monitor.bg
Петък 13 Март, 2009
Лесбийки и бисексуални
Как и защо се появяват тези състояния при жените и какво мисли проф. Вучков по въпроса
.
3 ПЪТИ СЕДМИЧНО - ПЕРФЕКТЕН БРАК

Секс три пъти седмично и четири прегръдки на дивана дневно са сред основните предпоставки за перфектен брак, сочи британско изследване.

Сайтът за набиране на брачни двойки и семейни консултации Confetti.co.uk попитал 3000 души, които са женени повече от 10 години, какво според тях е най-важно за щастливото семейно съжителство. Повечето анкетирани били категорични, че разковничето се крие в поддържането на романтиката. А за нея от първостепенно значение били сексът три пъти на седмица, гушкането на дивана четири пъти дневно, целувки три пъти на ден, две романтични вечери на месец и споделянето на две общи хобита.

Резултатите от изследването също така показват, че преди да се ожени двойката трябва да излиза 3 години и половина и често да се среща с общи приятели. Идеалната възраст за минаване под венчилото при жените била малко под 29 години, а при мъжете ­ малко над 31.

.
ГЪДЕЛ. РОЗОВИ НОВИНИ ОТ ШИРОКИЯ СВЯТ
3D еротични филми правят в Хонконг

Хонконгска продуцентска компания се надява да привлече зрители в киносалоните с първите в света 3D еротични филми. За целта One Dollar Production е вложила над 4 млн. долара за възможно най-реалистичното заснемане на сексцените в лентата "3D секс и Зен". "Представете си, че ще наблюдавате всичко така, че все едно стоите до леглото", обещават производителите. Актрисите ще изглеждат така, сякаш са на сантиметри от зрителите, снабдени със специални очила, за да се наслаждават изцяло на предимствата на тази технология. Снимките ще започнат през април и се очаква филмът да види голям екран по Коледа.

74-годишен японец е най-старият актьор

Най-възрастният порноактьор в света е 74-годишният японец Шигео Токуда. Дядката е знаменитост в страната на изгряващото слънце, а печели все повече фенове и на Запад. Наскоро той беше интервюиран и от списанието Vice Magazine, което излиза в над 20 страни по цял свят. Токуда е в порнобранша вече 14 години и досега се е снимал в 250 филма. В 25 от тях той е в главната роля, докато в останалите играе второстепенни образи. "Заради възрастта ми не правя секс във всичките филми. Понякога изпълнявам ролята на почтен баща, който хваща дъщеря си по време на секс с друг мъж", разяснява дядо Шигео.

Талията определяла дамската красота

Представите за красотата са се променяли през различните епохи и често са били коренно противоположни. Но както са установили американски учени от университета на Минесота привлекателността на жената зависи преди всичко от нейното тяло. Допитването, проведено сред мъже на възраст от 18 до 86 години, показва, че в представите на мъжете от всички, дори от най-нецивилизованите народи, идеалът за женска красота се различава по ръст, тегло и обем на гърдите, но се обединява в едно ­ съотношението между обиколката на талията и бедрата трябва да бъде около 0,7.
.
Английски полицайки заснеха порно

Три пазителки на реда от полицейско управление в предградията на Съндърланд разбуниха общественото мнение, след като участваха в горещи лесбосцени. Похотливите униформени служителки се облизвали от горе до долу пред камерата и разгорещявали играта с огромни вибратори.

Порнофилмчето било предназначено само за лично ползване, но въпреки това станало обществено достояние. Приятел на една от участничките намерил възбуждащия видеоматериал и го пуснал в интернет. Клипчето било свалено само след 24 часа, но през това време доста граждани на Съндърланд се запознали с актьорските качества на градските полицайки. Говорителят на управлението Майк Донован се закани, че участничките в порното ще бъдат наказани. Той допълни, че засега служителките на реда няма да бъдат уволнявани, защото си вършели добре работата.

.
РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ

Седяла и си мислела… По едно време се усетила, че предпочита само да седи.

.
.
.
.
Анкета
трябва ли да слагаме коланите на задните седалки в автомобила?
да, задължително
спасяват само когато се кара до 80 км./ч
не
кат само си търси начин да глобява