Вашият хороскоп за 2-8 юли

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 02-07-2016 - 08:30

Овен 21 март - 20 април

В събота имате повече степени на свобода. Преговаряйте по имотни въпроси. Благоприятен ден за покупка на жилище и недвижим имот. В неделя ограничете контактите, не споделяйте идеи и намерения, не канете гости. Всичко предприето ще тръгне наопаки и ще донесе проблеми. Ден на фалша в отношенията и в поведението ни един към друг. В понеделник до 14 ч. сме във властта на 30-ия лунен ден, което рядко се случва. Тези часове ни дават свобода на действие и възможност да бъдем себе си при всякакви обстоятелства. Правете това, което ви идва отвътре и което ще изрази най-точно отношенията и намеренията ви към някого и нещо. Вероятно е да отидете към раздели. Разчистете старите сметки в отношения и договаряния. До четвъртък сложете край на всичко, което ви затормозява. Стартът на новите идеи оставете за сряда. На 5-и ще се събудите с вдъхновение кое как да се направи и задейства. Яжте само това, което ви се дояде. Този ден показва към какво трябва да се стремите и да му обърнете внимание. На 6-и не се препоръчва пасивност, ако искате да спечелите. 6-и е най-силният ви и успешен ден за периода. Всичко предприето ще носи ползи и предимства. Сключете нови договори. На 7-и разширявате пълномощията си. Не се препоръчва работа в екип, но като ръководител на този екип може да се пробвате. На 8-и очаквайте тежки битки и сладки победи. Хапнете си, няма да напълнеете.

 

Телец 21 април – 20 май

На 2-ри се активизирайте максимално в посока на материалните си интереси. Всичко предприето ще носи ползи и предимства, ще ви урежда с наследство или имотна придобивка и ще материализира амбициите ви. В неделя намалете до минимум контактите. В деня преди новолунието тъмните сили се активизират. Възможни са всякакъв тип провокации. В понеделник до обед се съобразявайте повече със своите амбиции и желания. Може да си позволите ход, който да ви направи достатъчно самостоятелни. Законите на кармата не действат. В този момент доброто и злото сключват примирие. Следобед се отдайте на планиране, но още не започвайте нищо съществено. Във вторник ще се събудите с ясното съзнание за полезните и вредните храни и отношения. Не яжте каквото не ви се яде и бъдете с този, който ви привлича. Направете инвентаризация на връзките и не продължавайте с лъжите. На 6-и сте изложени на натиск и манипулация. Не включвайте нови хора в екипа си. Ден на фатално и рисково привличане. Вървите към неравностойна връзка. Лош ден за нови запознанства. На 7-и обърнете повече внимание на храната, диетите са противопоказни, няма да напълнеете. Отложете за петък подписването на нови договори. 8-и е най-успешният ви и силен ден за периода. Вечерта сте близо до важен благодетел, покровител и спонсор.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 2-ри може да постигнете максималното във всяка ситуация. Имате шанс да намерите търсения офис, магазин или апартамент. Чудесен ден за брокерски сделки. Ориентирайте се към покупко-продажба на имоти. На 3-ти бъдете внимателни. Очаквайте всякакъв тип намеси, агресия и навлизане в личното ви пространство. Може да станете обект на манипулация. Нищо не обещавайте, не давайте и не се съгласявайте. Ще ви пробутат фалшификат на пазара и в любовта. Стойте далече от сенчестия бизнес. На 4-ти до обед може да постъпите така, както ви се харесва, без да се притеснявате за последствията. Следобед планирайте, проучвайте, търсете евентуални партньори, но не започвайте нищо ново. На 5-и се доверете на инстинктите, а не само на интелекта. Тръгнете към този, за когото мислите, и си сгответе това, което отдавна ви се яде. На 6-и е време за активни действия в посока на личния ви интерес. Без битка няма победа. Който стои и чака, ще бъде изпреварен и ще диша прахта на конкуренцията. Не забравяйте да си осигурите необходимите защити в личен и юридически план. На 7-и ще ви предлагат различни екстри, но за всичко ще се плаща. В този ден няма безплатен обяд. Не се включвайте в съмнителни проекти. Още утре ще отговаряте за чужда вина. На 8-и враговете ви се обединяват, правят съглашение, набелязват мерки за елиминирането ви. Вечерта е рискова.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 2-ри всичко ви е позволено. Ще се чувствате добре, ще направите силен ход по отношение на имотни сделки и придобивки. Това е най-благоприятният ден за месеца за покупка на имот. Осигурявате апартамента за деца и внуци. И като се събудите в неделя, знайте, че ви чака тежък, натоварен и рисков ден. Бъдете внимателни, не отсъствайте от дома, контролирате децата, не си позволявайте да бягате по тъча на изневерите. Неприятностите от този ден ще се разрастват във времето. Внимавайте с храната. В понеделник до обед може да си позволите крачка в посоката, в която все някой е пречел или не сте намирали време. Намесите в живота ви са минимални, възползвайте се от зеления светофар на съдбата. Вечерта може да направите бебето. Слънце, Венера и Луна се целуват във вашия знак, но и Меркурий от страни си прави някакви сметки, които може да развалят работата. На 5-и интуицията ще ви подскаже, кое е най-доброто и кое е неприемливо за вас и бъдещето на семейството. В този ден получавате индикация за полезните и вредни храни и връзки. На 6-и всеки старт ще е успешен. Не си позволявайте да изчаквате, за да не ви изпреварят в бизнеса. На 7-и ограничете контактите. Не споделяйте плановете си. За 8-и организирайте срещи с хора, които може да ви направят услуги и да ви спонсорират.

 

Лъв 22 юли - 22 август

2-ри ви дава възможност да намерите нова квартира или място, на което да се установите и да работите в бъдеще. Срещите и разговорите ви не са случайни. Оглеждайте се, движете се в приповдигнато настроение, посадете цвете, върнете дълг. Неделният ден идва с тъмни краски, с неприятни положения и грижи, които ще провалят плановете ви. Нищо важно да не се предприема. Лош ден за сключване на брак. Връзката може да се разпадне. Вероятни са намеси и подривна дейност. Не забравяйте, че сте в сатурнова дупка и предстоящото новолуние ще отнеме голяма част от личната ви енергия. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи за понеделник. Вечерта мислете повече за любов. На 5-и се доверете на инстинктите и на сетивата. Бъдете с хората, които са ви на сърце, и се откажете от ангажимент, който ви потиска. Вечерта Луната навлиза във вашия знак. На 6-и давайте смело напред, уредете срещи и направете големия пазарлък. На 7-и ще направите удобни за другите личните си стремежи и амбиции. Даже някой може да си остави работата, за да ви направи услуга. На 8-и всичко предприето ще тръгне с успех. Ще привлечете спонсори, ще бъдете сред предпочетените и наградените, ако се явите на прослушвания и конкурси. Късметът ще ви следва. Хапнете си добре. В този ден не се пълнее, диетите са противопоказни. Радвайте се на живота.

 

Дева 23 август – 22 септември

В събота ще се окажете в положение на донор за нечии нужди, амбиции и претенции. Да не се секат дървета. Пазете очите, не стойте дълго пред компютъра. Контролирайте емоциите. Не планирайте командировки и отсъствие от дома в този уикенд. Неделният ден ви носи тежести, грижи, прекалено натоварване или някаква мъка и болка. Давайте го по-лежерно, не предприемайте нищо важно и не правете избор. Каквото изберете в момента, няма да ви донесе късмет. В понеделник до обед сме оставени на собствен ход. Съдбата дава шанс на всеки да се разпростре в посоката, в която отдавна желае. Намесите в живота ви ще са минимални. Бъдете себе си. Следобед правете планове, но не започвайте нищо ново. 5-и е ден за диагностики. Ако нещо ви се дояде, наблегнете на него. Ако някой ви е скъп, непременно го посетете. Сега е моментът да се отървете и от ненужните връзки. На 6-и сложете край на изчаквателната политика. Време е за действие. Пасивността в този ден разболява и вреди. На 7-и очаквайте опити да ви зарибят и вкарат в доилния агрегат на използването. Ден на фатални привличания. Не се включвайте в съвместни инициативи, ако не искате да работите максимално и на всичко отгоре да платите за това. Може би най-успешният ви ден е 8-и. Работата ви ще потръгне, ще сключите изгоден договор, ще получите дължими пари. Канете гости.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

2-ри е изключително успешен ден за решилите да осъществят имотна сделка. Може да се сдобиете с ново жилище или офис. Енергията на деня е хармонична, действаща пречистващо на отношенията и здравето. Всичко предприето ще има успех. Бъдете сеячи на полезни мисли и растения. Всичко, което се посади в този ден, ще се хване, а и мислите ви ще се реализират успешно, ще донесат слава и пари. Неделният ден обръща палачинката. Нещата ще тръгнат наопаки или ще обслужват чужди интереси. Вероятни са семейни конфликти. Не вдигайте тежко, внимавайте с храната. Препоръчва се диета. На 4-ти интересите ви ще се сблъскат с тези на силни играчи. Неблагоприятно за планирано секцио към обед. На 4-5-и може да направите бебето. Работата и семейните дела са противопоставени. Едното ще пречи на другото, натоварването ви ще е двойно. В емоционален план вървите към изневери, но не само на партньора, а и на собствения си стил на поведение и живот. На 6-и поне една преграда пада, пътят ви се освобождава. Време е да тръгнете напред и да си гоните интереса. На 7-и се пазете от случайни връзки и не работете в екип. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния избор на всеки от нас. На 8-и пътувайте, уредете среща с покровители, инвеститори, посредници и доставчици. Късметът е с вас.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съботният ден ви насочва към нови връзки, топи дистанциите, помага да се разберете с роднини по имотни въпроси, да продадете и купите недвижим имот на сметка. В неделя печелят умелите играчи. По някакъв начин дори и печелейки в едно ще бъдете изиграни в друго. Не предприемайте нищо важно. На 4-ти имате свобода на действие до обед, след това се отдайте повече на проучвателна дейност и планиране. Вечерта сте на прага на любовна среща и авантюра, която може и да ви ожени. Луна и Венера се целуват в знака на хармоничния ви Рак и заедно със Слънцето и Меркурий ви зареждат с хармонична енергия. На 5-и ще се събудите с ясното чувство за полезното и вредното като храна и отношения. Ще намерите и лечебно място. Тръгнете по линията на интуицията, така няма да се загубите и в любовта. На 6-и очаквайте атака от страна на хора с власт и положение, от които сте си позволили да зависите. Не бива да сте пасивни, но сериозните начинания отложете за 8-и. Най-проблемният ви ден, в който ще бъдете уловени на собствената си въдица, е 7-и. Не позволявайте да ви предизвикват, не е нужно никому нищо да доказвате. Не се включвайте в съвместни проекти. Ден на фатални привличания. Някой ще се увеси на шията ви и дълго няма да може да се отървете. В петък организирайте купон с хубаво похапване. Няма да напълнеете.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В съботния ден може и да минете метър, да прекарате приятно и да извлечете някои ползи от връзките си, но в неделя ще изживеете неприятни моменти и ще влезете в заробващи отношения. Нищо съществено да не се предприема. Един от най-неблагоприятните дни за обвързване и сключване на брак. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Точно в такъв момент тъмните сили ви обсебват. Ще се обострят някои алергии, не са изключени травми. Не се товарете с несвойствена работа и дейност. В понеделник може да направите силен ход. Каквото ви е важно, свършете го до обед. Чудесен ден за отваряне на магазин или офис. Рекламирайте се, направете промоция. Във вторник слушайте гласа на интуицията. Не правете нищо, което ви настройва неприятно. Избирайте храната си по каприз, не яжте каквото не ви се яде. В сряда пасивният човек ще претърпи поражение, даже и травми може да получи. Енергията ви достига високи нива. Натоварете се умствено и физически. Ще спечелите поне една битка, а в друга противникът ви ще се даде без бой. На 7-и десет пъти помислете, преди да вземете важно решение. Не допускайте странични хора в играта. До вечерта прибирате добра печалба и измествате някой от яслата. В петък ви очакват спорове и конфликти. Родените в първата декада да спазват закона.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Всичко предприето в събота ще тръгне успешно и ще ви донесе късмет. Няма да е така с нещата, които смятате да предприемете в неделя. Съветът е да се затаите, да не предизвиквате съдбата, да ограничите до минимум контактите и да не позволявате да ви влизат в личната територия. В понеделник в 14 ч. е точното новолуние в знака на опозицията ви Рака. Родените около 4-5 януари са изложени на повече натиск, рискове и проблеми. Не си търсете сами белята. В понеделник нищо важно не предприемайте, не се обвързвайте в този ден и не сключвайте нови договори. Вечерта вървите към изневери или научавате за такива. Някой ще бъде изловен в неудобен момент, а друг ще направи непланирано бебе. На 5-и загърбвате морето на интуицията и правите грешен ход. В този ден е препоръчително да се вслушвате в сетивата. Но вие ще предпочетете разумния избор и ще сбъркате. Признатите качества и достойнства на нашия народ и на Козирога в частност са твърдост и търпение, но в момента превръщате всичко това в обикновен инат. На 6-и правите силен ход. Не стойте пасивни, включете се в голямата игра за власт, постове и пари. На 7-и ще сте добре, ако си вършите работата сами. Не включвайте нови хора в отбора си, не търсете съветници. Най-силният ви и успешен ден е 8-и. Намирате спонсор, печелите пари и екстри, сключвате изгоден договор.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Прекрасен съботен ден. Зареждате се енергийно, обаждат ви се приятели и любими хора, канят ви на тържества и празнични поводи, въртите се в центъра на купона. Възможно е духовно прозрение за пътя напред. С лекота ще откриете отдавна търсеното жилище. Може да осигурите такова и на близък. Печелите бонуси. В неделя бъдете внимателни, работете на свой терен и със свои средства. Съдбата ви дава знак кого трябва да изключите от мислите и връзките си и да не се обръщате повече назад. На 4-ти до обед сме в деня на златния лебед, който дава възможност на всеки да направи своя избор, без да плаща за това пред съдбата. Каквото правите, за себе си го правите и сами си ще си отговаряте. Вечерта не бягайте от любовта, дори и да е неравностойна. На 5-и ще се събудите с точното чувство за истина и лъжа, за полезно и вредно, за любов и омраза. Не продължавайте със самозаблудата. На 6-7-и Луната ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Не се препоръчва участие в колективни инициативи. Водете диалози, не включвайте трети в играта, за да не се превърнете в чета с предател. Клюката вреди и разболява. Пазете свои и чужди тайни. Вероятни са хипертонични кризи. Тези два дни не са благоприятни за оперативни намеси по отношение на сърце и артерии, но пък вените може да се оперират. 8-и ви свързва с важен покровител.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 2-3-ти Луната от Близнаци задвижва кръст на планетни сили в хороскопа ви. Може да прекарате добре в съботния ден, но само ако сте настроени и готови да давате, да обслужвате нечии интереси, да инвестирате в имот и апартамент за децата или да се заемете с обзавеждания и ремонти. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция в неделя. По законът на Мърфи за всемирната гадост нещо ще се развали в най-неподходящия за това момент. Сдържайте си нервите, не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не товарете крайниците. Лош ден за състезателна програма. Не е нужно никому нищо да доказвате. Вечерта ще ви се обадят с предложения и покани. Планирайте за следващите дни отваряне на новото ви заведение, търговски обект или нов предмет на дейност. На 5-и интуицията ви работи на пълни обороти. Ще се събудите с пророчески сън, ще имате вярно усещане за полезното и вредното и ще направите инвентаризация на приятелските връзки. На 6-и пасивността ще ви навреди. Не чакайте някого и нещо да се активизира и случи. Сами си ковете съдбата си. Пасивният човек в този ден може и да се разболее, особено ако види, че е изпуснал добрата възможност и шанс. На 7-и не работете в екип, не участвайте там, където се споделят отговорности, работа и пари. На 8-и някой ще изклинчи и ще ви отави сами да се оправяте.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.