Снимки: PicoBrew

Винаги прясна бира в къщи с PicoBrew

Агенция Монитор - вторник, 04-04-2017 - 12:02

Домашното пивоварство доби голяма популярност през последното десетилетие и компанията постигнала успех сред множеството ентусиасти пивовари е PicoBrew. Компанията представи ново устройство за домашно варене на бира, което се предлага в по-евтино от своя предшественик, но е запазило лесната употреба.

Също както водещия модел на компанията Zymatic, новият Pico Model C има за цел да премахне много от неудобствата при изготвянето на бира у дома. Тези начинания обикновено включват монтаж и работа със сложно и скъпо оборудване, както и голяма бъркотия. Появата на тези видове устройства, предоставят на начинаещите домашни пивовари много по-лесен начин за успех.

Pico Model C е по-евтина версия на кухненското устройство от неръждаема стомана за варене на бира на компанията, което е на цена от $ 800. С черно прахово покритие отвън и опростен двуреден OLED дисплей, цената му е приемлива, като се има предвид, че другото устройство на компанията, Zymatic струва $ 2000.Model C функционира по същия начин, както предшественика си. Потребителите може да варят до 5 литра бира, като добавят вода към PicoPack. Подобно на биоразградимите пакетчета с кафе, но за бира, съдържащи всички съставки необходими за създаването на бира по рецепти на занаятчий пивоварни от целия свят. Има и нова Freestyle опция, позволяваща на потребителя да проектира свой собствен PicoPack онлайн, както възможността да се променя горчивината или алкохолното съдържание, чрез времето за варене.

Новият модел се предлага със специално създаден за целта Pico C кег за ферментация, който може да бъде мит в съдомиялна. В новото устройство, компанията е вградила и безплатно приложение за IOS и Android, наречено BrewPulse, което позволява на потребителите да следят напредъка на пивоварната от разстояние, заедно с магазин за нови PicoPakc, които да изпробват.

PicoPackc se namirat в BrewMarketplace, коeто компанията оприличава на магазин за приложения за бира. Цената на пакет е между $ 20 и $ 30, но компанията вече  предлага и абонаментна услуга, която дава възможност за неограничени брой пакети срещу $ 59 на месец.

Тагове:  KPicoBrewPico-Model-C

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.