Седмичен хороскоп от 24 до 30 декември

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 24-12-2016 - 19:17

Овен 21 март – 20 април

В събота правете всичко бавно и без бързане, за да избегнете пренапрежението. Пазете се от случайни контакти. Неканените гости ще донесат проблемите си на трапезата ви. Бъднувайте в тесен кръг тази вечер. Денят изисква да се пречистим от шлаката в тялото и в душата. На Коледа не се занимавайте със сериозни неща и с политика. Може да се изпокарате за глупости. На 26-и всичко предприето ще тръгне по вода. Може да се реши неприятен и забъркан юридически казус, но може да направите и поредното нарушение в желанието за повече екстри. На 27-и може да се сдобиете с имот, да получите дарение, близки и родинни да ви обгрижат с намерение един ден вие да се грижите за тях. 28-и е тежък и рисков ден. Вероятно е да получите привидно добри новини и предложения, зад които се крие желание за обсебване и използване. Нищо важно да не се започва. Родените около 1 април ще се чувстват притеснено и неудовлетворително на това новолуние в знака на Козирога. Може да получите неприятни вести. Работата ви се изплъзва от контрол, децата също. Вероятни са и здравословни проблеми. Неблагоприятно за раждане със секцио около 7-9 ч сутринта на 29-и. На 30-и нищо важно да не се започва. Бъдете много внимателни на 29-30-и. Ще влезете в преразход на сили и средства. Контролирайте пиенето. Вероятни са проблеми при пътувания. Отложеното за 31-и ще ви донесе късмет и удовлетворение.

 

 

Телец 21 април - 20 май

В празничния уикенд ще се случват затрудняващи събития, които ще променят добре подредената ви програма. Ще имате болезнени поводи за горчива равносметка и поставяне на ултиматуми. Не на последно място може да навредите на здравето си, ако прекалявате с пиенето и с храната. Не отивайте в крайности по никакъв повод. Радвайте се на това, което имате и не желайте друго. В понеделник не бързайте с инициативите. Може да си създадете проблеми със закона. Ще срещнете преграда, която е добре да заобиколите, без да се опитвате да я рушите и да си създавате проблеми с някого. На 27-и може да намерите ново жилище или да отдадете под наем. Денят е благоприятен за брокерски дейности. За 28-и не се препоръчва участие в екипни инициативи. Не се съгласявайте на работа и сделки в сивата икономика. Каквото подхванете без договор няма да ви донесе печалба. В този ден е точният съвпад на Слънцето с Мекурий в хармоничния ви знак на Козирога. Това е аспектът на гениалната лудост, на изобретателите, но и на хората, които не знаят как да си защитят творенията. Ако се похвалите с една идея може да ви я откраднат. Сами може да привлечете в екипа си хора, чиито дарби ще ви носят приходи. На 29-и имаме лично право на избор в първия час на работното време. Отложеното за 30-и ще ви насочи в правилната посока.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Коледният дух ще ви покровителства в празничния уикенд. Ще получите неочаквани подаръци и нещо, от което ще е трудно да се откажете. На плещите ви ще се стовари отговорност за хора извън вашето семейство. Съветът за съботния ден е да слушате вътрешния си глас и да не правите нищо, което подсъзнателно не одобрявате. На Коледа изключете телефоните, не говорете много, за да не си докарате неприятности в желанието да се похвалите. На всички нива коментарите водят до опасни конфликти и разногласия с партньори. Релаксирайте близо до вода и направете някои здравословни процедури. На 26-и ще се наложат пътувания, ще се променя програмата в движение и до вечерта може да се окажете на място, което не сте вписали в графика си. Ще водите свещенни войни и ще печелите тежки битки, но горчивината ще остане. 27-и е последният благоприятен ден за годината за сделки с недвижим имот. Може да разрешите имотни и наследствени проблеми, да уредете себе си или някой друг с жилище. На 28-и властват тъмните сили. Луната е погълната от сянката на новолунието, тенденцията е всичко да се прави на тъмно. Може да ви излъжат и прецакат. На 29-и в интервала от 07 ч. 40 мин. до 08ч 55 мин всеки може да вземе самостоятелно за себе си решение. Проведете в този един час важните си разговори. Ще вземете правилно решение.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще имате чудесни празнични дни и вечери. Този уикенд ще ви даде повод за равносметка, за решения и намерения, които дълго сте отлагали. Бавно и полека в съботния ден събирате семейството, страстите се уталожват, зимната приказка ни омиротворява. На Коледа много хора ще влезат в преразход на енергия, пари, сили и средства. Ще имате възможност да се наложите, да извлечете максимални ползи от едно присъствие и от нечие отсъствие. Посетете учителите си и хората, които могат да ви дадат точен и правилен съвет. 26-и е силно свързан с интуицията. Доверете се на първото впечатление и на усета си за някого и нещо. Не вървете против личната си преценка и не влизайте в отношения, които ви предизвикват или настройват на внимание. Вероятни са проблеми с документи, права и собствености. Не се занимавайте със сериозни дела. На 27-и може да получите съгласие от роднини и родители, да използвате благоприятните поводи и моменти и да уредите наследствен проблем. Ако ви предложат изгодно апартамент, купете го. На 28-и и най-големият комбинатор ще сглупи и сгафи. Може да загубите пари и да се обвържете неприятно. Предстоят три дни изпълнени с конфликти на работното място и неприятности у дома. Родените около 1 юли ще имат повече проблеми на това новолуние. Намалете темпото и изискванията.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Бъдете особено внимателни на Бъдни вечер и Коледа. Луна и Венера ви гледат в нехармонични аспекти. Може да влезете в излишни разправии с близки и приятели и да си създадете болестен проблем, ако прекалите с яденето и пиенето. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не пътувайте, ако не се налага. Дайте си почивка от всичко, което ви разбалансира. Отложете срещите с приятели за 26-27-и. В този уикенд се пазете от случайни контакти. Празникът е семеен, не канете хора, които малко познавате. Ще се изразходвате максимално. 25-и е свързан с енергийни загуби. Подаръците може и да не се харесат. Не се изпълвайте с неудовлетворение. До дни всичко ще си намери мястото. В понеделник е добре да се прекъснат вредните контакти. Маските падат, виждате някого в непривична ситуация и си правите изводите. Ще преодоелете препятствията, ще прекарете чудесно, ще пътувате и ще имате поводи да почерпите на 27-и. Ще ви споделят тайни, които е добре да запазите. Ако се договорите за някаква работа и двете страни ще имате ползи. Всичко ще потръгне по най-добрия начин. На 28-и не взимайте окончателно решение по важни въпроси. За 29-и не планирайте нови служебни начинания. Около 09ч. е и най-неблагоприятното време за раждане със секцио. На 30-и ще се събудите с прозрение за полезното и вредното.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

За вас се очертават чудесни празнични дни. Забравете проблемите, опитайте да не мислите за неуредените семейни и служебин въпроси. Съберете се, разменете си подаръци и се отдайте на светлите празници. Насторението ви ще се смени тотално в следващите дни. На 26-и на пътя ви ще застане преграда, която нямате шанс да преодолеете, но пък може да заобиколите, да не се съобразите, да отклоните вниманието от личните си интереси с неочакван ход към нови начинания, които ще са само за маскировка. В този ден не обсъждайте наследствени дела и не започвайте юридически процедури, за които не сте се посъветвали на ниво. Очертават се конфликти с родители и деца и на 27-и. В този ден може да ви предложат имотна сделка или бартерни отношения. Не бързайте да се съгласявате. Родените в третата декада са в най-неблагоприятна позиция на 28-и, когато може да направите прибързан и необмислен ход. Търсете съвет от капацитет или най-добре предприемайте нищо съществено. Това новолуние ще покаже истинските намерения на хората от обкръжението ви. На 30-и ще успеете, ако действате в първите часове на работното време. След това не си давайте зор за нищо съществено. Пътувайте, организирайте си празничната почивка и веселие. Отделете нужното внимание на приятелите. Пътувайте към приятни места и хора.

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Навлизате в рисков период по отношение на всякакъв тип юридически процедури. На 26-и е точната опозиция на планетата на правото и закона Юпитер от вашия знак с Уран от знака на Овена. Като се добавят и неприятните аспекти от знака на Козирога може да си докарате неприятности, ако не спазвате закона и предписанията или сте на път да направите умишлено нарушение. Коледните празници ще минат приятно, но още на 26-и ви чака неприятно изтрезняване. Нещо в програмата ви ще се обърка. Не се доверявайте на непроверени хора, не работете в екип и не планирайте пътувания и почивка с непознати. Може да загубите нещо ценно или неприятно стечение на обстоятелствата да ви развали почивката. И за работа не мислете, особено за подписване на нови договори. Пазете си документацията, не оставайте в чужди ръце нещо, което може да ви компрометира или да бъде използвано за чужди интереси. 27-и ще е по-стабилен и приятен ден, но и там ще има поводи да пийнете и да привлечете риска. За следващите три дни нищо важно не планирайте. Новолунието в Козирог ще подейства неблагоприятно на служебните ви контакти. Една лъжа ще ви излезе солено и ще развали семейния мир. Родените около 1 октомври ще изживеят мъчителни мигове на 29-и. На 30-и ще се събудите с вярно усещане и предчувствие. Следвайте усета си за нещата.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

За празниците Луната е във вашия знак и като най-бързодвижеща се планета ще ви придвижи бързо от едно място на друго. Не се отказвайте от пътувания и гостуаване, от възможноста някой друг да се погрижи за трапезата и желанията ви, а вие да се наслаждавате на екстрите, които не ви се дават често. Най добре ще сте при мама. На Коледа Луната е в пречупващ аспект с Венера от Водолей. Личните отношения страдат заради приятелските. Не е ден за среща с любовта, която криете от известно време. Пазете се от всякакъв тип случайни контакти. Релаксирайте и не бързайте за никъде. В понеделник не предприемайте нищо, без да сте сондирали мнение с капацитет в съответната област. Пазете си документите. Може да влезете в неприятни разправии със закона. Но родените в първата декада ще се радват на почти гениални прозрения. Тенденцията е нещо отдавна зациклено да потръгне. На 27-и загубите за един ще са преимущество за друг. Чудесен момент за сделка с имот. На 28-и нищо важно да не се предприема. В този ден пророчествата са лъжливи, прогнозите неточни и по някакъв начин лъжем сами себе си. На 29-и имаме прозорец на сила и възможност за самостоятелни инициативи само в интервала от 7ч.40 до 8ч. 55. Всичко предприето в този момент ще зависи само от нас самите. На 30-и се доверете на интуицията и ще направите правилен избор.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не мислете за работа поне в тези дни. Пригответе трапезата за Бъдни вечер. Прекарайте този ден в покой и в компанията на най-близките. Не се препоръчва никаква активност или амбициозни действия. Ден за прочистване от шлаката в духовен и физически план. Противопоказно е да се бърза. На Коледа настава суетене, което ще ви доведе до преразход на енергя, сили и пари. Не се напрягайте много физически. Лесно ще се изчерпате и емоционално, ако попаднете в нехармонична среда. Нищо да не се прави на всяка цена. В понеделник Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща със Сатурн. Деца и родители ви изнервят и затрудняват, но трябва да им отдадете дължимото. Работата ще потръгне към обед, добре е да пътувате и уредите спорен въпрос на място. На 27-и проблемите ще са повече за родените около 10 декември. Може да се разделите с някаква придобивка. Позволявате да ви измъкват под носа печалби и екстри. Ден на едиповите комплекси, на зависимостите ви от трети лица, които ви налагат личния си избор. На 28-и нищо съществено да не се предприема. Луната е погълната от сянката на новолунието. На 30-и ще се събудите с блестяща идея за допълнителна инициатива, от която да се печели повече. Не споделяйте преди да проверите и развиете нещата. Добре е в началото на годината да стартирате собствен бизнес.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Отдайте се на почивка е релакс. Нека Коледният дух ви помогне да привлечете благоприятните случайности. Празниците ще минат на ниво, но срещите ще ви дадат поводи за размисъл и желание да направите генерална инвентаризация в живота си. На 26-и може да прекратите отношения, които ви вредят. Бъдете внимателни. В хороскопа ви се образува кармичен кръст. Вероятни са сблъсъци със закона. Не правете нарушения и до края на годината не предприемайте нищо важно и съществено, на което искате да разчитате в бъдеще. На 27-и енергетиката е хармонична и пречистваща. Ден на Слънцето, в който е възможно духовно прозрение за пътя напред. 28-и е тежък ден, който може да ви постави в нежелани зависимости. Слънце и Меркурий са в точен съвпад във вашия знак, където в момента навлиза Луната. Тези аспекти ще предизвикат особени състояния на умствено вдъхновение. Разликата между гениалността и глупостта в този ден е незабележима. Ще се раждат деца с гениални способности, но някой друг ще ги използва. Не споделяйте хрумванията си. Може да попаднете на златна мина за бъдещето ви. Тъмните сили и хора с нечестни помисли всячески ще се опитват да ви използват и обсебват. Сутринта на 29-и може да заченете дете, чиито живот ще е обезпечен и щастлив. На 30-и се доверете на интуицията.

 

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Земята се приближава към своя духовен и живототворящ център Слънцето и на 4-и януари ще бъдем най-близко до него. Поради наклона на еклиптиката слънчевите лъчи се плъзгат по повърхноста на Земята и затова е студено. Но това ни действа утрезвяващо и омиротворяващо, смирява войнстващите апетити и желанието за печаби. Точно в такъв момент светлите сили успяват да внедряват Спасителя Христос на Земята, осеняват ни със спасителни и регенериращи мисли и ни правят по-добри. Коледният дух завладява сърцата и смирява войнолюбците. Постарайте се повече и вие и дайте всичко от себе си. Бъдете внимателни на 24-25-и не искайте много от околните, не говорете за работа и имотни делби. На 26-и ще получите неочакван подтик за действие. Всичко зациклено може да тръгне по вода. Хората, които до момента са ви създавали проблеми се смиряват и са склонни на компромис. Правото и закона ще действа във ваш интерес и по някакъв начин съдбата ще елиминира опасните ви конкуренти. На 27-и ще ви е трудно с родители и деца. До едните ще сте близо, а другите ще са далече. 28-и изисква пречистване, спазвайте диета на всички нива. Новолунието в Козирог е най-трудният момент в сатурновата ви дупка. Време е за размисъл и инвентаризация на живота. На 30-и ще се събудите с усет за полезното и вредното.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ще прекарете чудесно предстоящите празници, ще се радвате на комфот, обгрижване и любов. По някакъв начин постигате лично и душевно равновесие и омиротворяване и не мислите толкова за проблемите. На 26-и навлизете в труден период. Предстои ви да изживеете утрезвяващи и тежки мигове на равносметка и да вземете важни решения. Не позволявайте да ви ограничават. Бъдете като родната си стихия водата, търсете начин да се измъкнете от всичко, което ви застопорява и да вървите напред. 27-и носи болезнени разговори с роднини по имотни въпроси. Един ще действа комплексарски наивно, а друг също по комлексарски агресивно. До вечерта все пак може да се споразумеете и да намерите решение, но горчивината ще остане. На 28-и ограничете контактите, не се събирайте с непознати. Може да станете обект на фатално привличане. В този ден гениалността е на крачка от лудостта. Планетата на интелекта и ума Меркурий е в точен съвпад със Слънцето. Личното ни его доминира и ни кара да направим глупав ход в желанието да се изтъкнем и похвалим с това, което имаме или сме постигнали. На 29-и сутринта може да заченете дете, което ще има харизма и ще е орисано да изживее чудесен живот. 30-и ви дарява с прозрение за пътя напред, за полезното и вредното, за истината и лъжата в живота ви.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.