monitor.bg
Четвъртък 30 Юли, 2015

Симона Евгениева прибра и първата си печалба като овцевъд
Тандемен скок с парашут подари Мис България 2014 Симона Евгениева на сестра си Даяна. Близначките дефили- раха сред облаците с помощта на инструктори от летателен център в село Едрен край родния им град Монтана.
Ник Гордън разбрал за кончината на гаджето си от интернет
Съботно опело в методистката църква „Сейнт Джеймс” в Алфарета, щата Джорджия, ще предшества погребението на Боби Кристина Браун. Близките й ще си вземат последно сбогом с нея в понеделник, 3 август, когато тя ще бъде положена до майка си Уитни Хюстън в гробището “Феървю” в Уестфийлд, Ню Джърси, съобщи „Контактмюзик”.
 
Групата не се разделя с микровълновата си печка по време на турнета
„В публиката винаги има група от хора, които никога не са те гледали на живо и не знаят какво да очакват. Предпочитам тази атмосфера – на витаещите във въздуха въпросителни. Тя ни стимулира да дадем всичко от себе си на сцената”, казва Том Мейгън в едно от последните си интервюта.
Aнелия лудна по езотериката
Книги за езотерика и астро- логия изместили обувките от шопинг листа на Анелия през последния месец.
.
Пускат допълнителни билети за Ерос
Заради огромния интерес към концерта на Ерос Рамацоти на 26 септември в „Арена Армеец” организаторите от „Жокер Медия” пускат допълнително, но съвсем символично количество билети.
.
Йоргос Даларас кани на сиртаки в Созопол
Един от най-успешните гръцки изпълнители - Йоргос Даларас, ще изнесе първия си концерт у нас на 5 август в Созопол.
.
Папараци дебнат Азис в Баку
Фолкидолът Азис осъмна с орда от папараци под балкона на хотелската си стая в Баку. „Охраната се опитва да ги разкара, засега безуспешно”, сподели във Фейсбук костинбродският славей.
.
Алина Дуарте отряза Любен от „Музикална академия”
Бившата асистентка в „Сблъсък” Алина Дуарте попари за втори път любовните мераци на Любен Христов, който нашумя покрай „Музикална академия”.
.
.
Още новини
ХОРА. ТЕЗИ, ЗА КОИТО ВСИЧКИ ГОВОРЯТ
.
 
РУТ КОЛЕВА ОСТАВА В САЩ?

Бунтарката на БГ попа Рут Колева обмисля опцията за емиграция в САЩ. Тя е в Лос Анджелис от две седмици и ще остане там до края на август, за да приключи записите на новия си албум. За този кратък период израсналата в Бахрейн певица е успяла да се запознае с местни музиканти и е получила оферта за работа в няколко клуба, и то срещу солиден хонорар, издават хора от обкръжението й. Очаква се Колева все пак да се завърне наесен с песен, тъй като стяга голям кон- церт със симфоници в зала 1 на НДК.

 
ГАЛА МЕЗИ В ПОДВОДЕН РЕСТОРАНТ

Обяд в ресторант на 5 метра под повърхността на Индийския океан си подариха Гала и гаджето й Стефан. Водещата на „На кафе” разпуска на Малдивите от седмица и не пропуска да сподели с феновете си във Фейсбук преживяванията си от райското кътче. Ithaa е първият подводен ресто- рант в света, разполага едва с 15 места и е позици- ониран между лагуна и коралов риф. Докато се хранели „заедно” с рибите, Гала и любимият й раз- полагали със спираща дъха гледка от 180 градуса.