Кадърът във Facebook, с който Емануела намекна, че има нова тръпка в живота си.
БЪРЗИ, СМЕЛИ, СРЪЧНИ

Емануела с ново гадже

Монитор - понеделник, 09-11-2015 - 14:36

Емануела вече бързо си намери нов ухажор. Това се случи само няколко дни, след като фолкаджийката съобщи, че се е разделила Димитър Динев, който е бащата на второто й дете. След рождения си ден в неделя изпълнителката, чието истинско име е Емилия, публикува във Facebook снимка с подарък плюшено мече и добави към кадъра: „Уцели слабото ми място. Благодаря ти“, като след текста добави и три сърчица.

Преди два дни пък Емануела написа официално съобщение, с което потвърди, че с Митко Динев вече не са заедно. „От доста дълго време медиите ту ни събират с Димитър, ту ни разделят. Ето каква е истината! Сривът в отношенията между мен и Димитър Динев започна месец след като родих нашия прекрасен син.

От тогава до сега аз се разкъсвах от пътувания между София и Свети Влас с едничката идея да бъда близо до човека, когото обичах и който е баща на детето ми. Всичкото това старание от моя страна се оказа напразно. Димитър Динев не пожела да даде шанс на отношенията ни, дори и заради детето ни“, гласеше част от дългото излияние на изпълнителката на „Сменяй ме“.