monitor.bg
Събота 16 Февруари, 2008
Братята Коен - двуглавият режисьор
Итън и Джоел пак обират овации, този път с "Няма място за старите кучета"
.
ТОП 6 ПО ЕКРАНИТЕ

 

“Суини Тод” ****

Суини Тод (Джони Деп) ще търси мъст за загубената си съпруга и 15 пропилени години от своя живот, с помощта на вдовицата Нели Ловет (Хелена Бонам Картър).

Продължителност: 116 мин.


“Изкупление”  ****

През 1935 13-годишната бъдеща писателка Брайъни Талис прави фаталната грешка да обвини обожателя на сестра си в престъпление, което не е извършил. Това ще промени живота и на тримата.

Продължителност: 130 мин.


 


“Чудовищно” ***

Група приятели в Ню Йорк чуват ужасяващ тътен и виждат в далечината огромна огнена експлозия. Докато си мислят, че става въпрос за земетресение, всъщност се оказва, че огромно чудовище напада града.

Продължителност: 84 мин.


 


“Войната на Чарли Уилсън”  ****

 Разглезен конгресмен, двоен агент на ЦРУ и красива богаташка провеждат най-мащабната и успешна секретна операция в историята. Техните усилия допринасят за разпадането на Съветския съюз и края на Студената война.

Продължителност: 97 мин.


 


“Съкровището: Книгата на тайните” ***

 С появата на скрита досега страница от дневника на Джон Уилкс Бут (убиецът на Линкълн), пра-пра дядото на Бен се оказва основен конспиратор в убийството на Ейбрахам Линкълн. Бен е решен да докаже невинноста му.

 Продължителност: 98 мин.


 


“Лабиринтът на Фавна” ****

През 1944 г. в Испания Наскоро омъжената за втори път Кармен се мести заедно с дъщеря си Офелия в къщата на новият си съпруг - студеният и властен Видал. Момичето не може да приема новия си живот и бяха в измислен свят.

Продължителност: 112 мин.


 

.
DVD. Ново във видеотеките

 

“Монти Уолш” ***

С Том Селек, Изабела Роселини, Джордж Ийдс,  реж. Саймън Уинсър

Времената се променят, но Монти Уолш - не. За него, да бъде каубой не е просто работа, а начин на живот. Това е нещо, което жадният за печалби, безскрупулен нрав на настъпващия ХХ век няма да промени. Том Селек е в ролята на Монти - мъж, опитващ да запази живота, който познава и обича, докато новата ера изтласква каубоите в сметището на историята. Уважавай себе си и другите. Бъди ведър, бъди честен, бъди свободен. Това е кодът, по който живее Монти. И когато някой го оскверни, последният каубой има кауза, за която да се бори.

 Ай Пи видео


“Обявявам ви за законни Чък и Лари” **

С Адам Сандлър, Кевин Джеймс, Дан Акройд, реж. Денис Дюган

Адам Сандлър и Кевин Джеймс са в ролите на пожарникарите Чък и Лари - най-добри приятели и колеги, гордостта на пожарната в Бруклин. Чък е длъжник на Лари, който му е спасил живота. В отговор Лари иска голяма услуга - Чък да се престори на негов „партньор на семейни начала”, за да могат децата му да получават пенсия. Но когато вманиачен бюрократ (Стив Бушеми) става подозрителен, двете хетеросексуални мъжки момчета трябва да изиграят цял спектакъл в ролите на влюбени младоженци.

Прооптики


  

“Пазачът” ***

С Джоузеф Гордън-Левит, Джеф Даниълс, Матю Гуд, реж. Скот Франк

Крис Прат (Джоузеф Гордън-Левит), чието бляскаво бъдеще е помрачено от мозъчна травма, работи като нощен портиер в банка. Самотен и потиснат, той става жертва на опитен престъпник, който му обещава по-добър живот, ако се съгласи да участва в обира на банката. Крис е изкушен от предложението и се включва в акцията. Когато обаче разбира, че е бил използван, се опитва да спре грабежа.

Александра филмс


“Мрачно правосъдие” *

С Уилям Булмилър, Дейвид Блу, Мат Галини, реж. Глен Клинкър

След като става свидетел на безсмисленото убийство на баща си, Робърт остава кръгъл сирак и пораства на улицата. Убийствата и насилието по тях го отвращават и той мечтае за справедливост, каквато има само в любимите му комикси. Решавайки, че е крайно време да спре безнаказаните престъпления, Робърт взима нещата в свои ръце, като се превръща в съвременен “маскиран отмъстител”, който преследва злодеите и раздава улично правосъдие.

Тандем видео


 

.
.
.
.
Живот: други материали
.
Анкета
трябва ли да слагаме коланите на задните седалки в автомобила?
да, задължително
спасяват само когато се кара до 80 км./ч
не
кат само си търси начин да глобява