Хороскоп за 25 февруари, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - четвъртък, 25-02-2016 - 00:04

Овен 21 март – 20 април


Ден на тежки сблъсъци на интереси за родените в първата декада. Повторете и диагностиките, които получавате. Търсете начин за сключване на точни договори и излизане от сивата икономика. Не очакавйте подкрепа от колектива или групата, която искате да спечелите. Ще ви предредят на опашката за късмет. Вечерта се приберете навреме и за петък сутринта не планирайте пътувания, ако нещо у дома или в работата ви се обърква. Ще бъдете подложени на натиск да се съгласите с неща, които са ви неприятни и неизгодни.


Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Телец 21 април – 20 май


Ден свързан с виното и камбаната. Вероятно е да получите новини, за които ще почерпите. Тенденцията е да ви предлагат не само изгодни договори, но и такива с добро обезпечение и юридически защити. Не се съгласявайте на компромисни варианти. С лекота ще придобиете една особена лекота и вътрешна освободеност. Може да кажете и направите това, за което в миналото сте се притеснявали. Всяко ново начинание ще тръгне успешно. Отложеното за утре ще среща ледени сърца и студени погледи. 


Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-5


Близнаци 21 май - 21 юни


Днес стоите на границата, чудейки се кой път да хванете. Ще ви дърпат в различни посоки хора с различни вкусове, амбиции и интереси. Основното изискване на деня е да следвате своя интерес, да направите своя избор, да не позолявате да ви притискат и въздействат. В този ден лесно може да се разкрепостите, да излезете от черупката на досегашните си мисли, страсти и усещания и да поемете в нова посока. Контролирайте максимално енергийния си потенциал. Един от най-хубавите дни в месеца за предложения и сключване на брак.


Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4


Рак 22 юни – 21 юли


Родените в първата декада може да имат проблеми с документи и общи средства, с разрешителни и диагностики на лечения. Чакайте обаждания, които ще ви рекламират и подкрепят в една нова инициатива. Отнасяйте се внимателно към всяка идея идваща от хора, които не сте подложили на проверката на времето. Щадете кръста и бъбреците. Изпипайте договорите си юридически и не се съгласявайте на нерегламентирани връзки. Съветът е да не предприемате важни инициативи, без да сте ги съгласували със семейството.


Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Лъв 22 юли – 22 август


Денят дава свобода на изявата, възможност да затвърдите позициите си на работното място или да намерите нещо ново. Приемайте предложенията, реагирайте на всяка идея, на всяко приятелско обаждене и съвет от капицитет. Не отивайте в крайности, нека чувството за мярка не ви напуска. Някой ще получи ултиматум, а друг изненадващо предложение придружено с пръстен. Не правете компромиси в чувствата и любовта. Бъдете с този, когото обичате. Денят се покровителства от висшата любов.


Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Дева 23 август – 22 септември


Благоприятен ден за нови начинания, за старт на творчески проекти и инициативи, които ще донесат бърза възвръщаемост на усилия, ползи и пари. Реагирайте изпреварващо на всяко предложение, направете си реклама, излезте от черупката, в която от доста време сте се капсуловали. Побързайте, насочете амбициите си към нови пазарни ниши, накарайте и хобито си да работи за вас, а дарбите на близките и децата да носят приходи за семейството. И не на последно място мислете за любов и предложете брак.


Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5


Везни 23 септември – 22 октомври


Луната навлиза във Везни задвижвайки кармични аспекти. Денят ще провокира личната ви активност, ще ви подложи на натиск и ще доде възможност да излеете в нова посока натрупаните амбиции, желания и импулси. Чакайте вести, съобщения и покани, след които животът ви няма да бъде същия, ще претърпи метаморфоза и в следващите дни може да се окажете на съвсем ново място, в съвсем нови условия и отношения. Най-благоприятният ден за предложения и сключване на брак. Излизате от желязна клетка, но бързо влизате в златна такава.


Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Скорпион 23 октомври – 22 ноември


Настъпва раздвижване и във вашия лагер. Ще ви се обаждат с покани, с провокативни и уточняващи предложения, целящи да разберат по един или друг начин бъдещите ви намерения. Не говорете, а действайте. Дунят е благоприятен за старт в нова посока, за първа инициатива в нова пазарна ниша,  за сключване на договори с нови бизнес партньори и съюзници. Освободете се от всичко задържащо и ограничаващо. Ден, в който чашата прелива. Отпийте бързо, възползвайте се от чуждия ентусиазъм и не губете ценно време.


Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5


Стрелец 23 ноември – 21 декември


Денят ви дава предимства и възможности, които не бива да отминавате с лека ръка, да отблъсквате и отричате. Поне една крепост в живота ви ще падне, ще се почувствате свободни, но и незащитени. Направете застраховащата крачка, не оставайте в условия, които не защитават личните ви интереси и позиции. Бъдете внимателни и избирателни. Понякога покрай лошото рушим и хубавото, което ни е подкрепяло и поддържало в живота. Нека новите инициативи, не са за сметка на отношения и връзки, поддържащи баланса в отношенията. 


Работа-6
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Козирог 22 декември – 20 януари


От днес до събота на обед в хороскопа ви се образуват животопроменящи кармични аспекти. Ще се наложи да взимате болезнени решения, да прескачате границата и браздата разделяща миналото от бъдещето ви. Някой ще започне нова работа, друг ще се откаже от една дейност или услуга, а трети ще се реши на брак и договор, за които до момента не е мислил. Трудно е да пробиеш емоционалната защита на строгия и уравновесен Козирог, но днес и това може да ви се случи. Редуват се усмивки и сълзи, болки и радости.


Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Водолей 21 януари – 19 февруари


Ден на революционни промени в работата и начина ви на живот. Приемайте предложените оферти, сключете нови договори, търсете своето ново поле на опитност и изява, а ако вече сте го намерили задвижете отдавна обмислената програма и дейност. Намерете време и за веселба. Денят е покровителстван от висшата любов. Сега е момента да дадете пръстена или да ви направят предложение. Получавате нужните заверки, документи и разрешителни. Един подпис и печат ви дават криле. Дано знаете как и накъде да полетите.


Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5


Риби 20 февруари – 20 март


Този ден може да ви извади от будната кома, в която отдавна живеете. Активизирате се, разкрепостявате се, казвате и правите неща, които в миналото не сте си позволявали или не са били възможни. Денят раздвижва соковете в природата, стимулира амбициите за развитие и напредък в нас и около нас. Мислим съзнателно и подсъзнателно за любов, обвързване, старт на нови инициативи и отношения, на които ще се опрем и разчитаме в бъдеще. Възможни са пикове в настроението, веселието може да ескалира в буйство.


Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Ч.Р.Д.


Личната ви година е деветка на фона на унивирсалната 9-ка - 2016г. Няма да се разминете без приключване, раздели и инвентаризации. Дадено ви е право на избор. Направете разбор на живота и работата си и сами се откажете от ненужното и вредното. В противен случай съдбата ще ви отнеме това, с което ще ви помогне да си научите уроците.
Родените днес са стари духове. Самата им поява на този свят ще промени тотално живота на родителите им. Не е изключено до една година да се преместите на ново място, където ще е по-добре за развитието на тези деца. Няма значение какво планирате в момента. Родените около есенното равноденствие са големите им покровители. Очертават се като балансьори в живота на околните.
Направете бебето днес сред веселие и забавления. Такъв ще бъде и неговия живот. Заченатите днес ще притежават весел и артистичен характер, но ще се родят в трудни за семейството си времена. Ще внесат една ведра и жизнерадостна нотка в живота ви.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.