Мтел стартира интерактивна телевизия и оптичен интернет в Банско

Агенция Монитор - вторник, 03-04-2018 - 14:34

Мтел, част от A1 Group, вече предлага висококачествена интерактивна телевизия и свръхбърз оптичен интернет в Банско. Компанията работи над подобряването на фиксираната мрежа в най-големия ни зимен курорт през последната година, като през април 1000 домакинства ще имат достъп до обновените услуги. Плановете на Мтел са до края на лятото техният брой да нарасне до 3500 домакинства.

С интерактивните функции на телевизионната услуга клиентите на Мтел имат възможност сами да решават какво, кога и как да гледат. С помощта на функцията „ТВ Архив” абонатите получават достъп до излъчено съдържание до 7 дни назад, в зависимост от съответния канал.

Интерактивната телевизия от Мтел включва още възможности за запис на съдържание, функция картина в картината, HD канали във всеки пакет, безплатна инсталация и 24-часова поддръжка 7 дни в седмицата.

Клиентите на оптичен интернет от Мтел в Банско ще могат да се възползват от абонаментни планове, осигуряващи скорост на сваляне до 1 000 Mbps.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.