monitor.bg
Понеделник 6 Юли, 2015

Клиенти на ресторанта му в Свети Влас се разплакали, щом видели футболиста
Нападателят на френския гранд „Монако” Димитър Бербатов предизвика фурор с появата си сред клиентите на Secret Garden в Свети Влас. Бившият гол майстор на английската висша лига отмаря в курорта от десетина дни със семейството си и се отбил в ресторанта на шеф Борис Петров за вечеря.
Хафтор Бьорнсон е щастлив, че феновете се научили да произнасят правилно името му
За феновете на „Игра на тронове” Грегор Клегейн - Планината е зловещ касапин, който размазва враговете на Ланистър с палец. В актива му със зверства фигурира обезглавяването на принцесата на Дорн, която преди това изнасилва пред ужасения поглед на невръстната й дъщеря.
 
Първият пациент е ухапано от куче дете
130 години от укротяването на бяса – на 6 юли медицината празнува победата си в битката с болестта. На 6 юли 1885 г. Луи Пастьор спасява от сигурна смърт 9-годишния Жозеф Майстер, който бил ухапан от бясно куче. По онова време за болестта лек няма и изходът е само един. За късмет на Жозеф, майка му била достатъчно съобразителна и начетена.
Елен Колева бомбардира Терзийски с поезия
Взаимно четене на авторска поезия и проза на фона на дискретни китарни сола събра Елен Колева и Калин Терзийски на сцената на столичен клуб. Авторът на „Алкохол” представи за първи път пред публика произведения, които ще влязат в бъдещата книга на актрисата.
.
.
Още новини
Хора. Тези, за които всички говорят
.
 
Брус Дикинсън имал и рак на врата

Фронтменът на Iron Maiden Брус Дикинсън призна, че е надвил не едно, а две ракови образувания. „Единият тумор беше три сантиметра и половина – с големината на топче за голф, а другият беше два сантиметра и половина и се уголемяваше... лекарите се почудиха и казаха: „Имаш рак на главата и врата”, сподели за Би Би Си певецът. След проведеният  интензивен курс на лечение той е в ремисия, но още не е възстановил напълно силата на титаничния си глас. Iron Maiden пускат новия си албум The Book of Souls на 4 септември, а стартът на турнето им е предвиден за пролетта на 2016 г.

 
Венета Харизанова крои дрехи

Моделът Венета Харизанова разбуни духовете на последователите си във Фейсбук с неподозирания си талант на дизайнер. Тя пусна кадри на джинси и тениска с щампа на Айфеловата кула, които е префасонирала собственоръчно с професионални бои, декоративни стъкълца и цветя. Освен светкавични оферти от купувачи хубавицата получи и оферта да представя творенията си на отделна страница със съответните цени. Харизанова обаче обясни, че прави всеки артикул според характера на човека, който ще го носи, и засега хобито й остава по-скоро с бутиков, октолкото с бизнес статус.