Eдна четвърт от младите британци биха поддържали сексуална връзка с робот.

В бъдеще първата интимна връзка на младите ще бъде с роботи

ГЕОРГИ СЛАВОВ - петък, 10-06-2016 - 16:06

В близко бъдеще първата любовна връзка на тийнейджърите ще бъде с роботи, прогнозира професор Ноел Шарки, цитиран от в. "Дейли мирър". Младите ще губят девствеността си от роботи, а това ще доведе до срив във обществото, защото отношенията между хората ще се „механизират“.

Правейки първите стъпки в любовта с човекоподобни машини, подрастващите няма да могат да изграждат нормални отношения с другите хора. Професор Шарки огласи своята прогноза на Фестивала на науката в град Челтнам.

"Сексуалните роботи са достъпни и в наши дни, но след 10 години те могат да станат истинска напаст", пророкува ученият. Според него проблемът не се състои само в това да правиш секс с машина. Въпросът е, че първото сношение и първата връзка се помнят за цял живот.

Интелигентните роботи е възможно да сринат обществото, тъй като ще спрат формирането на нормални отношения между хората. Те ще предизвикват чувство за сексуална несигурност както сред момчетата, така и сред момичетата. Никое човешко същество няма да може да се сравнява с тяхната издръжливост и потентност.

Скорошно проучване установи, че една четвърт от младите британци не биха имали нищо против да поддържат сексуална връзка с андроиден робот.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.