Хороскоп за днес

С НЕДА ИВАНОВА - четвъртък, 11-06-2015 - 21:24


12 юни – петъкОвен 21 март – 20 април


Родените в последната декада са в по-неблагоприятна позиция. Който може и иска да чака, ще извади късмет. Не бързайте в нищо и за никъде. Следобед ще получите без много притеснения това, за което сутринта ще платите повече и ще висите по опашки. До вечерта очаквайте и допълнителни екстри, покани и предложения, които ще стабилизират разклатените ви позиции. Не е нужно да сте активни, цената ви се вдига, ако оставите другите да ви търсят. Има моменти, в които пасивността е най-добрата политика и за политика.

Телец 21 април – 20 май


Към обед Луната прeминава през градусите на големите диктатори. Късметът ще работи за хората на силни позиции. Не бързайте да се обвързвате, да обещавате съдействие и услуги на тези, които вече изпадат от играта. С напредването на деня ще получите много по-точни и сигурни информации и в края на работното време ще направите печеливш ход. Сега е моментът да приключвате, да разчиствате пътя и сметките си с досегашните си партньори. За утре не планирайте съвместни инициативи. Трудно се работи в екип.


Близнаци 21 май – 21 юниНе започвайте нищо ново и значимо. На всички нива текат реорганизации и разчистване на сметки. Не се знае кой какво ще запази като цел, лична амбиция и политика. Пазете се от случайни контакти. Лош ден за нови запознанства. Не следвайте съветите на непроверени хора и се постарайте до вечерта да приключите със задачите, които сте обещали и от които очаквате приходи. Някой, който е загубил в пазарлъците в играта сутринта ще ви потърси следобед и ще предложи нещо много по-изгодно. Пазарете се.


Рак 22 юни – 21 юлиРисков ден за родените в последните дни на зодията. Трудно ще се разберете с родители и деца. Не предприемайте нови стъпки в несъгласувана и неодобрена от семейния съвет посока. И на работното място до обед ситуацията се избистря. Не започвайте нови инициативи. До вечерта позициите и мненията ще се сменят, предложенията ще се редактират. Предстоят рокади, които може да ви приближат към неочаквана победа. Не бързайте в нищо и за никъде. Оставете късметът да ви намери.


Лъв 22 юли – 22 августКаквото получите до обед, ще ви осигури по-добри позиции. След това един по един вариантите ще отпадат, ще се наложи да се посвиете, да намалите разходите, да изчакате по-добри времена и възможности за действие. В момента парите изтичат между пръстите ви и дано да е в името на бъдещата ви стабилност и юридическа защита. За утре не планирайте срещи, на които може да ви бъдат поставени неизпълними условия. Започнете прочистваща диета за новолунието. Добре е и връзките да се прочистят и синхронизират.


Дева 23 август – 22 септемвриДен на костенурката. Девизът е „бързай бавно”. Всеки опит да прередите някого, да се изкажете неподготвени и да предприемете прибързан ход ще донесе загуби. Към края на работното време ще получите много по-лесно пари, права и разрешителни, ще уредите важен документ и ще се радвате на придобивки. Навлизате в стабилен период. Някой ще се уреди със странична работа, но доходите ще дойдат във времето напред. Не споделяйте, не работете в екип и не участвайте в съвместни инициативи.


Везни 23 септември – 22 октомври


За родените в последната декада утрото ще поднесе неприятни изненади, проблеми в отношенията и здравето. Намалете темпото и изискванията както към себе си, така и към другите. Нищо съществено да не се обсъжда. Взетите прибързано решения няма да действат в бъдеще. Очаквайте вмешателство в личните ви дела и политика. Следобед успявате да приключите с ангажименти, които повече не може да се отлагат. Денят е благоприятен за приключване, а не за започване. Не подписвайте нов договор.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До обед представете готовите си проекти. Следобед играта загрубява. Може би е по-добре да си вземете отпуск и до неделя да не се занимавате с нови задачи и начинания. В момента вървите към необезпечени и юридически несъобразени договори. Очаквайте проверки, платете данъци и такси. Вероятно е и някой да ви се издължи, но спечеленото веднага отива да покрива дупки. Не се надявайте на свежи пари. Добре е да се работи на бартерни отношения. Тази вечер ви очакват и проблеми в любовта.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада ще имат повече късмет и придобивки. Длъжници ви се издължават. Бъдете избирателни във връзките. Не се съгласявайте с оферти, които не сте проверили и съгласували с партньорите си. Всичко, което свършите сами и без чужда намеса, ще носи късмет и юридически защити. Не е ден за работа в екип и поемане на колективна отговорност. Да не се подписват нови договори, особено такива с по-утежнени условия от предишните. Ако до края на деня постигнете една цел, не бързайте да гоните друга.

Козирог 22 декември – 20 януари

До обед нищо не върви по правилата, а ако потръгне, ще ви коства много разправии и средства, за да се доведе до успешен финал. Старайте се да приключвате и до края на работното време да представите готовата продукция и довършените проекти. Родените в първата декада ще получат пари и придобивки, заслужени в миналото. Ще ви се обадят с предложения за съвместна работа и бизнес. Чакайте повишение. На фона на чуждите загуби и издънки вие печелите и се оказвате предпочетени за работа и партньорска връзка.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на постъпления и придобивки. Длъжници ви се издължават. Това може да ви направи невнимателни и с лека ръка да заложите спечеленото до края на работното време. Навлизате в рисков финансово и юридически период. До неделя не влизайте в казиното, не взимайте заеми и не давайте такива. Разходите на близките ще се стоварят на ваш гръб. Ще се налага да помагате в момент, когато сами се нуждаете от помощ и защита. Не се срещайте с хора, които ви притесняват. И в любовта не взимайте прибързани решения.

Риби 20 февруари – 20 март

За родените в първата декада ще има повече печалби. Планетата на фикс идеите и неочакваното озарение Нептун тръгва ретроградно във вашия знак. Може да се върнете към стара и пренебрегната в миналото идея и успешно да я осъществите. Това, което не е носило придобивки преди, в момента може да бъде реабилитирано и да ви се отплати двойно. Не споделяйте идеи, планове и намерения. Опитайте да се справите с работата и задачите си сами, за да не делите печалбите. Ден на фатални привличания.