Кецове сменят дизайна си

Агенция Монитор - събота, 05-12-2015 - 14:03

През 1986 г., групата Run-D.M.C. издадоха песента "My Adidas", посветен на техните бели незавързани маратонки и безспорно поставиха началото на носенето на кецове, ковто продължава и до днес.

Класическите кецове са най-ценното нещо в много гардероби, но верната стара обувка е преминал през много промени от кецове с цифрови интелигентни етикети до самозавързващи се, като от филмите „Завръщане в бъдещето“.
Следвайки тенденцията на дигиталните иновации, базираната в Ню Йорк стартираща компания ShiftWear разработи високотехнологични маратонки с HD дисплеи, които показват вашите нестандартни дизайни и анимации.

Кецовете безжично се свързат чрез приложение със смартфон или таблет (IOS, Android и Windows), където можете да изберете начина, по който да изглеждат обувките. Създавайки статични дизайни или осветявайки екраните с трептящи анимации в черно и бяло или цветни.
Каквото и да изберете, дизайнът моментално ще се появи на извитите гъвкави екрани, което означава, че можете да сменяте стила, дори и като сте навън.

Приложението е повече от лично платно за рисуване. От него можете да продавате вашите собствени творения или да купите проекти на други творци и аниматори. Освен търговия, ShiftWear приложението е също общност, където потребителите могат да показват и споделят своите дизайни за маратонки.

ShiftWear се предлагат в пет цвята и три вида ниски, средни или високи. Компанията казва, че батериите на маратонките издържат 30 дни, а зарзареждането им е чрез ходене. Кецовете използват кинетичната енергия да се зареждат, но тъй като тази енергия не е достатъчна има и безжично зарядно. Ако екраните показват статично изображение, без анимация, тогава те не консумират енергия, което значи, че екраните са вид електронно мастило.

Кецовете са водоустойчиви до около 5 метра и могат да се перат в перална машина. Ако се притеснявате за обувките или износването им твърде бързо, от компанията казват, че подметките са направени от издържлив Kevlar.

 
Тагове:  КShiftWear