Японците от Subaru смесиха три ценни съставки

Денислав Стоянов - понеделник, 19-10-2015 - 14:01

Levorg е революционно комби с гените на Legacy

На Автомобилен салон София 2015 се състоя премиерата за България на новия модел Subaru Levorg. На щанда на емблематичната японска марка са представени също и водещите високопроходими модели - новият Outback, Forester и Subaru XV.

 

Новият автомобил тип спортно комби Levorg е олицетворение на дългогодишните постижения на Subaru и е символ на най-новите технологии на марката. Едновременно с представянето на европейските пазари, моделът е изложен за първи път в България на Автомобилен салон София 2015. Името на автомобила обобщава основните елементи от неговата философия: LE от Legacy, VO от Revolution, RG от Touring. Новият модел е модерно, динамично и функционално комби, което изглежда хармонично и носи духа на марката. Дължината на автомобила от 4,69 метра напълно отговаря на неговото призвание. Багажникът е с обем от 522 литра, а вътрешното пространство е просторно.

 

 

Новият Levorg се предлага с новия бензинов боксерен двигател 1,6 DIT с директно впръскване на горивото и турбокомпресор, развиващ мощност от 170 к.с. и въртящ момент от 250 Нм, работещ в синхрон с автоматичната CVT трансмисия Lineartronic и задвижването на всички колела Symmetrical AWD. Новото Subaru Levorg се предлага в България с две нива на оборудване - Free и Sport Style. Версията Sport Style включва в допълнение на базовата версия Free екстри като LED светлини, 18-цолови алуминиеви джанти, стъклен люк, отопляеми предни седалки, достъп без ключ, камера за заден ход и нови системи за безопасност, като например система за следене на мъртва зона и страничния трафик, и асистент за дълги светлини.