monitor.bg
Събота 17 Март, 2012
5 известни самотни майки

Цеци Красимирова и дъщеря й Джудит са преди всичко приятелки
.
...и 5 татковци

Митко Щерев успя сам да отгледа три прекрасни дъщери
Митко Щерев
Грижа за 3 дъщери – такъв е накратко светът на самотния баща, но известен композитор на Митко Щерев. Най-голямата, от първия му брак, вече живее в Германия, но двете по-малки са под крилото на именития татко. Музикантът не се оплаква от положението на самотен баща и дори се шегува, че е спец по гледането на дъщери. Преди години втората му съпруга Катерина го заряза и остави двете им дъщери на неговите грижи. Самата тя заминава да си търси късмета в Италия. Лидерът на “Диана експрес” бил толкова всеотдаен баща, че децата му като малки мислели, че той ги е родил.

Преди няколко години Митко Щерев със зор отървал Александра от наркотиците. В продължение на една година музикантът се борил с порока на щерка си, но накрая успял да я изскубне от лапите му и е горд с това.


Актьорът Владо Пенев нежно е прегърнал дъщеря си Яна
Владо Пенев
„Щастливо разведен“, така определя семейното си положение Владо Пенев. Актьорът, спряган за двойник на Джордж Клуни, е отгледал сам 19-годишната си дъщеря Яна. Той не афишира, че е бил самотен татко, но покрай многото ангажименти на баща си Яна най-редовно трябвало да си играе с децата на колегите му от театъра. Днес тя вече е голяма и е гордостта на актьора. За него спокойно може да се каже, че е баща за пример, успял да се предпази от публични скандали.


Христина заряза Димитър Рачков да се грижи сам за сина им Митко
Димитър Рачков
Една крачка дели безоблачната семейна идилия на актьора Димитър Рачков от ситуацията „сам татко вкъщи“. Прави я приятелката му Христина, която в един момент избира любовни емоции навън пред битовизмите, гарнирани с дете. Двамата живеят на семейни начала, което улеснява бързата им раздяла, след като лъсва изневярата на Христина. Комикът поема грижите за сина им Митко-джуниър. В отглеждането помагат баби и дядовци. Рачков се справя отлично с възпитанието на малкия. Христина пък започна нов живот, като роди наследник на продуцента Евтим Милошев. Двамата Митковци са затворена страница за нея. Звездата от „Господари на ефира“ не остана по-назад и намери втора майка на детето си – колежката си Мария Игнатова, която също има рожба от предишен брак.


Голямата слабост на журналиста Юксел Кадриев е малката Габи
Юксел Кадриев
Покрай скандалите около бившата му съпруга и делата за попечителство някак на втори план остана фактът, че тв водещият Юксел Кадриев се грижи сам за дъщеря си Габи. Малката е плод на любовта му със станалата печално известна Бонка. Когато двойката слага край на брака си, детето остава при своя баща. Чаровният  водещ успява да се справи добре с възпитанието на малката госпожица. Той дори иска пълно попечителство над Габи, като обвинява Бонка в безотговорност. Между бившите съпрузи избухва огромен публичен скандал. Във войната помежду им падат всички задръжки. Бонка заплашва Юки, че ще покаже негови пикантни снимки, ако й забрани да вижда Габи. Въпросните снимки вече обиколиха жълтата преса. Съученици на 10-годишното момиче й пробутват, уж случайно, вестника със снимките. Малката изпада в шок. Според решението на съда Юксел получава попечителството над Габи.


Венелин Венков и Невена Цонева са неразделни
Венелин Венков
Барабанистът от “Ку-ку бенд” Венко, с когото айдълката Невена Цонева е интимна от няколко години, също сам се грижи за 13-годишната си дъщеря Паулина. Момичето е родено от краткия брак на Венко с норвежка, която заминала и оставила бебето на мъжа си, когато то било едва на три месеца. Оттогава не се обаждала и изобщо не се интересувала от момиченцето. Това обаче не попречило на Венко да се представи като перфектен баща. За негово щастие, малката Поли толкова много харесва приятелката му  Невена, че поставила на видно място портрет на баща си и снимка на евентуалната си втора майка Невена.
.
.
.
.
Анкета
трябва ли да слагаме коланите на задните седалки в автомобила?
да, задължително
спасяват само когато се кара до 80 км./ч
не
кат само си търси начин да глобява