Хороскоп за 28 октомври, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 26-10-2015 - 22:53

Овен 21 март – 20 април

Ден на успешни творчески и лични договори. Агресивната ситуация от миналите дни се тушира, отношенията лесно се напасват на изискванията и потребностите в момента. Лесно ще се разберете и спогодите по цени на стоки и услуги, ще получите и дадете изгодни оферти. Тенденцията е към изчистване на връзките от всичко ненужно, вредно и пречещо. Добре е за провеждане на събрания и делови срещи. Ако спазвате добрия тон до вечерта ще се похвалите с постижение и печалба. Сексът не е на ниво, мислете повече за работа.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на равновесие и равнопоставеност. Не искайте прекалено и не позволявайте да ви поставят крайни искания. Смята се, че крясъците в днешния ден разболяват, вредят и дистанцират повече от друг път. Подходът във всяка ситуация трябва да е балансиран. Може да сключите изгоден договор, стига да позволите и на другият да спечели. Днешните споразумения ще носят облаги и за двете страни, а и третата, която ви чака у дома ще се отнесе разбиращо и стимулиращо. Денят не е благоприятен за лов на пернати.

 

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Изискването на деня е да се отнесете разбиращо към всяка една от страните, с които влизате в разговори и спорове. Нека справедливостта бъде знамето на преговорите, които водите. Не отдавайте никому повече внимание отколкото на другите, ако искате да постигнете мир и хармония у дома или на работното място. Служебната амбиция не бива да пречи на колегиалните разговори. Съвместните начинания ще потръгнат, ако всеки даде своя принос и не бяга от отговорност. Започнете прочистващи процедури.

 

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес сексът не е на ниво, но в работата ви чакат победи, похвали и възможност да защитите позицията си и тази на хората, които уважавате и представлявате. Добре е да се води балансирана  политика, да не се провокират опонентите и да се вземе предвид всяка гледна точка. Един скандал и разправия ще доведе спорещите до големи загуби и ще позволи на трети лица да се възползват, да придобият пари и власт в неуредената законово ситуация. Подложете на проверка и на тест по пригодност връзките си.

 

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ако искате да спечелите трябва да дадете възможност и на някой друг да спечели, да постигне важна за него цел или признание. Забравете за момент големите си апетити и амбиции. Ако не направите съответните жестове враговете ви ще се обединят, ще намерят начин да ви противодействат и парират, и в крайна сметка да ви извадят от играта. Ден, в който и богатите държави подхвърлят оглозгания кокал на бедните, с цел да  успокоят ситуацията. Разделете част от печалбите си с персонала и участващите в играта.

 

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес към вас идват печалби и възможности от няколко страни. Длъжници ви се издължават, шефовете дават правилна оценка на труда ви или осигуряват по-добри условия на работа и труд. Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. Точно това ще ви вдигне цената, ще се появят хора, които ще заплатят за труда и дарбите ви това, което се полага. Не е нужно да влизате в спорове. Който има нужда ще ви намери и ще предложи изгоден договор. Случващото се днес ви носи по-голяма стабилност и увереност в бъдещето.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Светъл, чист и хармоничен ден. Водете умерена политика на работното място, търсете начин да се разберете и споразумеете по делови и работни въпроси. Сключените договори ще удовлетворяват и двете страни, ще носят печалби на работодателите, пари и сигурност на персонала. Сега е момента да се изявите, да предложите добре обмислен вариант на събрания и партньорски разговори. До два дни израствате от една притеснена и подтискаща позиция до самостоятелен бизнес или ръководен пост.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Смирете служебната амбиция, ако искате да си осигурите спокойствие в днешния ден. Опитите ви да изместите конкурент от яслата, ще предизвика обединение на общите интереси срещу вашите. На всички нива се препоръчват балансирани и умерени действия. Ако искате печалба трябва да позволите и да помогнете и на другите да спечелят. Случващото се в този ден може да вдигне общото ни ниво или да ни поведе всички заедно към дъното. Прояви на злоба, завист и агресия водят към падение и унищожават постигнатото преди.

 

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Вървите към успешни преговори, към равностойни  договори, които ще донесат предимства на всички работещи в ситуацията. Разпределят се роли и сфери на влияние. Нищо няма да се постигне със скандали, а с дипломатичност и преговори около кръглата маса. Появяват се търкания там, където не се спазват принципите на равнопоставеност. Не си кривете душата, не се опитвайте да мамите и заблуждавате другите, за да не ви измамят. Подобно поведение ще ви донесе проблеми и загуби в следващите два дни.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Един успешен ден за вас. Ще постигнете напредък в делови и лични разговори, ще се договорите за цени на стоки и услуги и ще намерите пътя на компромиса, там където до момента не сте могли да се разберете. Ако действате премерено, дипломотично и с разбиране ще се похвалите с придобивка, изгоден договор и стабилизиране на положението у дома. Денят се свързва с човешката душа, с необходимите компромиси, които отварят железни врати и стоплят сърцата. Препоръчват се и физически упражнения водещи към хармония.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Бъркате, ако загърбите приятелство и отговорност в стремежа за повече пари и придобивки. Днес всичко трябва да се дели наполовина. Отделете от времето си за нуждите на близки и приятели. Служебната амбиция в този ден ще ви разболее и навреди, ще ви постави в рискова позиция и ще ви вкара в неравностойни връзки. Желанието за бърза печалба ще донесе проблеми и разрив в отношенията. Направете инвентаризация във връзките и на работното място. Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена.

 

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят ви дава повече възможности, шанс да сложите ред в партньорските и професионални връзки и да постигнете синхрон в действията си у дома. Сексът е противопоказен и разболява. Може да получите откази, да изневерите или да разберете за изневери. Символ на деня е умереността, желанието за постигане на компромис и балансираност в отношенията. Нищо няма да се разреши със скандали и крясъци, само пропастта ще стане по-дълбока. Препоръчват се по духовни и релаксиращи занимания.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е единица. Стартирайте нова дейност, време е за ново начало в бизнеса и в любовта. Работете на всички фронтове, които ви привличат и дават възможност да се изявите и постигнете максималното. Подпишете нов договор. Осигурете си подкрепа, защита и партньорско рамо за следващата година.

Родените днес ще бъдат балансьори и омиротворители. Вероятно е да работят за някаква откривателска, пионерска или благотворителна мисия. Ще печелят, ако действат синхронно със закона и с разбиранията на обществото. Добре е да имат юридическа професия.

Заченатите днес ще се стремят към идеала в чистия му вид. С лекота ще получават дотации и средства за проектите си. Ще обичат животните и ще се включват в екологични проекти. Ще пътуват много, ще имат дом и седалище на няколко места.