „Арена Армеец“.