monitor.bg
Неделя 26 Октомври, 2014

Руска дизайнерка го свързала с екипа на италианеца
Футболистът Благой Георгиев е едно от най-новите лица на модния гигант Армани. Според електронното издание blife.bg плейбоят, който играе за руския „Амкар” (Перм), е облякъл някои от най-актуалните тоалети на марката за сезона есен-зима 2014 за фотосесии, одобрени след това лично от Джорджо Армани.
От домашни любимци до психофактори - всичко за отърваване на затвора
Извършването на престъпление води след себе си най-често получаване на наказание. Не са рядкост обаче случаите, в които виновниците носят вода от десет кладенеца в стремежа си да отърват затвора или солената парична санкция. Почти никога обясненията им не се приемат в съда.
 
Носителката на титлата „Мис София 2014” Гери Тилева е отказала да се пробва в следващото издание на конкурса „Мис Плеймейт 2015”, макар че организаторите лично я поканили да се запише преди дни. Въпреки че е танцьорка от еротично шоу, Гери не гори от желание да бъде в центъра на медийните и светски клюки непрекъснато.
Митовски пак не плаща на актьорите
Собствениците на продуцентска компания „Камера”пак са спрели да плащат хонорари на актьорите от хитовите сериали „Фамилията”и „Революция Z”,
.
.
Още новини
Хора. Тези, за които всички говорят
.
„Ямато” идват с 500 кг барабан

 
Петстотин килограмов тайко барабан ще звучи в унисон с пулса на феновете на „Ямато” на 28 октомври в зала 1 на НДК. Масивния инструмент е талисман на групата, която ще представи в София юбилейния си спектакъл „По пътя”. Посветен на 20-годишнината им на сцената, той включва 9 пиеси, чиито ритъм ще владее сетивата в продължение на 2 часа. Японските виртуози споделят, че са вложили сърцати спомен и надежда в предстоящото шоу и гарантират 100% забавление на публиката. Хореографията, светлинното оформление и цялостната музикална концепция е дело на артдиректора на барабанистите Маса Огава. Билети за спектакъла се продават в мрежата на ticketplus.bg на цена от 30 до 80 лв.

Майката на Вулева арестувана 9 пъти за кражби

 
Голямата уста на „ВИП брадър” ­ Людмила Захажаева, има 9 регистрации за кражби в Трето районно управление в София. Майката на сигнално жълтата водеща Албена Вулева е прибирана за присвояване на козметични продукти като лакове за нокти и червила, пише bgreality.com. Тя никога не признавала за похожденията си пред униформените, но в крайна сметка плащала стоката в троен размер, за да получи свободата си.