monitor.bg
Събота 31 Август, 2013
Капково подхранване
Мезотерапията skinko вкарва под кожата хиалурон и антиоксиданти

Д-р Сияна Живкова от Jewel Skin Clinic разчертава лицето и определя къде е най-добре да инжектира коктейла.
.
ПРОЦЕДУРИ В 3 стъпки
Добре е да се направят 3 процедури през 10 дни до две седмици, но и една единствена ще даде добър ефект.

Ако се прави  подмладяващ лазарен лифтинг е добре първо да е той, а след него мезотерепията. Радиочестотния лазер ще стегне и регенерира в дълбочина, а след него мезотерапията ще възстанови кожата.

Накрая може да се сложи филър ботокс за корекции и подкрепа на изконсумиратата от възрастта подкожна мастна тъкан.
.
ДЕРМАТОЛОГЪТ Д-р Сияна Живкова: За всяка възраст с различни задачи

 
Терапията е подходяща за всяка възраст и  „работи” за специфичните нужди на кожата. Младите момичета на около 25 години могат да правят мезотерапия, за да съхранят и предпазят лицето си. Кожата им все още си има всичко и грижите, които можем да й осигурим, имат една цел – по-дълго да я запазят все така млада и сочна.

За дами на 35+ мезотепарията има друга задача. Това е възрастта, в която трябва да направим по-дълбоко подхранване. Кожата вече иска активни вещества, които да я подкрепят, за да не почне да губи еластичност. Все още половите хормони – естроген и тестостерон, са в достатъчно количество. Кожата не губи плътност – има достатъчно колаген, но тургурът и наличието на хиалуронова киселина започват да намаляват. И тук се намесва мезотепарията, която има за цел да подхрани в дълбочина кожата, защото процесите на обмяна в нея все още са достатъчно активни. И когато я  подхраним, тя може да задържи „храната”, обяснява д-р Живкова .

А във възрастта 45+ идва истинската необходимост от подхранване и „ремонт”. Защото тогава тя натрупва свободни радикали, налице са щетите от  UV лъчите, които трябва да се възстановят, преди да се прави каквото  и да е подхранване и защита, разказва дерматоложката.

Коктейлът skinko с хиалуронова киселина и антиейджинг съставки е  подходящ и за трите възрастови групи. Той е достатъчно лек, за да се ползва от млади момичета, особено ако те обичат солариум, слънчеви бани или пък са пушачки. Известно е, че това състарява преждевременно и ако интоксикацията да започне отрано, е добре и грижите, с които им противодействаме, да не закъсняват. Коктейлът ще осигури защита.  

Мезотерапията ще подхрани кожата на 35-годишните, а за 45 и нагоре – ще  окаже и възстановяващ ефект. "Силата на тази терапия е във възрастта след 35 години, въпреки че има положителен ефект и при по-възрастните", обяснява д-р Живкова. 
.
.
.
.
Анкета
трябва ли да слагаме коланите на задните седалки в автомобила?
да, задължително
спасяват само когато се кара до 80 км./ч
не
кат само си търси начин да глобява