Хороскоп за 3 февруари, петък

С НЕДА ИВАНОВА - четвъртък, 02-02-2017 - 23:00

Овен 21 март – 20 април

Луната напуска вашия знак, но пък Венера навлиза победоносно. Сменяте тактиката в любовта, ставате по-настойчиви и не толкова емоционални. Може да заменити и партньорите, с които имате проблеми с нови, които тепърва ще ви ги създават. Денят запова с провокационни разговори, с желание да се наложи воля и авторитет и да се спечелят престижни позиции. Каквото започнете ще ви донесе материална обезпеченост. Намерете време и за работа и за любов. Не влагайте сили, страст и енергия само в една посока.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Може да спечелите повече отколкото предполагате. Ще ви хрумнат идеи, които може да ви позлатят и позволят да заемете нова пазарна ниша. Ден на феникса и на възможноста да рестартирате спрени преди производства. Възкръсват нови шансове, които в миналото са били замразени за по-добри времена. Тези времена вече идват, активизирайте се максимално. Благоприятен ден за пътувания, за огледи и преговори, за среща с бивши и бъдещи партньори. Ако имате грехове към някого, признайте си ги, започнете на чисто.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Денят отприщва личната ни инициатива. Още със ставането си пожелайте нещо и тръгнете в поската, в която възнамерявате да се развивате и да печелите. Явете се на конкурси, заявете участие в тъгове и се конкурирайте по всички линии на живота. Днес може да намерите или да си приготвите сами нужното лекарство. Едно пътуване ще ви срещне с точните хора. По време на командирвка ще уредите не само ангажимента към работодателя, но и за своя бизнес ще се погрижите. Препоръчват се и контакти с чужденци.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на утрезвяване. От днес и Венера ви гледа в пречупращ аспект от знака на Овена. Вероятно е страстите в любовта да поохладнеят и да отстъпят място на даловия ентусиазъм, на желанието да намерите стабилна работа и да спечелите от проектите си. Може да ви предложат позицията, за която отдавна кандидатствате. Възможно е повишение и шанс за самостоятелен бизнес в нова пазарна ниша. Не напускайте старата си работа преди да сте сигурни в стабилноста на позицията ви на новото място. И в любовта не късайте от раз.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Разходите ви нарастват, а приходите са незначителни. Може да се наложи да разделите терена, на който действате професионално с още някой. Парите ви намаляват или вече по-трудно ще ги печелите. Ще се наложат компромиси и ограничени харчове. Луна и Слънце образуват негативни аспекти с вашето Слънце. Вероятни са проблеми с родители и деца, ограничения на пътувания и търговска инициатива. Конкурентите ви подливат цената и правят неочакван ход, с който целят да отнемат голяма част от клиентите ви.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Силен ден, в който може да откриете новата си пазарна ниша, да намерите нова работа, да получите дължими пари или предварително заплащане за услугите ви. Ще ви хрумнат блестящи идеи. Бъдете на точното място в точното време и ще сте първите, на които ще се предложи изгоден вариант и договор. Денят се свързва с птицата феникс, с възможноста да възкръснете от пепелта на забравата, да се заговори отново за вас и за работата, която вършите на ниво. Нищо не е за изпускане. Направете своя печеливш ход.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Излизате от стагниращ период и правите ход, който никой не е очаквал от вас. На път сте да спечелите пари и нечие покровителство. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Сега е момента да прокарате идеи и планове, да се пазарите за стоките, които предлагате, да си вдигнете цената с нововъведения и градивни проекти. Запалете свещ, мислено изгорете в пламъка и всичко негативно. Направете крачка към нова цел и професионална позиция. Обадете се на тези, които ви липсват и изгладете отношенията.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

Днес и утре губите предимства и ценно покровителство. И в любовта сте на път да замените кон за кокошка. Тенденцията е да заложите на грешния човек, да оставите да ви се изплъзнат добри партньорства и изгодни сделки. Родените в първата декада да не нарушават правилата. Ще ви разпознаят и ще ви предявят претенции. Днес ще се охарчите, без да получите насреща това, за което сте платили. Вечерта може да сънувате сън показващ истинското ви предназначение и цел в живота.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

 

Днес може да спечелите изгодни позиции и пари. И в любовта няма да сте на сухо. Имате шанс за стопляне на отношенията с тези, с които времето и разтоянията са ви раздалечили. Може да получите покани за съвместни творчески иницитиви. От стартираните днес проекти ще имате полза дълго време. В организма ни се включват фините енергии. Може да се намери лечение и лекарство за тежка болест, да се отстранят вредни присъствия и влияния. От особено значение е редом до вас да върви надежден партньор.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден на очаквани и неочаквани печалби. Явете се на конкурси и прослушвания. Вероятно е да бъдете повишени и кандидатурата ви да получи одобрение. Родените в първата декада ще постигнат максималното в една трудна ситуация. Сега е момента да покажете дарби и таланти, да направите всичко възможно да ви забележат и оценят. Рекламирайте се. От обед до утре на обед може да реализирате най-силните си ходове, да спечелите и привлечете на своя страна надеждни и стамулиращи партньори.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Преди да искате днес ще се наложи да давате, да стимулирате активността на тези, които могат да ви свършат полезна работа. Някой ще даде и рушвет или предварително ще плати за стоки и услуги, които може и да не види. Но без риск нищо не се получава. Все пак бъдете внимателни с парите, не правете точно днес големи покупки и вложения. Важните си ходове на работното място и в бизнеса насрочете за началото на новата делова седмица. Днес и утре ще плащате за чуждите удоволствия, а за вашите никой няма да се погрижи.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Венера напуска вашия знак. Вървите към изтрезняване, към личностна преоценка на връзки и партньорства. В този ден може да спечелите максимално, да получите пари и протекции за положените усилия в миналото, за проявената добросъвестност и таланти, за всичко за което сте се потрудили в миналото. Ако ви хрумнат идеи, постарайте се добре да ги пласирате и продадете. Печелят хората, които могат да осребрят екзалтацията на околните, от срещата им с тяхното изкуство, стил и артистичност.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Честит Рожден Ден!

 

Личната ви година е шестица. Очертава се година на любов, на първата или последна среща с нея в годините които ви предстоят или остават. През 2018 г. ви предстои тотална трансформация, преход в съвсем нова среда, която ще остави в миналото старите партньорства, приятелства и връзки. Не е все едно с кого и накъде ще тръгнете в момента.

Родените днес никога няма да бъдат бедни. С лекота ще откриват златните и доходоносни жили на пазара. Ще имат и златна дарба, която може да храни целият ви род. Ще се радват на късмет на тото и лотарии, но в казиното не бива да прекаляват.

Заченатите днес ще изживеят ярък и изпъстрен със събития живот. Проблем ще бъде, че често ще отиват в крайности. Ще извървят пътя от крайно щастие, радости и финансова обезпеченост, до болка, скръб и фалити. Но и винаги ще изплуват, защото ще бъдат надарени с огромна сила на духа.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.