Хороскоп за 18 юли, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 17-07-2016 - 23:55

Овен 21 март – 20 април

Ден на призив. Активизирайте се максимално, за да не изпаднете от класацията. Родените в първата декада ще водят тежки битки в посока на бизнеса и личния си интерес. Очаквайте конфликти на работното място и вмешателства в личната ви програма. Натоварете се физически, не си позволявайте лукса да почивате. И на морето ще свършите някаква важна работа и ще дадете нова насока в живота на близък. В деня преди пълнолунието ни обзема някаква необяснима тъга и печал. Не оставайте сами тази вечер.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Телец 21 април – 20 май

Такъв силен и успешен ден ще чакате може би цял месец. Използвайте всяка възможност и вариант за окопаване на работното място, за подписване на нови договори и старт на нова работна програма. Ще бъдете покровителствани във всяка инициатива, ще се радвате на разбиране и съдействие и ще привлечете качествени хора в екипа си. Всичко предприето ще тръгне по правилата и в бъдеще ще носи ползи. Не се колебайте да тръгнете по нов път, да направите нов избор, да използвате всеки удобен шанс и случайност.

Р-6

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на тръбача свирещ сбор. Съберете семейния и работния състав, уточнете промените и реформите, както и бъдещата си политика по отношение на странични хора и фактори. Бъдете активни на работното място и се включете във всяка шефска или колегиална инициатива. Сега е момента да предложите и наложите новите условия на работа и заплащане, да се впишете в променящата са обстановка с предложения и изявления, с които другите ще се съобразят, ще харесат и одобрят. Мислете разностранно и действайте целенасочено.

Р-5

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Днес конкурентите ви се обединяват, вадят компромати, опитват се да ви притиснат и ограничат в действия и позиции. В такъв момент е от особено значение да има на кого и какво да разчиташ и да се опреш. Свикайте семейния и професионален съвет. Набележете мерки и изпреварващи ходове, с които да парирате ударите и да останете недосегаеми. Без приятелска и роднинска защита няма да се справите. Вечерта е подтискаща за хората с маниакални депресии. Пълнолунието навява тъга, преувеличавате нещата.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Ден с повишени изисквания, но и с възможности за печалби и придобивки, които не идват всеки ден. Постарайте се да яхнете ентусиазма на околните, да се проявите като истински лъв на работното място и мъркащо коте у дома. Може да направите удобни и приемливи за другите собствените си идеи и намерения. Лесно се работи в екип, още по лесно се постига напредък в посоката, която друг път е била запушена или забранена. Не забравяйте и рекламата. Време е за разширение на бизнеса за внедряване в нова пазарна ниша и нова среда.

Р-5

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят ще отвори нова страница в личния ви и професионален живот. Това е денят с главна буква, който може да промени и пренасочи амбициите ви в нова посока, да ви ощастливи с неочаквани варианти и предложения, на които не бива да се отказва. Днес и утре амбицията ви достига високи нива. Може да получите повече от това, което искате или се надявате. Важното е сами да не се ограничавате. Девата трудно стига до позиция на големия началник. Опитайте да започнете нов семеен бизнес. Юридическата ви позиция е силна.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на големите амбиции, но и на голямата конкуренция изискваща още по голямо натоварване, което няма да ви се отрази добре. Ще срещате съпротива където и да отидете и каквото и да поискате. Всичко ще става по трудния начин, ще изисква повече разходи и пренастройка на позициите ви. Вечерта се прибирате капнали, но и у дома няма да има мира за вас. Спазвайте някои ритуали. Не се оглеждайте дълго в огледалото и не се парфюмирайте силно. Не оставайте сами тази вечер, ако се чувствате нещастни и подтиснати.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Ден на призив, събираме се под знамената на личната си и професионална активност. Всеки гони своите цели, стреми се с нокти и зъби да изтика другия и да си подреди живота. Всичко предприето ще носи късмет. Добре е да се спазва диета, но пълнолунието превъзбужда сетивата и апетитите. Тази вечер и утре ще искате повече отколкото можете да поемете или някой може да ви даде. Ще ви залее едно особено чувство на неудовлетвореност, което ще обтегне отношенията и ще провокира семейните връзки.

Р-6

П-4

Л-4

К-5

З-5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Денят дава предимства на наистина борбените и амбициозни хора и на тези, които умеят да организират работата в екип, да стимулират колеги и близки за постигане на целта важна за всички. Предприетото в момента ще носи късмет и ползи в бъдеще, ще позволява да се окопаете на сигурна позиция в бизнеса и в обществото. Подпишете нов договор, търсете паралелна работа и творческа заетост. Сега е момента да спазвате диета, ако искате да отслабнете, но и течностите да се намалят, за да не се разводнява шлаката.

Р-5

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес и утре както се казва „избивате рибата”. Имате реални шансове да пробиете в нова среда, да ви повишат, да подпишете изгоден договор, да си осигурите позиции и връзки, които ще ви подкрепят и застраховат във времето напред. Всичко, което стартирате ще носи перспектива, пари и успешна реализация в бизнеса и в обществото. Ще доминирате в разговорите, ще пренасочвате преговорите у дома и на работното мясот в посоката, която ви е изгодна. Увеличете оборотите и физическото натоварване.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Един от дните, в които може да поведете екипа си или да сформирате такъв. Направете предложения, поканете за участия в перспективни проекти хората, които знаете, че ще ви свършат работа и ще си бъдете от взаимна полза. Ще се окажете в центъра на събития, които някой друг дирижира, а от вас се очаква да свирите първа цигулка. Дано интересите ви не се сблъскат челно, никой няма да спечели от това. Добре е да сключвате нови договори за работа, особено ако сте родени около залез слънце. Рекламирайте се, излезте от сянката.

Р-6

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден с много варианти, с възможност да се влезе в нова среда, да се започне нова работа или връзка и да се направи това, от което в миналото сте се притеснявали. Пълнолунието ще напълни и потребителската ви кошница, ще ви срещне с подходящите хора за съвместна работа и живот. Пътувайте организирайте на място нов екип или група по интереси. Днес и утре приливната вълна на пълнолунието ще напълни с ревящи гърла родилните домове. Да не се правят операции свързани с вероятност за голяма кръвозагуба.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. Тя ще сложи край на старите приятелства, ще пренасочи личния ви потенциал към нови връзки и хоризонти. В отлив сте, търсите нова база и нов житейски пристан. В средващата година ще печелите повече, ще дочакате придобивки и ще си осигурите стабилност.

Родените днес умеят да преследват целите си независимо какво се случва наоколо. Ще гледат в една посока и ще се концентрират максимално в нея докато не постигнат каквото искат.

Заченатите днес няма да загубят връзката си със света на душите. Ще получават видима и невидима подкрепа. Ще продължат мисията на дедите си. При критични обстоятелства някаква необяснима сила ще ги спасява.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.