monitor.bg
Сряда 27 Май, 2015

Павлова дарява хонорара си на участник от „България търси талант”
Бизнесдамата Дарина Павлова била специален гост на партито, с което Антонио Бандерас полял година щастлива любов с Никол Кимпел. Звездата от „Десперадо” събрал най-близкото си обкръжение на яхта по време на фестивала в Кан.
Актьорът вилня в столичен клуб до първи петли, взима си колата до дни
Целувка от гаджето е първото нещо, което Ненчо Балабанов получил след триумфа си в „Като две капки вода” завчера. Бившата вокалистка на Deep Zone Йоанна Драгнева излязла на сцената и гушнала любимия си, след като екипа на шоуто спрял да го подхвърля във въздуха и най-накрая го свалил на земята.
 
Галерията предлага редки творби в пролетната си изложба
Редки творби на някои от най-известните ни класици и европейско изкуство изважда на тезгяха галерия „Ракурси” в своята традиционна пролетна изложба, озаглавена „Стари майстори”.
Вили Марковска разчита на майка си за бебето
Актрисата Вили Марковска тушира слуховете, че е ангажирала три детегледачки за сина си Красимир.
.
Скандален „Юда” на „Варненско лято”
Едно от най-провокативните заглавия, включени в 23-тото издание на Международния театрален фестивал „Варненско лято”, се очертава да бъде германската постановка „Юда” на мюнхенския театър „Мюнхнер Камершпале”, разбра се вчера на пресконференцията за феста.
.
Боян от MatserChef стана баща
Българо-американската връзка в MasterChef – Боян, стана баща на момченце. Фенът на бразилското джу-джицу и бърбън стейковете издаде благата вест в социалната мрежа.
.
Винченцо Кантиело идва за дует с Крисия
Победителят от детската „Евровизия 2014” Винченцо Кантиело ще пее в тандем с Крисия, Хасан и Ибрахим на 21 ноември в „Арена Армеец”.
.
Explore Bulgaria с двойно по-дълги епизоди
Ударна доза красота и исторически факти от ключови места в татковината ще получат зрителите на National Geographic в двойно по-дългите епизоди на Explore Bulgaria.
.
Катето Евро лъсна по скелет
Актрисата Катерина Евро показа костите на дланта си във фотосесия, подкрепяща кампанията „Снимката по-важна от селфи”.
.
.
Още новини