monitor.bg
Събота 24 Септември, 2011
Когато хванем рибка с дъщеря ми, викаме като на футболен мач, казва Сърменов
Милото на Калин
Бялата Якичка в „Седем Часа разлика” живее с рокендрола, три жени и рекламния си бизнес

bTV
Кадър от „Седем часа разлика”: „Внимавайте в картинката, милички! Милото е навсякъде.”
.
Само факти
- Внук е на художничка и син на професор по виола.

-  Като малък бойкотирал детската градина с неядене.

-  Завършва Художествената гимназия в София.

-  Разпуска пълноценно на тенис корта, където всеки ден играе на  полупрофесионално ниво.

-  Най-често харчи за дрехи и в разрез с масовото схващане обожава шопинга. „Вкарай ме в един мол и ще изляза след пет години. Да прелиствам закачалки и да обикалям пробните, ми действа отпускащо. Разбирам ги жените, които принципно са по-висши същества от нас.”

-  Играе само в едно представление - „Вечеря за тъпаци” в Сатирата. Но пък салонът се пръска по шевовете вече 12 години.

-  В плейлистата му се намират само класики на рока, „след него всичко в музиката тръгна надолу”. Фен е на Боб Хели и Боно от U2.

-  Не си пада нощна птица. „Имам прекалено много работа, която почти винаги се налага да довършвам вкъщи. Цял ден си стоя в офис хралупата и не виждам как вечерта ще ида в друга, задимена и с излишни шумове.”

-  Готви добре, но с известно прискърбие споделя, че от години не се свърта зад печката. Няма физическото време. Иначе майка му още благославя рецептата му за домати с ориз.
.
ЕДНО КЪМ ЕДНО
Не мога да се сетя за едно българско парче от съвременния поп, за което да кажа нещо добро. Дичо-Мичо, въпросният Графа бил страшно музикален... Пълни глупости, това, че си дрънка на пианото, не е показател за талант! Чуй първите неща на Милена, „Клас”, Дони и Момчил и пак ще си говорим.

Когато поех ангажимента в „Седем часа разлика” Тони Минасян (екранният му син Роки) ми звънна да се видим. Искаше съвет и знания. Дадох му всичко от себе си, но представи си какво образование е получил той в НАТФИЗ?! И Тони пак е от талантливите и любопитни хора, които слухтят, интересуват се, искат да положат усилие, за да се развият.

Някои казват, че станах известен за 20 секунди (визира клипчето на мобилен оператор, в което просто мълчи и гледа напрегнато от упор). Това беше проект, в който си свърших работата добре. Не че съм от скромните, просто като станеш звезда на 40, а не на 20, вече не изпадаш в умиление от интереса към теб. Таня Лолова ми се обади тези дни да ме поздрави за сериала, ние сме близки. Поканих я да хапнем заедно, а тя каза: „Най-после ще се нахраня на спокойствие и журналистите ще броят твоите хапки!” Нищо хубаво няма в това да си популярен, освен да си чешеш егото по малко.
.
.
.
.
Анкета
трябва ли да слагаме коланите на задните седалки в автомобила?
да, задължително
спасяват само когато се кара до 80 км./ч
не
кат само си търси начин да глобява