Интелигентна ключалка с камера за обратна връзка

Агенция Монитор - неделя, 03-12-2017 - 13:37

Отдавна съществуват звънци с видеокамери, които позволяват на потребителя да види кой звъни на врата чрез приложение за смартфон. Има и интелигентни брави, които позволяват електронно да се контролира достъпа до дома или отделно помещение. Gate Labs комбинира това в едно устройство наречено Gate Smart Lock.

Заключващото устройство Gate заменя съществуващата ключалка, като се монтира с два винта и след това се свързва с домашната Wi-Fi мрежа.


Когато посетител натисне бутона за позвъняване на ключалката или дори само се доближи до нея и задейства датчика за движение, потребителя бива уведомен за това, където и да се намира, посредством приложението за смартфон Gate Door. Ключалката предоставя възможност за провеждане на видео разговор с човека на вратата използвайки вградените камера, микрофон и високоговорител, както и вратата да бъде отключена дистанционно.

Интелигентната ключалка може да бъде отключена с ключ, но има и светещи бутони с цифри, посредством които вратата може да се отключва с код. Потребителя може да дава кодове за еднократен достъп на куриери, например, както и такива за определен период от време, които могат да бъдат предоставяни на гости.
 

Ключалката Gate Smart Lock може да бъде закупена за $ 349.

 
Тагове:  KGate-LabsGate-Smart-Lock

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.