Хороскоп за 16 март, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 15-03-2017 - 23:00

Овен 21 март – 20 април

Днес всеки мисли за себе си, свършва първо своята работа и ако остане време чуждата. Предстои промяна в общуванията, очаквайте трудности при преговори и пречки при сключване на договори. Ще се налага да заобикаляте закона или някои негови екстри ще ви заобиколят и отидат при друг. Проверявайте всичко важно за вас по различни канали. Ден на кривите огледала, на кривите сметки и на изкривените отношения. И получените информации ще се пречупват през призмата на субективизма и личното мнение.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес и утре ще получавате неприятни знаци от съдбата, ще ви отказват там, където в миналото за нещо сте се разбрали или нещо са ви обещали. Отпадат поети ангажименти, които е могло да донесат пари и привилегии. Ще се наложи да се справяте сами. Не се отказвайте, кандидатствайте по спонсорски програми. Вероятно е да ви притеснят имотни и юридически дела и семейни отговорности изискващи взимане на страна в спор. Очаквайте провокации. Днес и утре абортите са противопоказни. Дайте си още един шанс.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на преобразяването. И ако вчера сте се радвали на едно, днес ще дойде друго, ще се наложи да избирате и да се нагаждате на промените, за да запазите контрола и влиянието си в ситуацията. Откажете се от една илюзия, не продължавайте да се заблуждавате и да си затваряте очите за нечие предателство и лъжи. Всичко се вижда изкривено, пречупено през призмата на емоциите и предоверяването. Свалете маските и проведете уточняващи разговори, за да има смисъл бъдещата ви връзка и работа.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес много неща ще ви станат ясни, ще получите информация в точния момент и ще уловите някой в прегрешение. Това ще ви даде възможност да контролирате ситуацията, да поставите ултиматуми и условия. Чувствата остават на втори план. Действайте открито и направо, търсете истината и водете честна игра. Бъдете сигурни, че който ви излъже днес и утре ще го направи. Край с компромисите. Направете крачка към лична и професионална самостоятелност. Не е ден за отстъпки, уредете и имотни отношения.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Труден и рисков ден за родените в първата декада. В хороскопа ви се задействат кармични аспекти. Вероятно е да влезете в конфликти с роднини по имотни и наследствени дела. Получават се търкания и в най-близките отношения. Губите контрол и над поведението на децата. Очертават се скандали и недоразумения. Една лъжа излиза наяве. Опитайте да се видите отстрани, да анализирате грешките и да коригирате подхода. Край с една илюзия. Днес получавате по заслуги това, което сте си заработили в миналото.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Тенденцията днес е всичко да се вижда изкривено. Един ще сложи розовите очила на предоверяването в любовта и ще остане излъган, а друг ще пречупи амбициите си през призмата на материалния интерес и ще получи своето от тези, които едностранно го обичат и ценят. Малко неща ще се правят от чувства и желание да се помогне безрезервно. На всички нива командва интересът и желанието да използваш ближния за постигане на користни цели. В крайна сметка всички оставаме излъгани в очаквания и надежди.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на конфликти и преобразяване. Маските падат. Ще видите някого в различна светлина, ще се почувствате излъгани и ощетени или сами ще ощетите близките в желанието да си спестите излишна работа и разходи. Ден на ледените сърца, на изневерите и необмислените действия, след които много трябва да се постараем, за да запазим семейния и приятелски мир. Сложете край на една илюзия, съобразете се с действителността и не гонете химери. Този ден дава на всеки това, което си е работил и заслужил в миналото.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луната от вашия знак е в опозиция на Марс от знака на Телеца. Обстановката при вас е напрегната, може да възникнат скандали по незначителни поводи и да се предприемат прибързани действия. Контролирайте емоциите, действайте обмислено, а не по инстинкт. Край на една илюзия. Виждате реалността във всичките и неприятни измерения. Може да изневерите и разберете за изневери. Ще ви отказват съдействие и подкрепа хората, които в миналото сте подкрепили. Не очаквайте да ви върнат жеста. Всеки си сърба надробената попара.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Символ на деня е маймуната. Стремежът е към подражание на някого, на известни хора и авторитети, с което се надяваме да извлечем ползи. Не изневерявайте на себе си, на стила си и на чувствата си към някого. Бъдете себе си дори и в моменти, когато ви се иска да бъдете друг, да постъпите различно и да вземете от живота нещо чуждо. На свой терен и със свои средства ще спечелите повече. Не теглете кредити днес и утре. Постарайте се да се справите сами с поставените задачи. Съобразете се с обективната реалност.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ще имате много работа. Очаквайте опити да ви бъде прехвърлена и чужда отговорност, ако поддадете и проявите колебливост. Опитайте да направите желани и удобни за друг собствените си амбиции. Днес услугите се заплащат с услуги и бартерни сделки. Конкуренцията търси начин да използва всеки коз, да ни улови в капана на чувствата и привързаностите един към друг. Очаквайте опити да ви въздействат и по отношение на имотна сделка. Търсете експертно мнение, не се опитвайте да се справите с всичко сами.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Рисков ден за родните в първата декада. Ще се изнервите от неадекватната реакция на колеги и близки. Вероятни са остри сблъсъци на интереси. Пътувайте и на място уточнете нещата. Не ви трябва странично мнение. Днес всеки пречупва реалността през личната си призма от желания и амбиции. Стремежът е да използваш потенциала на околните, да си спестиш пари и работа и да прехвърлиш отговорността на друг. Нужна ви е трезва оценка на реалностите. Не продължавайте да се заблуждавате. Не правете аборти.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят се свързва с пасивното следване на чуждите постъпки и мисли. Това няма да ви донесе сигурност. Полезното за един може да се окаже вредно за друг. Сами се вкарвате в неприятни капани и отношения. Родените в първата декада първи ще се усетят и коригират и до вечерта ще направят печеливш ход. Може да спечелите дело и да поставите условията си на партньори и работодатели. Бъдете обективни, преценете трезво реалностите. Не може да се действа повече по инстинкт. Добре информираните печелят.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка. В отлив сте. Търсете подкрепа и защита, нуждаете се от доверено рамо и партньорска подкрепа в точния момент. Сами трудно ще се справите. През 2018 г. ви предстои преход в нова среда и на нова работа. Сега е момента да търсите надеждни и перспективни пазарни ниши. Кандидатствайте по спонсорски програми.

Родените днес притежават изключителна интуиция и шесто чувство за положението и средата, в която се намират. Ще е трудно да ги излъжете, по вероятно е те да ви лъжат и манипулират, за да постигнат целите си. Имат лечебни дарби, но може да ги използват и за навреждане.

Заченатите днес ще имат крехко здраве, нежна и ранима психика. Не подхранвайте самолюбието им. Чака ги крах на илюзиите, ако позволите да се смятат за неотразими, единствени и незаменими.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.