Шоурумът Motoplex на „Италия Моторс” се намира в София на ул. „Лъчезар Станчев” 5.
Снимки Стефания Василева
Отвори врати първият Motoplex в България

Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi и Gilera се събраха под един покрив

Денислав Стоянов - вторник, 20-03-2018 - 16:00

В шоурума са изложени мотоциклетите на шестте италиански марки, оригинални аксесоари и резервни части

Отвори врати първият специализиран шоурум Motoplex в София. Комплексът е собственост на фирмата „Италия Моторс” - единствен и ексклузивен вносител на мотоциклетните марки на Piaggio Group за страната. В модерния шоурум, намиращ се на ул. „Лъчезар Станчев” 5 до КАТ, под един покрив са събрани култовите мотоциклети от италианските марки Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi и Gilera. Компанията „Италия Моторс” има за цел да превърне съоръжението в най-популярния и разпознаваем мотоциклетен център в страната. В шоурума Motoplex в София, върху площ от 300 кв.м. са изложени пълната моделна гама на шестте италиански марки Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi и Gilera, оригинални аксесоари, резервни части, гаранционен и извънгаранционен сервиз, финансови решения, информативна обстановка и типично италианско настроение.

На площ от 300 кв.м. са изложени пълната моделна гама на шестте италиански марки, оригинални аксесоари, резервни части и др.

В своята 136-годишна история, Piaggio Group е бил и продължава да бъде инициатор, иноватор и главно действащо лице в неспирната борба на човечеството с трафика и градската мобилност. Главно действащо лице, както чрез моделната си гама, която помага на милиони борещи се с трафика по цялото кълбо, така и чрез редица иновативни проекти, целящи да комбинират технологичните постижения на човечеството с една нова визия, създавайки високо технологични решения за градовете на бъдещето. От основаването си в края на XIX век до днес, Piaggio Group се превръща в синоним на свобода и ежедневие, лишено от пречките, характерни за конвенционалните методи за транспорт. Piaggio се фокусира върху технологичните разработки, но ги предлага с елегантен и отличителен стил, като основна цел на компанията е нейните решения да са максимално подбудени от реалните и ежедневни проблеми, които среща един гражданин през XXI век.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.