monitor.bg
Събота 14 Март, 2009
Представеният в Женева “Е клас купе” има коефициент №1 на въздушно съпротивление в света
“Мерцедес” извая най-обтекаемия сериен модел
Икономичната версия на спортната лимузина харчи средно 5,3 л на 100 км
.
Преглед на последните модели

 

“ОПЕЛ ИНСИГНИА” мутира в “БУИК РЕГАЛ”

“Опел Инсигниа” може да се предлага в близко бъдеще на американския пазар като “Буик Регал”, разкри порталът “Утомотив нюз”. Американският седан ще използва заимствани от автомобила на 2009 г. в Европа платформа, задвижване и окачване. Различни ще са само оформените в актуалния фирмен стил радиаторни решетки, фарове и стопове, както и логото на автомобила.


 

“БМВ 6-СЕРИЯ КЪНВЕРТИБЪЛ” СТАВА КУПЕ КАБРИОЛЕТ

Новият флагман при кабриолетите на БМВ бе засечен от папараци в началото на седмицата по време на тестове, провеждащи се зад Северната полярна окръжност на територията на Скандинавския полуостров. Заснетият тестови прототип има сгъваем мек покрив. Според близки до баварската компания източници обаче бъдещото серийно “БМВ 6-серия Кънвертибъл” ще получи твърд подвижен сгъваем покрив. Най-скъпото и представително купе кабриолет от Мюнхен ще излезе на пазара до края на следващата година.

.
МОЯТ ИЗБОР

Арнолд Шварценегер не пропусна да седне зад волана на представената за първи път на автосалона в Женева най-мощна и нова RS версия на 2-местния спортен модел "Ауди ТТ". Лично президентът на компанията "Ауди" Рупърт Стадлер запозна Терминатора с иновациите на най-якото "Ауди ТТ RS", за което "Монитор" писа

.
Топ 10. ПРОТОТИПИ В ЖЕНЕВА

Британския тв "Канал 4" направи рейтинг на най-впечатляващите прототипи, които са представени на автосалона в Женева. В топ 10 влизат:

1. “Ситроен DS Инсайд”

2. “Дачия Дъстер”

3. “Форд Йосис Max”

4. “Джуджаро Намир”

5. “Инфинити Есенс”

6. “Коенигсег Куант”

7. “Нисан Казана”

8. “Ринспийд iChange”

9. “Ролс-Ройс 200EX”

10.”Опел Ампера”

.
.
.
.
Живот: други материали
.
Анкета
трябва ли да слагаме коланите на задните седалки в автомобила?
да, задължително
спасяват само когато се кара до 80 км./ч
не
кат само си търси начин да глобява