monitor.bg
Вторник 9 Юни, 2009
ТВ МАНИЯ
“1001 нощи” - любов и в истинския свят
Горещи страсти се разгоряха между звездите Бергюзар Корел и Халит Ергенч

.
Актьори от “Д-р Хаус” с поздрави до БГ фенове

Трима от актьорите, които участват в петия сезон на култовия сериал „Д-р Хаус", записаха специални послания за зрителите на Нова телевизия. Това са Джеси Спенсър, Оливия Уайлд и Питър Джейкъпсън. Първият епизод беше излъчен снощи от 20,00 ч.

Какво използва д-р Хаус в петия сезон, за да научава всичко за всички, е първият от въпросите, на които могат да отговарят феновете на сериала. На www.house.ntv.bg те могат да посочат един от следните отговори - неудобни въпроси, частен детектив, екипа си от лекари. Всяка седмица до края на излъчването на пети сезон частната медия ще публикува нов въпрос, свързан със сериала. Отговорилите правилно ще се борят за наградите - DVD с целия първи сезон, плакати и снимки с автографи на актьорите.

.
Майли Сайръс продължава в “Хана Монтана”

Майли Сайръс, която наскоро дебютира и на голям екран с "Хана Монтана: Филмът", е подписала договор за снимки в четвъртия сезон на едноименния тийнейджърски сериал. В поредицата 16-годишната актриса играе обикновена ученичка, която вечер се изявява като поп звезда.

Сайръс имаше колебания дали да продължи участието си в сериала. Младата актриса обаче се нави да се снима в четвъртия сезон на "Хана Монтана", след като продуцентите й обещаха по-голям контрол над сюжета. Снимките за новия сезон ще започнат в началото на 2010 г.

.
Спряха сериал с Патрик Суейзи

Новият сериал The Beast, в който се изявяваше вехнещият от рак Патрик Суейзи, бе спрян след едва 13 епизода.

В продукцията актьорът играе ролята на ветеран от ФБР, който обучава в тънкостите на професията своя партньор новак, макар че шефовете му съвсем не харесват методите му на работа. Партнираше му младият Травис Фимел, познат от друг сериал - "Тарзан".

Това вероятно ще е и последната роля на Суейзи, който прие да играе в поредицата, въпреки че вече знаеше за тежката си диагноза - рак на панкреаса.

От екипа разкриха, че няма как да продължат със снимките, тъй като Патрик има главна роля в сериала, а влошеното му здравословно състояние вече не му позволява да работи. В последните месеци той се придвижва предимно с инвалидна количка.

.
МОНИТОРИНГ НА ЛЮБИМИТЕ СЕРИАЛИ И ГЕРОИ

 

Вестникопродавка  мечтае да стане инженер

286-серийната венецуелска теленовела "Обърни се да се влюбиш" тръгва по "Зоун Романтика". Епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 17,45 и 21,20 часа. Дилейди (в ролята звездата Даниела Алварадо) живее в краен квартал на венецуелската столица Каракас. Тя си изкарва хляба, като продава вестници на една от централните улици. Дилейди има две мечти - да следва за инженер и да се сгоди за красавеца Луис Фернандо.


 

Тръгва немско крими  в стил "От местопрестъплението"

Немски криминален сериал в стил "От местопрестъплението" стартира от днес по ТВ2. Поредицата "Краен срок" ще върви всеки вторник, сряда и четвъртък от 19,30 часа. Екип от елитни берлински полицаи разполага с високотехнологична апаратура, с която изработва профил на престъпниците и ги обезврежда. Шефът Матиас Берг и неговият екип се опитват да правят невъзможното: противопоставят се на безпощадно изтичащото време.


 

Въртят всички епизоди на "Ларго Уинч"

"Диема" завърта всичките 33 епизода на сериала "Ларго Уинч", базиран на известен френски комикс. Главният герой Ларго е син на милиардер, който е умрял по загадъчен начин. След смъртта му всички се питат кой ще наследи огромната му империя. Никой не знае за съществуването на Ларго - мъж в разцвета си, който като невръстно сираче е бил осиновен от богаташа.

.
.
.
.
Анкета
трябва ли да слагаме коланите на задните седалки в автомобила?
да, задължително
спасяват само когато се кара до 80 км./ч
не
кат само си търси начин да глобява