Хорскоп за 12 октомври, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 12-10-2016 - 10:28

Овен 21 март- 20 април

 

 

Ако искате да решите определен проблем, помогнете на някой друг да реши своя. Днес сме оплетени в мрежи от връзки, които изискват прояви на внимание, на разбиране и съпричастност, за да се решат проблемите максимално удобно и благоприятно за всички. Не правете това, което не искате да ви направят. Ден на сърцето, на признанията, от които ще ти олекне и на съчувствията, които ще те облекчат. Тази вечер сте на прага на емоционално вдъхновение, което ще отприщи и желанието за работа.

 

 

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Започнете деня с прояви на благотворителност. Не искайте нищо преди да сте дали нещо от себе си, преди да сте направили своя жест към близки и приятели и да сте облекчили нечий живот и избор. До вечерта бумерангът ще се върне, ще получите подкрепа и съдействие в точния момент, ще ви зарадват с идеи и намерения, които ще донесят пари и придобивки за участниците в играта. Навлизате в силен и борбен период. Утре колелето на съдбата ще се завърти и личните ви амбиции ще започнат да се удовлетворяват.

 

 

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

До обед ще бъдете обект на приятелска закрила, на подкрепа и съдействие и от чужбина. Вървите към взаимно изгодни връзки и дейности, които ще удовлетворят и двете страни. Вземете мъдри, а не умни решения. Направете разликата и постъпете по съвест в трудна за всички ситуация. В края на работното време идват объркващи новини. Попадате под натиск и въздействие. Ще ви предлагат като изгодни губищи и вредни за вас проекти. Следващите дни изискват строга преценка и работа в екип. Дано има на кого да се опрете.

 

 

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Не бързайте с искания и претенции. В този ден наградите за вас ще дойдат в края на работното време. Преди това направете едно добро дело, дайте, за да получите, изпълнете нещо, за което някой ви моли. Не влизайте в конфликти. Опитайте да решите дипломатично и най-трудните положения. Следобед навлизате в силен период и в следващите два дни поне част от неуреденото ще се подреди и ще тръгне по правилата. Вечерта ви очакват вдъхновени моменти, а утре може да се събудите с блестяща идея.

 

 

Р-4

П-4

Л-6

К-6

З-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Родените в третата декада може да получат неприятни знаци от съдбата, ако са прекалено изискващи и притискащи околните с личните си ангажименти и задължения. Опитайте да влезете в положението на колеги, приятели и близки. До вечерта може да спечелите много повече, ако проявите съчувствие и съпричастност към болките и нуждите на околните. Ден за участие в балготворителни и спонсорски инициативи. Дайте за да получите. Никъде на отивайте без подарък. Смирете голямата си амбиция.

 

 

Р-4

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Станете рано, подредете приоритетите и не оставяйте без внимание нуждите на семейството. Не мислете само за работа. Не се карайте с никого, после трудно ще се помирите. До вечерта може да влезете в сложни отношения и да качите кръвното. Търсете начин за уреждане на спорните въпроси по възможно най-дипломатичния начин. Вечерта не приемайте чуждите идеи като свои. Има вероятност околните да ви затруднят със задачи, които са приели сами да свършат. За големите си усилия ще получите само процент, а славата ще бъде за друг.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Днес молитвите се чуват. Съдбата изпълнява благите ни мисли и пожелания. Не вредете, помогнете където има нужда с каквото можете. Ще получите лично откровение за бъдещето на една своя работа или лична връзка. Това, което е било неясно ще се изясни. Вечерта ще ви залее едно особено вдъхновение, което хората на изкуството ще превърнат в поредниея хит или търсен на пазара продукт. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Ден на финните енергии, на сърцето и на сърдечните работи.

 

 

Р-5

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Денят не започва обещаващо за вас. Очертават се здравословни проблеми и служебни неприятности до обед. Не си поставяйте тежки задачи, настройте се на благотворителност, дайте ако искате да получите. В момента тече обмен на енергии. От обед съдбата ще започне да ви връща жестовете. Ще се появят хора и обстоятелства, които ще ви улесняват живота, ще ви даряват с неочаквани подаръци, усмивки и добронамереност. Навлизате в силен период и до два дни ще постигнете максималното. Съдбата ще завърти колелото.

 

 

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

До обед свършете важното за деня, проведете дипломатични и творчески разговори и направете жестовете, за които ви молят. Изискването на деня е да се погрижим за тези, които се нуждаят от грижи. Дано и за вашите грижи някой да помисли. Следобед навлизате в тежък период. Ще се случват събития, които ще ви ограничават и притесняват. Може да се очакват провокации и съвети, които не е добре да следвате. Вечерта не приемайте като свои чуждите амбиции и желания. Чакат ви два притеснителни и натоварени дни.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Има дни, в които работата и големите амбиции трябва да се оставят на заден план и този ден е такъв. Въздържайте се от тежки преговори и поставяне на ултимативни условия. Опитайте да влезете в положението на приятели, роднини и бизнес партньори и направете жестовете, които може да си позволите. Към края на работното време ще получите обнадеждаващи новини, ще ви предложат взаимно изгоден вариант. Зациклени проекти ще се отпушат. Утре ще се събудите с прекрасна идея, която е добре да реализирате.

 

 

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Родените в третата декада ще се радват на очаквана и неочаквана подкрепа, ще получават подаръци, дори и от места, в които по някакъв начин са се издънили в миналото или са прекратили прибързано връзките. Денят се свързва със сърцето, с желанието да помогнеш, да обичаш, да съчувстваш и да приемеш каещите се грешници в живота си. Вървите към уреждане на семейни и професионални проблеми, а вечерта може да довършите успешно проект или творческа идея, която отдавна ви занимава.

 

 

Р-6

П-6

Л-5

К-5

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Енергетиката на деня позволява визуализация на астрални образи, които може да се претворят в реалноста. Пожелайте си нещо и ще го имате. Представете си ярко и с подробности нещо желано и мечтано и то може да се появи на прага ви. От обед навлизате в силен период до края на седмицата. Някакво особено озарение и вдъхновение ще ви мобилизира да направите силен ход и да спечелите от творческите си проекти. За хората на изкуството тази вечер е вълшебна. Чакайте посещение на своята муза.

 

 

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е четворка. Натоварването ви в момента е двойно. Много работа има за вършене, много документи трябва да се уреждат. Очаквайте дарове на съдбата до края на годината. Идва заслужена награда, печалба и повишение, които ще дадат възможност през 2017 г. да пътувате, да се освободите от определени тежести или да ги прехвълите вече на друг.

Родените днес ще имат късмет при участие във всякакви благотворителни проекти. Така сами ще стават обект на благотворителност, ще печелят стипендии и конкурси. Тези деца ще обезпечат старините ви, ще получават юридически и законови защити и ще се радват на протекции.

Заченатите днес ще имат лечителски способности. Ще преживеят тежки изпитания. Ще изпият до дъно горчивата чаша, но ще се научат да превръщат горчивото в медовина.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.