Седмичен хороскоп за 29 април – 5 май

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 30-04-2017 - 08:36

Овен 21 март – 20 април

За събота е препоръчително да ограничите контактите и да не насрочвате първа среща. Ден на фатално привличане. В живота ви може да влезе неточният човек или направо провокатор. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. В неделя си направете богата трепеза, организирайте приятелски обеди и вечери. Няма да напълнеете. Храната изцяло се превръща в енергия и нови тъкани. В понеделник ви чакат неприятности, особено ако зачетете един, а пренебрегнете друг. Празникът ще събере на една маса хора, с които не се разбирате. Вероятни са семейни недоразумения и скандали. Вечерта се обадете на близки и приятели в чужбина. Може да получите покани за съвместна работа или гостувания. Сами поканете приятели на гости за Гергьовден. 2-и е доста провокативен и изкушаващ. Вероятно е да се пуснат неоправдани слухове, които ще ви откажат от едно и ще ви насочат към друго. Точно в този ден не си променяйте плановете. От 3-и планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий тръгва в директна посока, задвижва пазара и политическите събития. От 4-и на обед до 5-и следобед още действат негативни тенденции и ще се поставят капани. Но след 15 ч. на 5-и вече може да стартирате новите си начинания или направо да ги отложите за другата седмица. В петъчната вечер може да намерите любовно убежище или лична подкрепа на неочаквано място.

 

Телец 21 април – 20 май

29-и е ден за активизация на личния ни потенциал. Ако се включите в групови инициативи енергията ви ще се разпилее, ще обслужва чужди интереси и амбиции. Всичко, което насрочите за неделния ден ще мине на ниво, ще ви помогне да осъществите перспективни връзки, да влезете в преговори по имотни и наследствени въпроси и да разрешите нещо неразрешимо преди. В този ден не се пълнее, позволете си обилни обеди и вечери. Наблегнете на любимото блюдо, независимо забраните. Бъдете с хората, които са ви на сърце, които обичате и желаете. На 1-и може да разширите кръга си от познанства, а и да се обадите на роднините в чужбина. Чакайте посещения отдалече за предстоящите празници. Мислете и преследвайте далечни цели. На 2-и осъществете делови контакти с фирми и партньори от чужбина. Следобед навлизаме в провокиращ период. Интересите ви ще се сбъскат челно с тези на голямата ви конкуренция. От 3-и планетата на бизнес инициативата и деловите контакти Меркурий тръгва в директна посока, но съветът към вас е да не бързате с инициативите, за да не работите за чужди интереси. Чак от обед в петъчния ден е добре да се стартират новите проекти. От обед на 4-и до обед на 5-и се занимавайте с премествания и преустройста, с покупки на инвентар и животни. Нищо важно не започвайте в този период.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 29-и ще влезете в противопоставящи разговори с авторитетите, които определят посоките на живота ви. Не е добре да провеждате съвместни събрания, да водите преговори, да взимате колективни решения и да се доверявате на екипните инициативи. Печелят соловите играчи и тези, които не позволяват да им се влиза в територията. На 30-и постъпете както разбирате и усещате нещата. Доставете си радост за сетивата. Не се ограничавайте в храната, няма да напълнеете. Привлечете на трапезата си качествени хора и приятели. На 1-и получавате покани и предложения от близо и делече. Ще ви търсят партньори от чужина, а и вие е добре да се обадите и стиковате намеренията си за бъдещето. В този ден откривате истинския смисъл на връзките си. На 2-и до обед доминирате в ситуацията, но следобед ще бъдете провокирани по няколко линии и ще изгубите контрола. Счупен домашен съд е лош знак. На 3-и до обед не предприемайте нищо съществено, не влизайте в спорове и интриги. От обед на 3-и до 4-и на обед може да направите изпреварващ ход. Меркурий вече върви директно, нека и разговорите ви да са директни. Ще се разберете и договорите по важни въпроси. В петък поне до обед се покрийте и не правете изявления. И следобед ще ви бъде оказван натиск, но може да го парирате. Отлагайте важното за неделя.

 

Рак 22 юни – 21 юли

29-и носи конфликти където се съберат много хора. Ограничете контактите, не се движете и не работете в екип. На 30-и Луната навлиза в Рак, мислите са насочени повече към дома, семейството и всички подсигуряващи фактори. Не мислете за работа дори и на 1-и май денят на труда. Празнуваме правото си на труд, но не е задължително да се трудим. 30-и ви носи някакво особено вдъхновение и желание за взаимност. На масата ще разрешите всеки спор. Не е време за диети и ограничение в храните. Доставете си радост. Поканете гости, радвайте се на живота. Не решавайте в този момент имотни спорове. На 1-и си направете обилна закуска, но после намалете дажбите. До 3-и на обед проведете разговори с чужбина, които ще касаят старта на новите бизнес инициативи в следващите дни. От 3-и Меркурий тръгва директно и провокира деловата активност. На всички нива се започват нови начинания, нови проекти и реконструкции на старите. Не споделяйте намеренията си, ако не искате плановете ви да бъдат окраднати и дублирани от конкуранцията. В този ден тенденцията е да се ровим в работите на съседа. С пълна сила действа вербалната магия, така че трябва да сте внимателни в изказванията до 4-и на обед. От обед в петъчния ден може да стартирате нови творчески и лични инициантви. Уикендът е натоварен с работа.

 

Лъв 22 юли – 22 август

29-и е ден за нищоправене, за почивка и разтоварване. Не взимайте важни решения и ограничете контактите особено с непознати и с тези, които винаги ви разбалансират. Противопоказно е да се взимат екипни решения. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор, затова нищо не избрайте. В неделя имате много посоки и степени на свобода. Най-хубавото е, че в този ден може да си позволите стабилно похапвене, без да рискувате да напълнеете. И закуската на 1-и да бъде обилна. Не е време за недоволство. Приемайте понеделнишки нещата такива каквито са и не желайте друго. Ако мислите за някого непремено му се обадете, а и той може да ви потърси. Ден на телепатичните контакти. На 2-и чакайте покани и предложения от чужбина. Не давайте веднага отговор. До 3-и на обед енергията е провокативна, всеки гледа как да преметне другия. Следобед Меркурий тръгва директно, деловите и търговски инициативи се отпушват. Ще имате прозорец на сила и възможности до 4-и на обед. Направете този ход, който вече не търпи отлагане и не може да чака. След това до петък на обед не започвайте нови начинания. Прочистете се от вредните мисли и контакти. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Може да се окаже, че в нещо бъркате или не сте достатъчно осведомени. В петък вечер всичко си идва на мястото.

 

Дева 23 август – 22 септември

Всичко, което предприемете под нечие влияние или в комбина с някого в съботния ден ще се провали. Ще имате проблеми, ако отидете на първа среща. Не се препоръчват колективни инициативи. Ден на фатално за вас привличане. Не обещавайте нищо, не следвайте чужди намерения и цели. В неделя всичко се променя. Срещате се с приятни хора, хапвате, без да се страхувате, че ще напълнеете и се разбирате за всичко, което не търпи отлагане. Разпуснете, смейте се и си поплачете. Не е нужно да контролирате емоциите. Пътувайте, събирайте билки и сондирайте мнение с настоящи и бъдещи партньори. И на 1-и започнете със стабилно похапване, но след това обърнете повече внимание на разтоварващите фактори. Денят обещава приятни срещи и покани, възможност да излезете от тежко и непривично за вас положение. Не е време за недоволство. На 2-и до обед ще почувствате ясно какво се случва с близки, които са далече. Обадете се, разберете се, информирайте се за всички промени. От обед до 3-и на обед контролирайте желанието да се похвалите, да изпъкнете или да направите нещо, което сте обещали да не предприемате. Всичко казано може да се обърне срещу вас. Следете знаците на съдбата и си затваряйте устата. Следобед на 3-и Меркурий тръгва директно, но важните бизнес инициативи стартирайте в петък следобед.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

29-и се свързва с грехопадението и с възможноста да зарибите някого с идеи полезни лично на вас. Не правете това, което не искате да ви се случи. Влизате в ролята на изкусители в чувствата и в любовта. Вероятни са изневери, които в последствие ще ви донесат само проблеми. На 30-и бъдете верни на принципите си и на дълга. Не бягайте по тъча на семейните отговорности. Във ваше отсъствие може да се случи нещо неприятно в дома. На 1-и правете това, към което нещо ви тегли и привлича, но за препоръчване е да не проявявате излишна активност. Каквото се развали в тези два дни трудно ще се оправи. Останете при близките си, не пътувайте с малко познати хора и не се предоверявайте. На 2-и до обед е добре да се водят преговори с чужбина. След това до 3-и на обед може да бъдете провокирани към действия и признания, които ще бъдат използвани като компромат срещу вас или срещу приятели и близки. Бизнесът се отприщва, Меркурий тръгва директно, но старта на важните ви лични иницативи е добре да започне от понеделник. На 4-и с голяма вероятност ще се издъните и ще работите за чужди интереси. Не избързвайте с новите договори. Добре е в петък следобед да уредите срещи с потенциалните нови партньори, да сондирате мнение и да се уговорите за новите проекти, които ще стартирате през новата седмица.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота не си позволявайте да правите избор между доброто и злото. Всеки избор ще бъде манипулиран и ще се отрази негативно на отношенията ви с някого. Особено опасно е в този ден да се работи в екип. Задкулисни сили ще направляват избора на всеки от групата. Заемете се с тихи семейни дела и не отивайте към нови запознанства. В следващите два дни Луната ще ви гледа в перфектен аспект от знака на Рака. Пътувайте гостувайте и канете гости. На 3-и избирайте храната си по инстинкт и не се ограничавайте. Диетите са противопоказни до 1-и на обед. Позволете си хапване на корем. 1-и дава възможност да получите покани и обаждания, които чакате отдавна. Някой ще получи и вест от чужбина касаеща работа или учене. Поне в една посока животът ви придобива стабилни очертания и перспективата се вижда по-ясно. 2-и започва с интуитивно усещане как да се постъпи в една трудна ситуация на избор. Решението е в ума ви, следвайте вътрешния си усет. Следобед навлизате в рисков период до 3-и на обед. Ще ви бъде оказван натиск. Бъдете внимателни в изказванията. Каквото кажете ще се материализира в реалноста или ще трябва да го изпълните, независимо какво ще ви коства. Отлагайте новите си бизнес иницатива за 4-и сутринта, след това важното да се започне от 5-и следобед нататък.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Една рискова събота за вас, особено за родените в третата декада. Не се препоръчват публични изяви и участия в колективни мероприятия. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. Затова не правете никакъв избор и не работете в екип. Ще има провали там, където отговорностите са размити и не се знае кой пие и кой ще плаща. За неделя планирайте хубаво похапване, срещи с приятели и с хора, с които може да имате перспектива за съвместна работа. Ден на подадените ръце. Правете това, към което имате афинитет и нещо неустоимо ви превлича. На 1-и съберете информации от няколко независими източника. Този ден попълва празнините в пъзела на личните и професионални отношения. 2-и започва с покана и възможност за осъществяване на връзки с чужбина. Каквото се разберете до обед не бива да се подава като информация на трети лица. До 3-и на обед с пълна сила действа вербалната магия. В желанието да се похвалите може да издадете скъпо струваща информация и да си навредите. От 3-и следобед до 4-и на обед може да си позволите първият силен ход на работното място и в новите ви бизнес отношения. След това от 4-и на обед до 5-и на обед енергетиката е провокативна и губеща. Покрийте се и не провеждайте важни преговори. Отлагайте важното за понеделник. Уикендът ще е с утежнена програма.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота не взимайте прибързани решения, ако не искате да си утежните живота в следващите два дни. Не се обвързвайте с никого за съвместни пътувания и гостувания. 30-1-и са рискови дни, в които в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Неделният ден ще донесе екстри, за които ще се плати с лихвите. Вървите към изневери. Оставяте партньора си без нужната опека и контрол. В този ден всеки е склонен да се отдава на първосигнални удоволствия. Изпускате юздите и на децата. Предупреждението е, че каквото си направиш сам, никой друг не може да ти го причини. На 1-и не решавайте имотни въпроси и не се събирайте с роднини, които непременно ще ги повдигнат. До 1-и на обед не се пълнее, хапнете наволя. 2-и показва другата страна на медала, дава възможност да доминирате в средата си и да направите изпреварващ ход. До обед осъществете връзка с партньори и близки в чужбина и се разберете за предстоящите задачи. На 3-и сутринта са възможни провокативни намеси. Не отговаряйте на заяждания и не се поддавайте на манипулации. Пазете свои и чужди тайни. След това до 4-и на обед ще направите силен и решителен ход, който ще затвърди позиците ви. Но първите стабилни договаряния и успешни работни срещи идват в петък следобед. Насрочвайте за тогава разговорите с важни за бъдещето ви партньори.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота на спокойствие и в тишината на семейния уют ще се чувствате добре. Не се събирайте в екип. Тенденцията е да се обсеби колективното съзнание. Преди да предприемете каквото и да било добре обмислете нещата. Не се опълчвайте срещу намеренията на близките. Всичко, което насрочите за неделя ще мине на ниво, ще донесе радост за душата и сетивата. Диетите са противопоказни. Сега е момента да се срещнете с приятели, да планирате съвместни дела и инициативи и да сондирате мнение. Не се колебайте да влезете в битки за защита на приятелските интереси. Ще получите и лични защити, ако се нуждаете от такива. На 1-и се връщат жестове на внимание. някой ви кани или гостува с изгодно за вас предложение. До вторник на обед е добре за контакти с чужбина. Може да откриете итинския смисъл на една своя връзка и да я затвърдите независимо разстоянията. От обед на 2-и навлизате в противопоставящ и неблагоприятен период. Ще работите за чужди ползи и амбиции, а вашите ще остават на заден план. Не споделяйте свои и чужди тайни и намерения. Готвят се компромати на различни нива. Лоялността в момента е най-добрата политика. Вчерта си пожелайте нещо. На 3-и ще се събудите с желанието да се похвалите за нещо и ще сбъркате. Каквото отложите за петък следобед ще се развие благоприятно за вас.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Може би най-неблагоприятният ден за вас ще се окаже тази събота. На 29-и ограничете до минимум контактите, особено с непознати или с хора, които и друг път са ви подвеждали. Да не се работи в екип. Не влизайте в коалиции, не обединявайте пари и интереси с никого. Самостоятелните ви действия ще дадат плод още в неделя, когато ще получите изгодно предложение лично и само за вас, ще бъдете канени и обгрижвани и неприятностите ще се забравят. В събота и инциденти не са изключени. След това до 1-и на обед не се ограничавайте и в храната. Диетите са противопоказни. Няма да напълнеете колкото и да изядете. Оранизирайте срещи с близки и приятели, с роднините и с порасналите си деца. На 1-и следобед осъществете връзка с хората, за които непрекъснато мислите. До 2-и на обед с пълна сила действат телепатичните контакти. Може да се обадят миналите или бъдещите ви учители и ученици. Това е момент в който търсещите се души се намират. По някакъв начин този момент се свъзва и с Ноевия ковчег. Може да намерите спасително за вас място в кризата. 3-и отприщва бента на личната ни и търговска инициатива. Меркурий тръгва директно и съживява бизнесът. Конкурентите ви бързо ще направят ход, но вие не бива да бързате. Важните дела отложете за идващата седмица. На 5-и едно пътуване се проваля за сметка на друго.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.