Пеевски виновен и като го няма

Агенция Монитор - сряда, 11-10-2017 - 07:04

Щатният сътрудник на фабриката за фалшиви новини и бивш служител на Държавна сигурност с псевдонима агент Сашо – Илиян Василев, завъртя наново старата опорна точка, че Делян Пеевски е виновен за всичко на света, дори и когато го няма.

 

В случая агент Сашо „анализира“, че имало „доказана намеса на Пеевски в Нова тв“, в контекста на освобождаването на Ани Цолова и неуместните коментари на Антон Тодоров по неин адрес. „Доказаната намеса“ се състои в това, че от няколко дни „Капитал“ и компания прокарват манипулацията, че 3 месеца по-рано в свое участие Йордан Цонев от ДПС изпратил от името на Пеевски на екипа на Нова тв много поздрави и затова, видите ли, 3 месеца по-късно Цолова напуснала ефира. Апропо, поздравите бяха към целия екип и в отговор на въпрос на другия водещ - Виктор Николаев. А кой друг през това време е пращал поздрави на колегите и въобще какво общо има Пеевски с Нова тв, никой от медиите във фабриката за фалшиви новини не си прави труда да проверява. Нито да обяснява. Истината е, че едното няма нищо общо с другото, но това никак не помага за сътворяването на фалшиви новини и затова медиите от фабриката само повтарят тази опорна точка, докато старото ченге Илиян Василев не излезе да каже, че след като е повторена сто пъти, тази лъжа вече е „доказана истина“. Методът е познат, нали? Преди Прокопиев го използваше Йозеф Гьобелс.

 
 
 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.