Хороскоп за 20 юли, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 19-07-2016 - 22:18

Овен 21 март – 20 април

 

Не бързайте. До обед накипелите страсти от предния ден се уталожват. Ще се намери балансирано и удовлетворяващо всички решение на спорни въпроси и задачи. Не си нарушавайте спокойствието, постарайте се да изгладите отношенията, да привлечете тези, които прибързано сте дистанцирали и чиято липса чувствате особено болезнено в работата или в леглото. Не си позволявайте разговори на висок тон. Днес нищо няма да се реши със сила. Дано сте научили закона на дипломацията.

 

Работа -5

Пари -5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Важното свършете по най-бързия начин. Към обед навлизате в труден период, в който ще трябва да изравните позициите и стремежите си с околните, да не надигате много глас на работното място и у дома и да се съобразявате повече с околните. Не бива да нервничите и да си разваляте спокойствието, дори и нещо да не става по правилата или така както го искате. В този ден крясъците разболяват, не влизайте в скандали и разправии, после ще е трудно да се помирите. Ден за пътувания и огледи на терени.

 

 

Работа-4

Пари -4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Силен ден за тези, които знаят как да предразположат околните, да подадат топката в подходящия момент към подходящите хора. Ден с хармонична и светла енергетика. На всички нива се изисква равнопоставеност и справедливост. Не накланяйте везните към никого. Опитайте да сплотите семейството и екипа си и да свършите заедно належащата работа. Направете разлика между равенство и уравниловка. Днес всеки трябва да получи по заслуги, да не се почувства ощетен и онеправдан, за да има мир и любов.

 

Работа-6

Пари -5

Любов-5

Късмет-5

Здраве -5

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

Днес ще си върнете спокойствието и баланса в отношенията, ще намерите път към всяко сърце и може да си приготвите топла супа за душата. С всеки може да се съберете и разберете, да уточните позиции, цели и намерения и да действате синхронно в избраната посока. Градусът на непрежението спада, усещате подкрепа и давате такава. На никаква цена не си разваляйте спокойствието и не се карайте. Препоръчват се и физически упражнения способстващи достигане на душевна хармония и вътрешен комфорт.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет-5

Здраве -5

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

 

Луната навлиза в знака на опозицията ви Водолея. Съветът на деня е да не искате прекалено, да не притискате колеги, близки и подчинени, за да не получите ответен отпор и да влезете в конфликти. Денят е с ведра енегетика. Постарайте се да приемате спокойно всичко случващо се. Само с такъв подход ще намерите правилното решение. Ориентирайте се към работа на свой терен, със свои средства и сред свои. Внимавайте с храната, не убивайте птици и не яжте гъби. Едно пътуване и командировка ще ви се отрязят добре.

 

Работа -4

Пари -5

Любов-5

Кръв-4

Здраве -4

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днес го давайте по-лежерно, без много напъване на работното място и без прекалено физическо натоварване у дома. Пътувайте, направете огледи на терени и имоти, планирайте директна среща с хора важни за бъдещата ви работа. С голяма вероятност ще се споразумеете по цени на стоки и услуги и всеки ще остане доволен. Символ на деня е умереността на всички нива. С балансиран подход и разбиране към другите ще получите това, което ви и нужно. Съчетайте физически упражнения с духовни практики.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Всичко може да постигнете, но с малки стъпки, с компромиси, с разбиране мотивацията на околните и с желание за напредък там, където до момента и двете страни не са правили отстъпки. Чист и светъл ден, в който и помислите ви трябва да бъдат изчистени от всичко, което вреди, предизвиква или игнорира правата и желанията на околните. Кръвта се обновява. Луната навлиза в третата си фаза, а това обновява и стимулира връзките. Посетете пазари и тържища, споразумейте се за цени на стоки и услуги, купете домашен любимец.

 

Работа -5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Родените в първата декада не са склонни на отстъпчивост, но случващото се в момента ще ги направи по-дипломатични и тактични. Това е успяващата тактика на този ден. С агресивна и войнстваща политика ще дистанцирате полезните хора от живота си. Може да загубите и в любовта. Не си играйте с чувствата и привързаностите на другите, проявете разбиране и съпричастност и може да се надявате на същото. Ориентирайте се към дейности свързани с почистване и разчистване. Извинете се, ако сте направили гаф.

 

Работа -4

Пари -4

Любов-4

Късмет -4

Здраве -4

 

Стрелец 23 ноември- 21 декември

 

Днес и утре имате повече степени на свобода в работата и изявата. В момента е от значение да настъпи помирение и комфорт в личните ви връзки и странични дейности, за да може да се съсредоточите върху основната си работа. Не отивайте в крайности на никаква цена и не влизайте в скандали. Днес крясъците разболяват и вредят повече от друг път. Постъпете дипломатично, изчакайте другия, не притискайте длъжниците. В утрешния ден от няколко места ще ви търсят, ще получавате поръчки и постъпления.

 

Работа -5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Луната напуска вашия знак и част от силите ви също се изпаряват. Денят изисква спокойствие и неутралитет. Не влизайте в конфронтации. Ориентирайте се към почистване на дома и офиса и разчистване на връзките. Платете каквото не е платено, особено ако се каните да излизате в отпуск. Постарайте се утре да започнете при чисти условия и терени новите си отношения. Денят носи и изисква хармония между астралното и физичесткото тяло. Ако душата ви боледува и тялото няма да е здраво.

 

Работа -5

Пари-5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Луната навлиза във вашия знак, стимулирайки обществените, партньорските и публичните контакти. Ще се изявите на сцената, погледите ще бъдат вперени във вас, но и вие може да подкрепите някого в първите му стъпки към славата. Днес печели колективната инициатива. Соловите играчи и тези, които искат прекалено ще бъдат изтикани встрани. Чист, светъл и спокоен ден. Търсете хармонията в отншенията и не позволявайте да се развихрят скандали. Душата се пречиства, кръвта се обновява. Не яжте месо.

 

Работа -5

Пари -4

Любов-5

Късмет -5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден с дълбока душевна и философска нагласа, с желание за помирение и разбирне на другия, с търсене смисъла от минали общувания, животи и прераждания. Символ е пеперудата като носител на основния философски въпрос-„знае ли пеперудата за какавидата”. В такъв ден може да получите свръхсетивни знаци, да направите асоциативни връзки и да усетите правилната посока. Да не се убиват птици и мечти. Не отказвайте и децата от стремежите им, независимо доколко правилни или перспективни ви се струват.

 

Работа-5

Пари -5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е деветка. На фона на универсалната деветка няма как да не започнете приключвания и инвентаризации на всички нива. Вероятно е да се разделите с определен тип работа и връзки и със старото мислене, което вече не се напасва на променената ситуация. Разчистете Авгиевите обори на живота си. През 2017 г. започнете на чисто, с нови договори и нов тип отношения.

Родените днес ще бъдат дипломитични и тактични в изявата си, ще постигат всичко „ со кротце и со благо”, ще носят в себе си желанието за мир и ненамеса, ще се борят за налагането на справедливи отношения и каузи.

Заченатите днес ще имат тих и ведър характер с любов към животните и растенията, с вечно търсеща лирична душа. Ще бъдат наградени и с целителски дарби.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.