Властта С промени в Изборния кодекс: Махат номерата от бюлетините

С промени в Изборния кодекс: Махат номерата от бюлетините

Да отпадне изписването на номерата пред имената на партиите и коалициите в бюлетините. Такива промени в Изборния кодекс предлагат четирима депутати – шефът на правната комисия Данаил Кирилов от ГЕРБ и Искрен Веселинов, Христиан Митев и Емил Димитров-Ревизоро от „Обединени патриоти“. Поправките вече са внесени в деловодството на Народното събрание.

Фалшиви новини Сайтът на фармацевтичен бос с инструкции за пропаганда

Сайтът на фармацевтичен бос с инструкции за пропаганда

Перфектната инструкция за пропаганда, създадена по опорните точки на кръга „Капитал“ публикува сайтът на подсъдимия за данъчни престъпления за милиони фармацевтичен бос Огнян Донев - „Клуб Z“.

Бизнес Motorola One вече се продава в магазините на VIVACOM

Motorola One вече се продава в магазините на VIVACOM

Motorola One вече е налична във VIVACOM на впечатляващата цена от 309,98 лв. в брой или 16,98 лв. на месец с план Smart L+. Смартфонът се отличава с високо качество, модерен дизайн и отлична функционалност.

Живот Вдигат сцената за Brit Floyd ден преди концерта в Пловдив

Вдигат сцената за Brit Floyd ден преди концерта в Пловдив

Групата Brit Floyd се завръща на сцената със специална ретроспекция, посветена на 45-ата годишнина от великия албум на Pink Floyd от 1973 - The Dark Side of the Moon. Мястото е Многофункционална спортна зала „Колодрума“ в Пловдив, а първият тон за песен ще бъде даден точно в 20 ч. тази неделя. Ден по-рано – още на 17 ноември сутринта пък ще стартира изграждането на сцената за спектакъла.

Футбол България се скъса да пропуска и изпусна да се качи на върха

България се скъса да пропуска и изпусна да се качи на върха

Изпуснахме успеха след 1:1 с Кипър, Норвегия остава лидер в групата ни

Националният отбор на България пропусна уникален шанс да си върне първото място в група 3 на Лига "С" от Лигата на нациите. 

Спорт 50 654,70 лева от

50 654,70 лева от "6 от 42" за силистренски фиш

Фиш с 4 комбинации за играта "6 от 42" на стойност 3 лв. донесе най-голямата парична печалба в тираж №91 на БСТ. Той е пуснат в Силистра и неговият номер беше избран чрез жребий за носител на 50 000 лева от "Втори ТОТО шанс". Притежателят му е уцелил още петица за 651,90 и тройка за 2,80 лв.

Свят Клошар и хитра двойка измамиха всички и отиват на съд

Клошар и хитра двойка измамиха всички и отиват на съд

Американският клошар Джони Бобит се прочу неотдавна с факта, че помогнал на закъсала на пътя жена като й купил бензин с последните си 20 долара. За благодарност дамата на име Кейт Макклюр и нейният приятел Марк ДʼАмико стартирали дарителска кампания в интернет за бездомния си благодетел и събрали цели 400 000 долара. Сега всички участници в тази история ще бъдат изправени пред съда, защото са обвинени в измама и заговор.