Седмичен хороскоп за 26 ноември - 2 декември

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 26-11-2016 - 08:20

Овен 21 март - 20 април

Съботният ден отприщва личната ви инициатива като пълноводна река. Ще свършите добра работа, ще почивате качествено, на приятно и релаксиращо място и може да вземете приза, ако участвате в един или друг тип състезания. Планирайте разговори с роднини по имотни и наследствени въпроси. В неделя огледайте или капарирайте имот. Това е най-благоприятният ден за този месец за покупка на апартамент, офис или ателие. Понеделнишки не предприемайте нищо съществено. Очертават се опити за навлизане в личната ви територия. Ще ви провокират и спекулират с търпението ви. Ако се уговорите за нещо, ще се окажете в губеща позиция. Не позволявайте да ви убеждават или разубеждават. Отложеното за вторник до 14 ч. ще има успех и най-важното може да ви направи независими и много по-самостоятелни в действия и възможности. Родените в първата декада ще получат дължими пари и услуги и ще придвижат успешно една важна за тях работа. Неблагоприятно за раждане около 14 ч. Предстои новолуние, което ограбва личния ни потенциал и енергията, необходима за внедряване в нова среда. Вечерта сте податливи на комплекси и въздействие, някой ще се възползва. На 30-и ще се събудите с важна мисъл и вдъхновение, които е изгодно да се реализират. На 1-ви е добре да се стартира нов бизнес, да се отвори заведение и търговски обект. На 2-ри вървите към изневери.


Телец 21 април – 20 май

През уикенда пътят ви ще е като бягане с препятствия. Ще срещате противопоставяне и неразбиране от страна на семейството и близките, ще се налага да прекрачвате обещания и да не се съобразявате с тези, които не се съобразяват с вас. И ако на пътя ви се е изправила непреодолима преграда просто заобиколете, търсете странични пътища за реализиране на замислите си, но не се отказвайте от тях. С времето ще убедите околните да повярват в правилния ви избор. В неделя се заемете с прочистващи и разчистващи процедури. Пазете очите, следете кръвното. Не се карайте излишно с тези, с които може просто да не се съобразите и да направите каквото смятате за необходимо. В понеделник гонете от живота си фалшивите връзки. Не е ден за запознанства, за старт на нови инициативи, за участие в залагания и конкурси. Във вторник до обед може да направите силен ход и просто да бъдете себе си. Вечерта не спорете, няма да ви стигнат силите да оборите нечии претенции. Планирайте начинанията си за следващите дни. На 30-и яжте това, което ви се яде, и правете това, което усещате за правилно. 1-ви е най-благоприятния ден за месеца за старт на нови бизнес инициативи и отваряне на заведение или дори временна сергия по празниците. 2-ри ви носи среща или познанство, от чието влияние дълго няма да се отървете, но ще ви е хубаво.


Близнаци 21 май – 21 юни

Символ на съботния ден е реката, която неотклонно се стреми към морето. Така и вие в този ден се устремете към морето на своите мечти, надежди и амбиции. Не позволявайте да ви отклоняват от целта. Заобикаляйте камъните по пътя си и търсете нови варианти за постигане на далечни цели. Препоръчват се водни процедури. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. В неделя ще се събудете с прозрението къде е добре да живеете или работите и на кого може да се доверите. Денят е благоприятен за нови начинания, за предложения, сватби и годежи. Каквото започнете, ще върви по правилата и ще носи късмет. В понеделник от всички страни ще ви притискат, ще се окажете в капана на ласкателства и подстрекателства, които няма да успеете да контролирате. На 29-и е точното новолуние в знака на опозицията ви Стрелеца. До обед все пак може да постигнете нещо самостоятелно, но постепенно енергията ви се изчерпва и до вечерта ще попаднете под неприятни и агресивни влияния. Не планирайте раждане със секцио около 14 ч. 30-и е ден изпъстрен със съвети и знаци, на които няма да обърнете внимание и ще загубите. На 1-ви стартирайте паралелен бизнес. Направете промоция, започнете нова инициатива. Няма да ви липсват клиенти. На 2-ри не бягайте от любовта. Вероятни са връзки по месторабота или поради неизбежната командировка.


Рак 22 юни - 21 юли

В събота рано сутринта може и да срещнете затруднения с близките и децата, но след това ще навлезете в силен и късметлийски период. Препоръчват се пътувания, релаксиращи моменти и водни процедури. Всичко предприето ще ви носи лично удовлетворение и късмет във връзките. Напипвате интуитивно не само правилната посока но и точния подход към всички засегнати в ситуацията. Ден за пътувания и опознаване на света от различна гледна точка. Неделният ден е с ведра, хармонична и балансираща енергетика. Проведете някои оздравителни процедури. Ден на духовно прозрение за целите и пътя напред. Движете се оптимистично, с всичко може да се справите. В понеделник родените в третата декада ще имат по-голям късмет, но всичко трябва да се прави с внимание. Не са изключени травми и инциденти. Тъмните сили се активизират. Лош ден за запознанства. Ограничете контактите и не започвайте нова работа. На 30-и в обедните часове е новолунието. Енергията е на кота нула. Вечерта направете освещаване и промоция на нов продукт. На 1-ви се сблъсквате директно с конкуренти в бизнеса и деловата ви дейност. Но може би най-трудно ще ви бъде на 2-ри, когато ще попаднете в лапите на една страстна връзка, от която трудно ще излезете. Ден на изневери по всички линии на живота. Отложете запознанствата за уикенда.


Лъв 22 юли - 22 август

Съботният ден е зареден с ултимативност, нетърпение и несъгласие. Всеки се стреми да доминира. Трудно ще се разберете с половинката и децата. Още по-трудно ще ви бъде с роднините, които напират за делене на имоти и наследства. Очертават се тежки сблъсъци на интереси. Вдигате кръвното и адреналина, но си гоните целите, без да изпускате контрола. Ще ви коства много да балансирате ситуацията и в неделя. Може да вземете решение за отделяне от родителите или децата. Направете размествания у дома. Родените в третата декада ще имат тежък и натоварен понеделник. Не предприемайте нищо съществено, не водете преговори и не подписвайте важни документи. Вероятно е да попаднете под нечий контрол, в момент когато си мислите, че доминирате. На 29-и до 14 ч. може да си позволите повече волности, личен избор и старт на нова инициатива. Всеки може да покаже колко струва и на какво е способен, за да постигне амбициите си. На 30-и ще се събудите с готовото решение на наболял проблем. Подсъзнанието ви дава ценни съвети. С лекота ще победите в конкурентни битки и ще спечелите едно тежко състезание. Родените в третата декада може да открият и отдавна търсения обект за работа и живот. Намирате жилище или офис. 1-ви е много добър ден за старт на нов бизнес. На 2-ри не се обвързвайте с никого за нищо.


Дева 23 август – 22 септември

На 26-и чакайте подкрепа и съдействие. Тръгнете в избраната посока. Ще постигнете максималното. Енергетиката на 27-и е блага и хармонична. Не си нарушавайте спокойствието, релаксирайте, пътувайте и търсете място на сила. Ще намерите своето райско кътче и сродна душа. Реализирайте всяка вдъхновена мисъл или прозрение. На 28-и ограничете избора и контактите до минимум. Започнатото ще тръгне накриво и ще се нуждае от поправки, които ще ви излязат скъпо. Не търсете и не давайте съвети. Очертават се опити за намеса в личния ви избор и работна програма. На 29-и до 14 ч. сме оставени на собствения си избор, може да постъпите както го усещате за правилно. Няма да има негативни последствия. Вечерта е рискова за редените в първата декада, а на 30-и и останалите ще се поизпотят и ще изгубят контрол в една трудна ситуация. По някакъв начин в сряда може да скъсате семейни или приятелски връзки. Доверете се на интуицията, а не на нечии съвети или агресивно насочена информация. Здравето е нестабилно. Каквото загубите, трудно ще възстановите. На 1-ви късметът ви се връща към обед и то залпово, с покана и съобщение, което ще ви издигне на високи позиции. Стартирайте нов бизнес и подпишете нови договори. За 2-ри не планирайте съвместни инициативи. Сами си вършете работата, ако искате да успеете.


Везни 23 септември – 22 октомври

26-и дава възможност да постигнете отдавна гонена цел, да изкачите връх в кариерата и да спечелите поредното житейско състезание. Активизирайте се, пътувайте, търсете лични и делови контакти и не се отказвайте от целите си независимо какво се случва. Някой ще се върне една крачка назад, за да може да направи две напред до вечерта. Неделният ден носи релакс и късмет, възможност да се преместите в нов дом или офис или да придобиете такъв. По някакъв начин се заземявате на подходящо за бъдещето и целите ви място. На 28-и е вероятна агресивна реакция и намеса в плановете ви. Не споделяйте важни факти и решения. Тъмните сили вършат черните си дела. Не се обвързвайте с никого за нищо. 29-и има своята светла и тъмна половина. До обед правите самостоятелни крачки, а в следобедните часове ограниченията ще са повече. Хората с комплекси ще позволяват намеси. Емоционалното ви пристрастие позволява на някого да се разпорежда в живота и в личния ви избор. На 30-и ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното. Не игнорирайте гласа на интуицията. Това ще помогне на 1-ви до обед да изпреварите конкуренцията със силен ход. След това навлизате в рисков период. Проблемът на 2-ри е, че смесвате работата със секса и удоволствията. Така нищо няма да свършите като хората. В петък вечер стойте далече от рискови компании.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До обед ще се раждат деца с нестандартна ориентация. И в личния ви избор ще има такива нестандартни моменти, в които няма да реагирате така както другите очакват от вас. Едно пътуване ще промени всяка ситуация към по-добро. Не забравяйте, че винаги е в по-добра позиция този, който се качва във влака, а не този, който остава на перона да чака. Всяка промяна, всяко ново решение и желание за действие ще ви зареждат с положителна енергия. Така и в неделния ден ще постигнете максималното. Няма да мине без сблъсъци на интереси, позиции и мнения. Луната от вашия знак е в препчуващ аспект с Марс от Водолей. Приятели и близки ще се опитват да ви поставят ултиматуми, но това още повече ще ви нахъса да си гоните личния интерес. И за понеделник съветът към другите е да не ви провокират, за да не пострадат. Ще използвате позволени и непозволени средства и ще постигнете своето. На 29-и до обед някой ще се изплъзне от личния ви контрол. До вечерта ще бъдем ръководени от комплексите на миналото. Трудно ще се откриват правилните решения. 30-и е ден на ултиматумите. Който се свие ще бъде използван и изолиран от играта. 1-ви е благоприятен за старт на нов бизнес, особено ако е свързан с Коледните празници и новогодишното пазаруване. На 2-ри играете ролята на фаталния партньор, от когото не може да се избяга.


Стрелец 23 ноември – 21 декември
26-и е ден за нов избор за старт на нови проекти, за пътувания към близки и далечни цели, които ще ви оправят настроението и подобрят отношенията с партньори. Може да се решите на силен ход и на връзка носеща печеливша перспектива и за двете страни. Отбележете си, че 27 ноември и 27 декември са двата най-благоприятни дни до края на годината за покупка на недвижим имот и всякакъв тип брокерски инициативи. Неделният ден е чудесен за нови начинания, за публични изяви и участия в състезания. Ще реализирате успешно всяка благодатна мисъл и идея. Пазете очите. Предстоящото новолуние във вашия знак попада върху звездата Антарес, която е имала силно влияние в хороскопа на Ванга. Може да се отвори третото око, но очите трябва да се щадят. На 28-и не чакайте пощада както от конкуренти, така и от близки. Тенденцията е един друг да си навреждаме и манипулираме, вместо да се обединим. Това, за което не искате никой да ви се меси, свършете сутринта на 29-и. Предстои новолуние в обедните часове. Неблагоприятно за планирано секцио. 30-и е ден на конфликти. Доверете се на интуицията и на усета за хора и ситуации. На 1-ви отворете своята новогодишна сергия, офис или нов щанд в магазина. Действайте активно в търговските инициативи. На 2-ри Меркурий напуска вашия знак и отива да помага в бизнеса на Козирога.


Козирог 22 декември – 20 януари

Сутринта на 26-и на пътя ви са заложени прегради. Изчакайте, до обед ситуацията ще се промени, ще направлявате своя и чуждия избор и нещата ще стават така както сте ги намислили и планирали. Ще намерите изход от ситуация, която отдавна не ви дава мира и покой. Неделният ден е с хармонична и ведра енергетика, която действа пречистващо и оздравяващо. Добре е да се започне прочистваща диета до новолунието на 29-и. Контролирайте емоциите. Не се напрягайте излишно. Не сечете дървета. В понеделник нищо важно да не се предприема. Лош ден за годежи и брак, както и всякакъв тип обвързване. Единият ще манипулира другия, ще липсва равнопоставеност на връзката. Във вторник преминаваме на нов кръг на лично и творческо развитие. Това е моментът, след който наоколо вече ще се усеща Коледния дух. Предстои някаква особена трансформация, която ще ни направи по-добри. Земята е най-близо до енергийния си и духовен център Слънцето на Коледа. Планирайте живота и личния си избор занапред. В сряда ще се събудите с перфектната идея и дано имате условия и възможности да я осъществите. На 1-ви задвижете нов бизнес проект, включете се активно в търговската инициатива. От 2-ри Меркурий навлиза в Козирог. Чакайте печалби, фирмено и лично финансиране. На 2-3-ти правите силен ход, особено ако сами си вършите работата.


Водолей 21 януари - 19 февруари

Родените в третата декада ще имат една силна събота, с възможност за реализация на замисли и амбиции, че и нещо емоционално в добавка. Доверете се на интуицията, не се отказвайте от срещи и покани, търсете ново място на сила, любов и лично вдъхновение. До вечерта колелото на съдбата ще се завърти, ще навлезете в рисков и неблагоприятен период. В неделя не си нарушавайте спокойствието, не влизайте в спорове и се стремете към повече хармония във връзките. Разберете се с децата по наследствените дела, не влизайте в имотни спорове. На 28-и водете изчаквателна политика, не предприемайте нищо съществено, ако не искате да го провалите и да загубите предимства. Тъмнината на предстоящото новолуние ни обгръща. Може да попаднете в неприятни положения, да се почувствате пренебрегнати, ощетени и забравени. Но всичко ще е само миг, още на 30-и ще почувствате някаква особена сила, ще се справите с неприятности, комплекси и губещи положения и ще намерите правилния подход във всяка ситуация. Този ден ви зарежда с идеи и вдъхновение, което е добре да излеете в активни делови и творчески мероприятия на 1-ви. Началото на декември ще отприщи търговската ви инициатива. Коледната търговия е в разцвета си. На 2-ри се пазете от чуждо влияние. Очертават се любовни авантюри.


Риби 20 февруари - 20 март

Символ на съботния ден е тризъбецът на Нептун, а управляващата стихия е тази на водните знаци. Изпълвате се със сила, а в главата ви се оформя печеливша идея. Действайте активно, насочете енергията и импулса си за действие в нужната посока. Късметът ви се задейства, лесно преодолявате преградите по пътя си и до вечерта ще сте на точното място в компанията на подходящи хора и с намерение да разрешите общите въпроси. И в неделя вървите към победа и лична реализация, намирате и място на сила, комфорт и релакс, а може би това е най-важното в този динамичен живот. На 28-и се ориентирайте към приключване, а не към започване. Разчистете терена на връзките. От особена важност е да прекратите вредни контакти и да се откажете от вредни навици. До новолунието проведете прочистваща и пречистваща диета. На 29-30-и се вслушвайте повече в гласа на интуицията. Тези дни са за планиране, а не за действие. Пасивността е нежелателна, но активните мероприятия оставете за началото на декември. На 1-ви следобед може да получите покана и изгодно предложение. Моментът е благоприятен за старт на нови бизнес инициативи. На 2-ри в живота ви може да влезе любовта и едно добро приятелство. Не се препоръчват колективни инициативи. Ден за среща на четири очи и ръце. За събота планирайте голям купон с хубаво похапване.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.