Панайот Чанков с чека, връчен му от Ива Стоянова
На спектакъла "Нощта на звездите"

Канал 3 награди шампион по канадска борба

Агенция Монитор - вторник, 20-03-2018 - 15:54

Шампионът по канадска борба Панайот Чанков - Понката получи от Канал 3 специална парична награда по време на спектакъла „Нощта на звездите”, организиран от световната циркова звезда Енчо Керязов и едноименната му фондация.

„Няма сума, която е измерима с упоритостта и силата на духа, които притежава Понката, когото Канал 3 отличи - заяви Ива Стоянова, управителят и програмен директор на Канал 3. - Аз съм бивша спортистка и зная колко усилия са нужни, за да станеш шампион, а Панайот е вложил поне два пъти повече, за да постигне успехите си... От името на Канал 3 поздравявам и всички други талантливи деца на България, които бяха отличени за постиженията си от фондацията на Енчо Керязов. На самия Енчо сърдечно благодаря за доверието и за всичко, което прави в името на успеха, доброто и славата на родината ни.”

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.