Щерката беглец като Мис Тигрова

Агенция Монитор - понеделник, 23-10-2017 - 17:20

Докато Интерпол я издирва, за да й повдигнат в България обвинение за пране на пари, дъщерята на Българския Мадоф Цветан Василев – Радосвета, се зае да си прави видеоклипчета и да ги пуска в интернет.

Амбициите на щерката на банкера беглец за влияние явно са придобили друга посока. От прокуратурата знаем, че е командорела служителите в пирамидата около КТБ, заповядвала им е как да се обличат и кога да идват на работа. Малко преди да се срути КТБ пък тати я направи банкерка в дъщерния трезор, макар и кариерата й да продължи само 1 ден. Сега щерката беглец се е насочила към придобиване на влияние в интернет. Също като напористата стриптийзьорка Мис Тигрова, Радосвета си направи канал за видеоклипове и започна периодично да занимава аудиторията със своите душевни въжделения. Макар и помпозно да се обявява за доктор и да се опитва да прави тежки анализи на международната обстановка и институционалната среда в ЕС, Радосвета борави по същия начин с правните термини, както Мис Тигрова с пилона в хола си. Иначе казано, и в двата случая движенията са неприлични. Просто при едната те са физически и водят до тъпкането на пари в бельото. В другия случай става въпрос за манипулативно боравене с правни термини, вадене от контекста на данни и чисто изнасилване на истината. Там парите вече са дадени под формата на луксозни жилища, скъпи обучения в чужбина и воаяжи по скъпи дестинации с частни самолети. Съдържанието пък е сходно. Ако стриптийзьорката се оплаква от конспирация сред метеоролозите, които съобщават усреднени температури, Радосвета подозира, че целият Европейски съюз лъже и нарушава Лисабонския договор, за да направи мръсно на невинния й баща, който остави рекордните 4,7 млрд. лв. дупка в източената от него банка.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.