monitor.bg
Събота 18 Август, 2007
Любов без граници
Нов мексикански сериал тръгва в сряда по bTV

Снимка: bTV
Гледайте мексиканската поредица "Любов без граници" всеки делничен ден от 13.30 ч.
.
МАРАТОН

Филмовият канал AXN започва маратон с хитовата поредица "Изгубени" през уикенда. В двата почивни дни феновете ще имат възможност още веднъж да се пренесат на мистериознения тропически остров в южната част на Тихия океан, където 48 спасени след самолетна катастрофа се опитват да оцелеят. Тези, които са пропуснали част от епизодите на втория сезон, могат "да си ги преговорят", а следващата седмица очаквайте епизодите и от третия сезон. Началният час е 18.20 ч. във всеки от дните.

.
Кира Седжуик има проблеми с нервите

Екипът на телевизия TNT продължава работата по четвъртия сезон на поредицата "Разобличаване", позната от програмата на Нова тв. В интервю пред сп. TV Guide съпругът на главната актриса Кира Седжуик и режисьор на част от епизодите на сериала - Кевин Бейкън, издава някои тайни от предстоящите екранни събития.

- Кевин, чухме, че съпругата ти не се чувства много добре тези дни?

- Да, така е, но става въпрос за ролята й в поредицата "Разобличаване". В последните епизоди тя изпада в нещо като депресия. Най-нормалното нещо за човек, който се занимава с убийства, е да отиде при психиатър, за да се разтовари от натрупаното напрежение. Срещите й обаче с лекар не й помагат особено много и тя започва да влиза във все по-голяма дупка.

- Това значи ли, че има проблем с нервите?

- Може и така да се каже. Тя иска да се върне на работа, но не й позволяват. Междувременно обаче е станало поредното изключително кърваво убийство, чиито извършител тя решава да издирва, докато е в почивка. Лошото е, че не успява да разреши този случай. 

- Това ли всъщност разклаща психическото й здраве?

- Да, но тя се опитва да се лекува. На помощ се притича баща й, който досега не беше показван на екран. В предишните сезони имаше няколко разговора с него по телевона, но той никога не е влизал в кадър. Ролята е поверена на страхотния актьор Бари Корбин.

- Какъв е той като баща?

- В случая се представя като невероятно любезен и мил човек. Всъщност той е бивш военен.

- Как избраха Кира за тази роля?

- Ами, продуцентът Майк Робин един ден ми каза, че имал идея за Кира - така стана. Тя харесва многопластовите образи и точно това я привлече.

- Ти си и режисьор на част от епизодите. Лесно ли е да се работи с жена ти?

- На всички им е много интересно това, че работим върху един и същ проект. На нея й харесва и се отнася с уважение към мен и съветите ми. Кира обаче винаги доста се подготвя за всяка сцена и аз и колегите ми рядко имаме забележки към нея. Просто казвам: "Действие", и оставям всичко в нейните ръце.

.
ТОП 10. ЛЮБИМИТЕ ЛОШИ МОМЧЕТА*
1. Spike  Buffy/Angel 

2. James 'Sawyer' Ford  LOST 

3. Logan Echolls Veronica Mars

4. Dean Winchester  Supernatural

5. Jess Mariano  Gilmore Girls 

6. Pacey Witter  Dawson's Creek

7. Jayne Cobb  Firefly/Serenity 

8. Tony Soprano  Sopranos 

9. Dr Perry Cox  Scrubs 

10. Mark Sloan  Grey's Anatomy

*Според рейтинга на сайта rankopedia.com
.
.
.
.
Живот: други материали
.
Анкета
трябва ли да слагаме коланите на задните седалки в автомобила?
да, задължително
спасяват само когато се кара до 80 км./ч
не
кат само си търси начин да глобява