Вашият хороскоп за 24-30 септември

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 25-09-2016 - 17:55

Овен 21 март – 20 април

Първият и последният дни на периода са рискови и неблагоприятни за личната ви изява, отношенията и състоянието на организма ви. В събота ограничете до минимум контактите с хора, които винаги ви разбалансират. Не е време за участия в състезания и напрегнати съвместни инициативи. Може да пострадате, да излезете виновни за чужда вина, да загубите пари и престиж. И в неделя до обед се движете по линията на най-малкото съпротивление. Тези дни отварят големите апетити. Един няма насита в приказките, друг в чувствата, а после търсим извинение и за двете. Каквото се развали трудно ще се оправи. Бъдете внимателни с документи за собственост. Не носете със себе си оригинали. В неделя следобед ситуацията се преобръща. Започвате да играете водеща и определяща роля и си връщате поне част от загубените позиции. На 26-и постигате отдавна гонена цел. Нищо ново да не се започва преди да се постигнете планираното до момента. На 27-и започвате атака по болезнените и слаби центрове на конкуренцията. Ще се отвори възможност да попаднете на точното място където да бъдете чути, разбрани и подкрепени. Ще намерите вашия човек и проблемите ви ще се решат. 28-29-и са най-благориятните дни за периода за стартиране на нова фирмена дейност, за подписване на нови договори и за уреждане на отдава влачени дела. На 30-и не правете никакъв избор.

 

Телец 21 април – 20 май

Венера вече ви гледа в опозиция от Скорпиона. 24-и изисква разрушение на старите модели на живот и поведение. Някой ще избере да се разведе, друг ще се върне решен да не повтаря старите грешки. Но както и да постъпите ще има наранени и ощетени, ще се наложи на едно място да се извинявате, а на друго да търсите обяснения. Очаквайте провокации при публични инициативи. Не е ден за сценични изяви. В неделя пътувайте по-рано. Следобед навлизате в неблагоприятен период. Очаквайте вмешателство в личния ви избор и на 26-27-и. В тези дни интересите ви ще се сбъскат с тези на силни противници. Всичко да се прави без бързане и без отдаване на предпочитания. Да ви води само личната ви цел. От 27-и с навлизането на Марс в знака на Козирога ще получите някаква особена сила, ще се появят фактори, които другите не са отчели, но вие благоразумно сте привлекли и накарали да работят за вашите интереси. Насочете цялата си енергия и ресурси към изявите си на 28-29-и. В тези дни е добре да отворите лично заведение или търговски обект. Планирайте брокерски инициативи. Може да продадете и купите имот или жилище. 29-и ще ви срещне със спонсори и покровители, ще направи актуална вашата кандидатура и ще даде полет на мечтите ви. На 30-и се пазате от въздействия и влияния. Гонете фалша от живота си.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

24-и е ден на големите апетити, на нежеланието да отстъпиш, на амбицията да накараш другия да ти даде повече отколкото заслужаваш, а ти да се отметнеш от обещанията си. Така в отношенията ви ще се появи пукнатина, която ще разклати цялата постойка от връзки, градени с години. Ще получите откровение как да се излезе от ситуация, която не ви дава мира. Денят се свързва с желанието за коренна реформа. Някой ще я започне първо в дома си, а в понеделник и на работното място ще продължи с нетърпящи възражение разговори и преговори. На 26-и правете всичко без бързане и с желанието да избегнете пренапрежението и душевните сривове. Готви се атака по фланга на личния ви интерес, служебните и социалните ви позии. От 27-и Марс вече няма да ви гледа в опозиция. Мечът на нечия претенция ще се обърне срещу пряката ви конкуренция, а така ще получите безплатно и без да сте си мръднали пръста един много ценен съюзник. Време е да направите изпреварващ ход, защото на 28-29-и някой друг ще ви изпревари и извлече ползи от ситуацията. В тези дни пипайте с кадифени ръкавици, ползвайте посредници, застраховайте се максимално и не се поддавайте на провокации. На 30-и имате шанс да нанасете своя удар, да обявите решения и намерения, за които другите още не са готови, но някой стоящ в сянка ще се възползва.

 

Рак 22 юни - 21 юли

Тенденцията в събота е да действате непримиримо и да срещате също такъв отпор. Очертават се семейни конфликти, особено ако планирате отсъствие от дома и командировки, за които не сте предупредили. Венера вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Връхлитат ви нови страсти и чувства, които ще подложат старите връзки на изпитание. Желателно е да направите някои оздравителни поцедури и да заздравите отношенията си, вместо да ги натягате с допълнително напрежение. В неделя започвате с реформи и реорганизации. Нещо старо оставате в миналото, изхвърляте и стари вещи. Дано не прибързате и с прекратяването на някои още нужни партньоства. В понеделник шефовете ще ви поставят почти неизпълними условя. Законът не е на ваша страна. Не нарушавайте споразумения и контракти. От 27-и Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Козирога. Очаквайте агресивна ответна реакция на ваши действия и забрани. Тинейджърите у дома се бунтуват и изискват свободата си, а при вас обръчите на зависимостите от някого и нещо се затягат. На 28-и поне в една посока късметът ви ще се задейства. Стартирайте нов бизнес, отворете ново заведение и търговски обект. 29-и е особено благоприятен за покупка на имот и жилище. На 30-и на всяка крачка ви дебне опосността. Вероятни са и здравословни проблеми.

 

Лъв 22 юли - 22 август

За родените в началото на зодията се очертават любовни проблеми през уикенда. Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Погрешно тълкувате желанието за секс като любов. А може би другата страни са мисли така. По един или друг начин може да попаднете на неравностойни и нереалистични връзки. Съботният ден събужда заспали страсти и апетити, както и желанието от всичко да се опита. В неделя правите крачка, за която отдавна се готвите. Старият ви начин на живот остава в миналото. Заложете здрави основи на всичко ново, което предприемате. Добре е за начало на строителство и ремонт. Следобед Луната навлиза във вашия знак. За следващите дни се очертават пътувания, делови и творчески контакти, както и публични изяви, които ще ви рекламират и спонсорират. Приключеното в понеделник ще ви носи късмет. Изпълнете дадените обещания и някой ще заложи на вашата карта в социален, политически и бизнес план. На 27-и се препоръчват консултации със специалисти в интересуващата ви област. Постъпете умно, дайте път на професионалистите, а не на роднината-лаик. На 28-и ще излезете с успех от ситуация на застой. Нещата ще потръгнат в най-важната за вас посока. Справяте се и със законовите разпоредби. Вадете разрешителни, започнете нов бизнес. На 29-и купете имот, а на 30-и ограничете контактите.

 

Дева 23 август – 22 септември

Съботният ден изисква пост и въздържание, като последното е по-важно. Не оставайте дома и децата без надзор. Неделният ден за един е свързан със строителство и ремонти, с желание да се подреди дома по нов начин, да се изхвърли старото, да се освободи пространство за старнични дейности и игри. Друг ще потърси изцеление и душевен комфорт сред природата. Понеделнишки не предприемайте нищо ново преди да се ориентирате в ситуацията на работното място. Избягвайте случайните контакти и за никъде на бързайте. Ден за обисляне и премисляне на вариантите, на промените и изискванията на момента. За вторник не се препоръчват събрания. Ще се говори, без да се изслушват доводите на другия. Няма да се вземат правилни решения. На 28-29-и Луната е във вашия знак. Това са може би най-силните ви дни за месеца. Каквото предприемете на 27-и ще отприщи личната ви и творческа инициатива. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяка преграда и ще спечелите от всяка своя инициатива. Чудесен ден за отваряне на нови търговски обекти и регистрация на фирми. На 29-и може да намерите ново пристанище за любовта, за семейството и децата. Чудесен ден за сделка с недвижима собственост, за покупка на имоти и апартаменти. Предприетото на 30-и ще тръгне накриво. Прекъснете вредни връзки.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

В настоящия период ще се раждат галениците на съдбата, децата които провидението ще пази и защитава, ще дари с особена харизма, чар и привлекателност, на които ще е трудно да се устои. На 26-и е точният съвпад на Слънцето с Юпитер във вашия знак. Темида ще се грижи за благосъстоянието, обезпечението и комфорта в живота на родените около тази дата. На 24-и може да направите куп грешни ходове, да се полакомите за едно или друго, да си навлечете не само неприятности, но и здравословни проблеми. Работа и дом са противопоставени. Не замествайте колега. В неделя поспете до обед, ако не искате да си създадете грижи и да влезете в ограбващи отношения. 26-и ви дава предимство при постигане на отдавна гонена цел. Получавате награда за положените в миналото усилия. Тези дни може да подпишете и изгоден договор. Подайте документи, вадете разрешителни, опитайте да пробиете в посоката на личния си интерес, амбиция и желания. На 28-и тенденцията е всичко да тръгне по вода. Препоръчват се и водни процедури. Някой ще се изкъпе като за последно и в морето. По някакъв начин получавате и своето кръщение във водите на бизнеса и тарговската инициатива. Всичко стартирано в момента ще ви носи ползи. 29-и ви води на точното мясото и при базата, която трябва да завладеете. На 30-и бъдете внимателни.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

От една страна съботният ден е символ на саможертвата, покаянието и прошката, но от друга ще засилва страстите, ще ви води към непростими стъпки, за които после ще се разкайвате. Но в момента може да отпиете от всякакви радости и сладости, които са забранени за другите. В неделя до обед имате повече степени на свобода. Може да се измъкнете от една отговорност, но и с двата крака да се насадите на друга, там където смятате да си прекарате приятно. От 23-и на обед изкусителката Венера е във вашия знак и до 18 октомври ще мъти водата на деловите ви връзки с емоционални предпочитания. Вероятно е да направите грешен ход още на 26-27-и. В тези дни не бива да се бърза в действия и в преценка. Не влизайте в съвместни инициативи и не водете преговори по важни дела. Играйте ролята на страничен наблюдател и на фон в отношенията на другите. На 28-и излизате от застоя и до вечерта постигате много. В този ден поне в една посока животът ви потръгва към добро, срещате благоприятни възможности и хора способни да ви подкрепят. На 29-и намирате своя остров на спасението в кризата. Може да направите изгодна брокерска сделка. На 30-и печелят само тези, които работят на тъмно и в сивата икономика, но никой не е застрахован. Сгъстява се и астралната мъгла. Тъмните сили вършат тъмните си дела.

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

В съботния ден самоконтролът е от особено значение, но трудно ще го постигнете. Лесно се отива към прекалявания. Движат ни големи апетити, страсти и желания. Ако се поддадеш на изкушенията ще страдаш. В неделя до обед свършете неоложното. След това си дайте почивка със смяна на един вид труд с друг. Навлизате в период на реформи, в който старото ще се разруши, за да даде път на това, което отдавна сте намислили и смятате да реализирате. Обърнете внимание на фундамента на новата си постройка. Не се скъпете на сили, средства и материали в нещата, които започвате. Изградете здрави основи на бъдещите си инициативи. Не е без значение от каква база ще тръгнете. 26-27-и са най-силните ви дни за периода. Докато другите се колебаят, правят серия от проби и грешки вие намирате верния път и верния тон в една неизбистрена ситуация. Някой ще дочака повишение. В тези дни е от значение да приключваш с намерения и да постигаш отдавна гонени цели, а не да започваш нещо ново. Марс напуска вашия знак, действайте по дипломатично. 28-и ще ви изправи пред непреодолима преграда. Просто я заобиколете, а в бъдеще ще подкопавате основите и. Така ще се справите с проблема и с човека, който го създава. На 29-и може да уредите имот, но някой близък ще го ползва временно. 30-и е ден на грешки и прегрешения.

 

Козирог 22 декемри - 20 януари

Настоящият уикенд ще ви вкара в трудни и критични ситуации на избор, ще ви направи лесно раними и неконтролируеми в действия и постъпки. Очаквайте провокации. Апетитите са изострени до краен предел. Искате нещо на всяка цена и няма да се съобразите с никого. И партньорите ви няма да се съобразяват с вас. Обстановката е нагнетена с нещо неизяснено и несподелено, което ви прави разсеяни и разногледи. Не на последно място се очертава здравословен проблем. Внимавайте с храната, не се включвайте в рискови инициативи и не губете самокотрол. 26-и носи проблеми със закона за хората родени около Коледа и Нова година. Нищо ново да не се предприема, особено ако не сте стъпили на здрава основа с обезпечени договори, база и средства. На 27-и положението се разведрява и в следващите два дни може да направите решителна крачка напред в бизнеса, предприемаческата и търговска инициатива. На 28-29-и е добре да се отвори ново заведение, да се започне нова фимена дейност или да се уреди базата за всичко това. Клиентелата ви се увеличава, получавате предложения и покани, които ще ви изстрелят в перспективна пазарна ниша. Огледайте се, може да намерите жилището или офиса, които да ви донесат късмет. Ако се колебаете межди две изберете това, което е по на север в съответния град. На 30-и рискувате много.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 24-и лесно се попада в любовни капани. Венера вече ви гледа в нехармоничен аспект от знака на Скорпиона. Сексът ще бъде причина за нападки и провокации до 18 октомври. Вие ще си правите едни сметки, а партньорът други. Тази събота отивате към кармични запознанства, които първо ще ви се усладят, а после ще ви вгорчат живота. В неделя е вероятно да се решите на промяна в начина си на живот. Каквото предприемете до обед ще бъде по-добрия за вас вариант, а това, към което се насочите следобед ще носи грижи и неприятности. В понеделник ви чакат проблеми на работното място. Някой започва промени, които не е сгласувал с вас. Ще се изнервите и ще направите грешен ход. На 26-27-и Луната ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Не се противпоставяйте на авторитетите, от които зависите в личен или професионален план. Не си създавайте сами трудности в общуването, запазете добрия тон и насочете усилията си за 28-29-и, когато много може да постигнете и спечелите с мъдро водене на играта. На 27-и Марс навлиза в знака на съседа ви Козирог. Обтягат се и световните междусъседски отношения. Тези дни са особено силни и настъпателни за родените около 26-27 януари. На 30-и може да спечелите една битка с прикрити и завоалирани средства. Бъдете внимателни. Гонете от живота си фалшивите връзки. Прочистете организма си, спазвайте диета.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 24-и плувате във водите на приятните и сладки изкушения. Не се подадвайте на гнева, прочистете дома си, разчистете насъбраните ненужни вещи и освободете територия за работа и игра на децата. Всичко, което приключите в този ден ще ви донесе късмет и награди, но нищо важно не бива да се започва. В неделя до обед ще получите покани и предложения, които може да отворят нова страница в личния ви и професионален живот. Огромна преобразуваща сила е скрита в този ден. Всичко може да се постигне и уреди. От 23-и навлизащата в Скорпион Венера стимулира личния ви живот и сексуалните отношения. На 26-и ви свалят на земята отговорности и делови задачи. Изискването е всичко да се прави без излишно бързане. Намерете време както за отговорностите, така и за приятните неща. На 27-и докато другите спорят вие си уреждате проблема и се договаряте с шефове, посредници и производители. Прохождате в нов бизнес. На 28-и ще се наложи да вървите по заобиколни пътища. Ако действате директно ще се сбъскате с нечия амбиция и авторитарно поведение. Вадете душите на околните с памука на ласкателството. Може да намерите партньор за съвместна работа на нов търговски обект. Внимавайте с кредитите. На 29-и уреждате сделка с имот или наемни отношения. Проверявайте всички документи. На 30-и евтиното ще ви излезе скъпо.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.