monitor.bg
Понеделник 22 Септември, 2014

Звъняха на полицията заради агресивните зяпачи около Летния театър в Сандански
Агресивни гратисчии окупираха входа на Летния театър в Сандански, за да попият от харизмата на Лили Иванова на концерта є завчера. Тълпа от близо 30 души завърза лют спор с охраната и организаторите, след като разбраха, че няма да се класират без билет за шоуто. Торнадо от цинични заплахи се изля върху гардовете,
Повеля: тренчкоти, дълги поли, туники и предимство на „балерините”
Само преди пет-шест години на дефилетата за дамска мода в Милано триумфираше минимализмът, който осъждаше нежния пол едва ли не на инквизиционна визия. Тогава консумизмът бе в апогея си, парите се пилееха на поразия и никой не можеше да си представи, че освен розови дни, бъдещето може да ни докара по-черни.
 
В света има безкрайно много странни групи от хора, които са намерили своите ниши и съществуват, без да пречат на другите. Но и останалите хора не им се бъркат. Просто защото не подозират, че тях ги има. Електронното издание oddee.com е събрало няколко примера на странни човешки общества.
„Непобедимите” погват пиратите
Продуцентите на "Непобедимите 3" се заканиха да поискат компенсация от всеки от 10-те милиона души, които незаконно са свалили филма от мрежата.
.
Николета Лозанова води екип „Папараци”
Николета Лозанова ще води новото предаване “Папараци”, което стартира в ефира на bTV от 28 септември. Екип от 15 професионални папараци и детектив ще дебнат звездите.
.
.
Още новини
Хора. Тези, за които всички говорят
.
Жана Бергендорф откраднала хита си „Самурай”

 
Жана Бергендорф е откраднала последния си хит „Самурай”, твърдят нейни фенове. Според тях дебютният сингъл на победителката от втория сезон на X Factor бил копиран брутално от друга изпълнителка. Те са открили големи прилики с два световни хита. Парчето „Самурай“ беше издадено на 12 юни 2014-а, като за автори са посочени британците Рей Хеджис и Найджъл Бътлър, а българският текст е на Руши Видинлиев. То напомня доста на Waiting All №ight на Rudimental и на Crying for №o Reason на Katy B, които излязоха съответно на 14 април 2013-а и 26 януари 2013-а.

АББА пускат неиздавана песен

 
АББА се завръщат след 35-годишна пауза с неиздавана песен. I'm Still Alive е написана от Агнета Фалтског, а не от Бени Андершон и Бьорн Улвеус. Тя е изпълнявана на концерти на групата през 1979 г. Сега песента ще бъде включена в DVD-то ABBA Live at the Wembly Arena, което съдържа запис на целия концерт от 10 ноември 1979 г. Лайв албумът ще излезе на 29 септември.