Седмичен хороскоп за 6-12 август

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 06-08-2016 - 13:17

Овен 21 март – 20 април

6-и е ден за приятелски срещи, за хапване и пийване, за купон както го разбирате. Диетите са противопоказни, наложените забрани падат. На 7-и получавате неприятно обаждане и напомняне. На 8-и се изправяте срещу враговете и страховете си. Във вторник приказките ви и ненужните коментари ще се използват срещу вас. 7-8-и са проблемите ви дни за периода. Не се препоръчват оперативни намеси в областа на кръста и бъбреците. Щадете се, не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи, след които няма връщане назад. На 9-и до обед действате разсеяно, но после до края на работното време може да компенсирате загубите, да подпишете изгодни договори и да намерите място на сила. Оглеждайте имоти и терени. Добре е за пътувания и лечебни процедури. Ще намерите и нужното ви лекарство. На 10-и действайте до обед, след това ограничете контактите, ако искате да си спестите излишни разходи и неприятности на работното място. И у дома до 11-и на обед нещо ще се обърка. Ще се наложат корекции в плана, бюджета се нарушава, идват неканени гости и закъснели сметки за плащане. На 12-и ще се събудите с една идея по активни и борбени, ще направите силен ход и ще спечелите овациите. В този ден всичко трябва да се изпипва и изкусурява. Заложете здрав фундамент на новите си дейности и връзки. Вървите към ново обвързване. Хора с комплекси ви правят услуга и с бездействието си.

 

Телец 21 април – 20 май

Съботният ден ще донесе чудесни варианти за почивка и работа, ще ви срещне с подходящите хора на подходящото място и ще ви предложи изгодни оферти. Близо сте до важен покровител. Денят носи за вас спонсорски защити. Каквото ви тревожи ще се уреди с голяма вероятност. Днес не се пълнее. В неделя позициите се сменят, хора отдалече ще управляват ежедневието ви, ще се включват в личния ви избор и програма за деня. В понеделник задвижете по най-бързия начин делата, от които очаквате придобивки и финансови постъпления. До вечерта може да загубите предимства, документ или бележка, които ще ви компрометират. На 9-и се възраждат стари проекти, възможно е да ви костват и повече средства и усилия, но важното е да се застане на стартова позиция. Обърнете внимание на здравето си, навлизате в рисков период. До петък абортите са противопоказни, както и планираните гинекологични интервенции. На 10-и ще се наложи да вземете болезнени решения. Ако отложите нещата ще бъде по-добре, но в този момент ще ви оказват натиск. От 10-и на обед до 11-и на обед може да попаднете в мрежите на нелоялната конкуренция. Всичко да се проверява, не вярвайте на думи и сълзи. На 12-и чуждите страхове и проблеми ще ви дадат възможност за самостоятелни действия и напредък. Животът ви се подрежда.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота ще се грижите за чуждите удоволствия отдавайки много сили, средства и лична енергия. Не чакайте похвали. Друг ще обере овациите. Може да се окажете встрани от купона, за който сами сте се погрижили. Бъдете внимателни със здравето, не прекалявайте. Вероятно е да влезе в битки за защита на нечии права и достойнство. В неделя ситуацията е коренно променена. Вече имате думата, другите се вслушват в съветите ви. Може да ви се обадят и от чужбина с молби и покани. В понеделник потърсете тези, за които мислите и ще получите важна информация. Програмата ви за деня ще се пренареди. Във вторник се започва с клюки и провокации, които ще засегнат стоящите до вас или хора от вашия ранг и компетентност. Ако не ги защитите, после и вие ще се окажете незащитени и предадени. До края на деня ще се свърши много добра работа, ще се стопят ледовете и ще се признаят греховете. Това ще позволи да се съберете отново с тези, с които и преди сте вървели. В сряда важното свършете до обед, след това може да ви залеят неприятни и неверни информации, които да изкривят избора и посоката ви на действие. Всичко ще се представя с неточности. И в четвъртък до обед може да играете роли. Срещате мошеници. Не рискувайте. В петък сте в тежка позиция. Родените около 1 юни се сблъскват с опасни съперници и вагове.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Една чудесна събота, в която е добре да използвате всяка възможност и предложен вариант. Срещите ви носят покровителство. Ще прекарате добре, ще свършите чудесна работа и ще се радвате на подходяща компания. Диетите са противопоказни. В този ден не се пълнее. Избирайте храната си по каприз и не се отказвайте от нищо, което ви привлича. В неделя съдбата ви налага забрани, а околните табута, които трудно ще преодолеете. Изнервяте се, вършите непривична работа и в понеделник не сте адекватни на работното място. 7-8-и ще ви донесат и проблеми с документи, права и защити. Бъдете внимателни със здравето, не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи, след които няма връщане назад. 9-и може да започне с разправия, но до края на деня ще получите дължими пари и услуги и ще оправите отношения, за които и двете страни имат вина. Признайте си греховете и приемете нечии извинения, ще ви олекне. Ще намерите нещо търсено отдавна. На 10-11-и ще свършите много добра работа. Може да подпишете изгодни договори, да влезете в нова среда и да уредите имотен проблем. Към края на работното време в сряда ще ви предложат губещ вариант или сделка, от която другата страна ще спечели повече. До четвъртък на обед не взимайте важни решения. След това позицията ви се стабилизира.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Съботният ден е благоприятен за пътуване, гостуване, разходки в планината, бране на билки и гъби. Разнообразете живота и менюто си. Колкото и каквото и да изядете няма да напълнеете. Вечерта е приятна, поканете приятели, гостувайте. И в неделя до обед в нищо не се ограничавайте. Следебед предстоят срещи и обаждания, които може да порменят програмата ви за седмицата. В понеделник сте близо до място на сила и възможност за нов професионален избор. Не се бавете с отговорите. Може де ви привлече и покана за работа в чужбина. Този ден се свързва по някакъв начин с Ноевия ковчег, с вероятноста да се намери спасителен вариант и лична кауза. И като се събудите във вторник знайте, че ви чакат три трудни дни, в които ще отдавате енергия, ще страдате и губите позиции, ще се чувствате пренебрегнати и недооценени. В сряда вечер ще ви е най-трудно. Лесно ще ви оплетат в измамни положения. Не се срещайте с непознати, не вярвайте на големи приказки и обещания. Това са рискови дни и в гинекологичен план. Не планирайте аборти. В четвъртък до обед опипвайте почвата и проучвайте предложенията. Постарайте се да заложите здрави основи на всичко, което ще предприемете в петък. Родените около 1 август ще елиминират успешно конкурент и ще получат право на достъп до престижна позиция.

 

Дева 23 август – 22 септември

6-и е може би най-хубавият ви ден за месеца. Използвайте го рационално. Уплътнете времето си с важни срещи, с така необходимата ви почивка и релаксация, но не забравяйте, че контактите ви в този ден са от особено значение за бъдещето. В живота ви може да се появи чакан и нечакан благодетел. Родените в третата декада са в най благоприятна позиция. Получавате покани и лични ангажименти. Днес и храната изцяло се усвоява без да се складира в мастните депа. До неделя на обед пътувайте, оганизирайте срещи и разговори продължете с настъпателната програма. Следобед може да дойдат и предложения от чужбина. В понеделник може да сключите изгоден договор и да привечете качествени партньори. Следобед ограничете контактите и внимавайте в приказките. Във вторник в края на работното време може да получите чакана вест и да уредите нещо важно за семейството и бъдещите ви дела. От сряда на обед до четвърътк на обед лесно се влиза в капани. Заложени са мрежи за наивници. Може би и вие ще уловите голямата риба, но и вас ще улови някой в прегръдките си. До вечерта на 9-и приключете с нещо важно и отговорно. В петък късметът ще ви напусне. Родените в първата декада ще се сблъскат с проблемите на свои и чужди, ще действат комплексирано и ще срещат комплексари, които повече ще им пречат, отколкото помагат.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

До сряда на обед ще имате поредица от успешни дни, случайни и неслучайни срещи, които вдигат нивото и определят една стабилизираща посока на развитие. В събота си позволете от всичко по малко, но в ханата не се ограничавайте. В този ден не се пълнее. До неделя на обед си организирайте разкошни закуски, обеди и вечери. Канете гости, гостувайте и нека софрата ви е отрупана, а сърцето препълнено с любов. Луната е във вашия знак. Препоръчват се пътувания и разговори на място. Не ползвайте посредници. Самите вие може да играете посредническа роля и да извлечете максималното от всяка ситуация. В понеделник ще откриете истинския смисъл на една своя връзка. Ще разберете нещо, което в предните дни е било неясно. Засилват се телепатичните контакти. Ще ви се обадят тези, за които мислите. На 8-и до обед търсете връзки с чужбина. Следобед не споделяйте плановете си и не провокирайте околните. Ден на вербалната магия. Владеещите словесните похвати и законите на дипломацията ще извлекат максимални ползи от всеки разговор и на 9-и до обед. До вечерта което си и ваше идва при вас. Не се оплаквайте от многото или от малкото. 10-и има своята светла и тъмна половина. Нищо важно на оставайте за следобед, ако искате да спечилите и доминирате. На 11-и губят хората с чувство за малоценност. Вярвайте в себе си.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Всичко ще ви потръгне като работа и удоволствия в съботния ден. Пътувайте, организирайте си пикник, не се ограничавайте в храната. Ден на бляскави срещи и успех на звездния подиум. Няма значение къде се намирате, ще оберете овациите, ще помогнете на близките и децата да се изявят. В неделя продължавате с тенденцията за пътуване, приятелски и делови срещи, които ще отпушат личния ви ентусиазъм през новата седмица. В понеделник ще се събудите с блестяща идея. Позволете на интуицията да ви води, осъществете хрумванията си. Ден на телепатичните контакти, на неочаквани привличания и срещи, за които отдавна мислите как да се осъществят. Във вторник Луната навлиза във вашия знак. Вземете думата. Печелят хората свързани с информационния поток и тези, които владеят законите на вербалната магия. Участвайте в преговори. Може да убедите някой да ви съдейства, дори и да не е мислил да го направи. В сряда до обед заложете здрави основи на всичко, което предприемете. Стопете дистанциите с партньори, сдобрете се, помирете се в името на по-доброто бъдеще. След това до четвъртък на обед печелят само умелите въжеиграчи и хората действащи с подмолни и скрити средства. Вечерта на 11-и е заредена с агресия, но в петък може да притиснете с искания хората, които с нещо се чувстват гузни или отговорни пред вас.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Съботният ден е прекрасен, но повече за тези, за които се грижите, които подкрепяте или носите на ръце. За вас този ден ще е пълен със задължения, ще ви поставя в неизгодната позиция на третия, за когото няма да остане шанс или да стигне храната. Поне за яденето не се ограничавайте, няма да напълнеете. В неделя до обед ще си наваксате и ще излезете от зациклянето. До вечерта ще направите важна връзка и в понеделник може да приключите успешно водените от миналото преговори. Постепенно амбициите ви набират скорост, получавате и безплатни съвети или информации, които не се дават всеки ден и на всеки. Във вторник до обед водете преговори и поставете условията си. Подгответе се добре с факти и документи. Вечерта не говорете за неща, за които не ви питат, особено ако сте обещали дискретност. В сряда важното да се свърши до обед. Не протакайте разговори, ако не искате друг да овладее положението и да диктува условията. В четвъртък до обед може да се обвържете неравностойно и да работите за чужди интереси. Но може би най-провокативният ви ден за периода е 12-и, когато Луната ще активира съвпада на Марс и Сатурн във вашия знак. Може да се изпокарате с нужните ви хора, да проявите малодушие и да позволите да ви стъпят на врата. Родените в първата декада си патят от коплексите на миналото.

 

Козирог 22 декември - 20 януари

6-и може да бъде един прекрасен и успешен за вас ден, в който съдбата ще ви изпълни поне едно желание, а вие трябва да се постараете за останалите. Четири планети от знака на хармоничната ви Дева действат като лост и опорна точка в посока на личните ви цели, амбиции и намерения. Поканете гости и гостувайте. Проведете разговори на високо ниво и се споразумейте по важни въпроси. Не на последно място е добре да организирате съботна гала вечер и обилна неделна закуска. До обед в неделя не се пълнее. На 7-8-и бъдете внимателни, ограничете контактите и не бързайте да поставяте условия. Вероятни са проблеми във връзките и комуникациите. Един казва едно, друг разбира друго, а трети страда и вероятно това ще сте вие. Тенденцията в тези дни е към изневери и неприятни послания. Не обръщате внимание на интуитивните си усещания и правите грешен ход. В сряда навлизате в период на биохимична трансформация. Ще се намери изход от тежка ситуация и лечение на здравословен проблем. Вечерта ще си позволите да кривнете встрани от семейната пътека, а в четвъртък до обед ще завладеете чужда позиция и ще изместите конкурент от пътя на личните си сделки. В петък доминирате в средата си и получавате неочаквана протекция. Да му мислят увесилите нос. Денят ни разделя на потенциални роби и господари.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота мислете повече за похапване, за почивка и релаксиращи процедури. Не се занимавайте със сериозни дела, но бъдете готови да реагирате, ако случайността ви даде някакъв нов шанс и възможност. Ако се наложи влезте в битка за защита на личните си интереси и позиции. Вечерта сте близо до важен покровител, който може да промени живота и избора ви в следващите дни. В неделя правите връзки с чужбина, получавате и предложения за работа или покана за гостуване. Интуицията ви води на точното място, доверете и се. До вторник на обед може да се обзаведете с видимо и невидимо покровителство. Работете по имотни дела и чакайте придобивки. Някой ще ви повери и собственоста си на съхранение. До сряда на обед сте в една от най-успешните си и силни позиции за месеца. Уплътнявайте максимално работното си време, защото след това до четвъртък вечер късметът ще ви напусне, ще се окажете в незащитена и рискова обстановка, ще плащате за свои и чужди грешки и нещо определено за вас ще отиде при друг. Вероятни са изневери, провокиращи събития, които поставят на изпитание връзките ви и отношенията с хората, които ви обичат и ценят. На 10-11-и не правете аборти, не водете преговори за имоти и наследства. На 12-и една провокираща вест ще ви извади от застоя. Може да се наложат пътувания. Близък Стрелец има нужда от вас.

 

Риби 20 февруари – 20 март

В събота сякаш всичко е срещу вас. Не се товарете с тежка работа, давайте го лежерно, наслаждавайте се на хубавата храна и приятната компания и не мислете за работа, ако не искате да загубите пари, позиции и чувства. Не яжте това, което не ви се яде, дори и домакините да се обидят. Родените в третата декада да не преговарят по спорни въпроси. В неделя ще излезете от ограничението и ще прекарате добре. Очертават се пътувания даващи възможност за бъдеща работа в чужбина или на нов обект. В понеделник започнете с обаждане на тези, за които сте мислили цяла вечер. Осъществявате перфектни връзки и може да се справите с неочакван проблем. На 9-и каквото си пожелаете сутринта може да го имате до вечерта. Този ден сбъдва благите пожелания, не вредете. На 9-и не се карайте с никого, после трудно ще се сдобрите. На 10-и до обед вършите нещо тайно или почти незаконно. Гледайте да не попаднете в лапите на изнудвачи. Следобед всичко предприето ще тръгне както сте го пожелали и планирали. На 11-и ще изкачите връх в кариерата и личните връзки. Някой ще получи покана или предложение. Не бързайте да отказвате или да търсите заместник. Съдбата ви дава точно това, от което се нуждаете, но може би още не го знаете. В петък както и да постъпите ще сбъркате, ще се ядосвате и ще си докарате беля на главата.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.