Хороскоп за 30 март, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 30-03-2016 - 10:00

Овен 21 март – 20 април

Силен ден за родените в третата декада. Всяка информация, до която се доберете ще ви носи дивиденти и късмет в бъдеще. Поровете се в старите писания, съчетайте нуждите на момента с миналите опитности. Утре е точният съвпад на Меркурий и Уран във вашия знак. Този аспект отваря умовете ни към насоките идващи от космоса. Не се учудвайте, ако направите лично откритие и намерите отдавна търсеното решение на стар проблем. Позволете на усета ви за нещата да ви води. Отворете се към света.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден за учене, за събиране на научни, творчески и методични материали, за преглед на постиженията до момента в областта, в която се трудите или имате проблем. В следващите дни ще направите силен и изпреварващ ход, ако днес построите стройна програма на нуждите и възможностите си. Срещите ви от този ден ще носят повече информации, отколкото очаквате. Слушайте и гледайте какво се случва наоколо и действайте изпреварващо. Добре е да започнете нов квалификационен курс. Опитайте да повишите нивото си.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Труден ден за родените в третата декада. Не отминавайте нито един съвет, нито една възможност да получите информации по различни канали. Който е комплексно осведомен и подготвен, той ще спечели битките. Хората със закостенели виждания и методи на работа да не се надяват на успех. Предстои съвпад на Меркурий с Уран. Този аспект дава възможност да приложим нови хватки за печалба. Очертават се тенденциите за развитие на всички нива на живота и дейността ни. Който има очи и уши ще види и чуе каквото е нужно и важно.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Силен ден за хората със заложена и развита интуитивност. Ще получите информация, която на първо време ще донесе главоболие, но след три дни ще се случат събития, които ще ви изстрелят в по висока и перспективна орбита. Утре ви налитат неочаквани неприятности, но в днешния ден може да парирате поне част от проблемите и да хванете „бика за рогата”. Всичко, което проучите изоснови ще даде възможност да намерете правилния път, посока и цел. Ден за среща на учителя с ученика, но животът ще бъде най-добрият учител.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на просветление. Ще получите лично и творческо вдъхновение, ще намерите спасителния за вас вариант и утре ще поставите условията си там, където ситуацията излиза от контрол. Търсете консултантски услуги и сами участвайте като експерти в начинания и дейности, които може да донесат печалба. Не отклонявайте покани за взаимно творчество и бизнес инициативи. Денят свързва тези, които взаимно ще се допълнят в посоката на личните си и професионални интереси. Родените в третата декада са в най-силна позиция.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Дева 23 август – 22 септември

За родените в третата декада днешният ден носи криза в отношенията. Не бързайте, проучете всичко важно и значимо и опитайте да се внедрите в нова пазарна ниша. Чакат ви дни на сила и възможност да постигнете непостижимото преди. До утре една пелена ще падне от очите ви. Ще видите личната си и професионална перспектива в едно по-далечно бъдеще, а това ще помогне да вземете и правилното решение във всяка ситуация. Тази вечер ще сънувате и пророчески сън. Предстоящият съвпад на Меркурий и Уран отваря третото око.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за разузнавателна и проучвателна дейност в тила на конкуренцията. Търсете странични ниши, в които да се внедрите. В следващите два дни може да очаквате опити за въздействие и манипулация. Може да загубите престижна позиция и да се наложи да търсите нещо по-добро като работа и делови ангажименти. Използвайте този ден за поглед встрани, за търсене на нови партньорски връзки и за сондиране на мнение по важни за бъдещето ви въпроси. Подгответе се за активна защита от чернотата наоколо.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Навлизаме в период свързан с изучаване и използване на тайно знание, на информации, които не се дават всеки ден и на всеки. С вродената си интуитивност ще измъкнете информацията, която ви и нужна, ще накарате чуждата събразителност или глупост да работят във ваш интерес. Днес и утре се засилват телепатичните контакти. Съвпадът на Меркурий с Уран свързва човешкия ум с космическия разум, а в такъв момент лесно се ловят тенденциите за развитието на обществото и на живота ни в частност.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ако се поровите в информационния поток и знаете къде какво да търсите днешния ден ще ви донесе успех, късмет и възможност да преустроите бизнеса и творческата си инициатива и да извлечете максимални ползи от предлаганото от други хора и фирми. Ден за среща на търговеца с купувача, на учителя с ученика, на политика с народа. Това последното може и да не се случи, но във всяка среща днес може да намерете зрънцето истина полезно за личните ви стремеж и очаквания. Лесно се усвояват нови знания и умения.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ако в този ден действате консервативно ще изпуснете питомното и утре ще гоните дивото, това което не може да се случи и получи. Подходете добросъвестно и без претенции към всичко, което ви предлага живота. Може да получите неочаквани информации и покани, които утре ще дадат възможност да изплувате от кризата. Проблемът е, че сте станали прекалено мнителни и недоверчиви и не приемате лесно новостите. Тази вечер и сънищата ви ще донесат полезна информация. Погледнете и личня си живот от друг ъгъл.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес сте проводник на нови идеи, получавате информации, които ще влязат в работа на близки и приятели. До три дни в живота ви може да се случат вълнуващи събития, които да променят насоките и личния ви избор. В момента вашата управляваща планета Уран върви към точен съвпад с Меркурий утре вечер. Този аспект ще настрои умът ви на космическия ум, а това ще помогне да уловите бъдещите тенденции за развитие в областите, които пряко ви засягат и интересуват. Настройте се на вълна приемане и осмисляне.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Родените в третата декада са изложени на повече стрес. Попадате в неприятни ситуации. Ще търсите мнение и ще давате такова, в момент когато нито вие, нито другия сте готови да се разберете. Търсете нови информации за хората и работата, която ви интересува. Никъде не се явявайте неподготвени. До два дни инстинктивно ще напипате вярната посока. Заемете се с личното си самообразование. Чудесен ден за записване на опреснителен курс. Бъдете алтруисти и предавайте опита си. Правите важни асоциации.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е шестица. До септември животът ви се хармонизира, отношенията и в любовта навлизат в нова фаза. В края на октомври и началото на ноември юридическата ви позиция ще е нестабилна. До тогава уредете всички проблеми със закона. 2017г. ще ви донесе шанс за мъчителен преход в нова среда.

Родените днес притежават изключетелна сила на ума, прогностичен талант и чудесни асоциации по съседство. Ще навързват нещата, които ще научават и ще намират лесно решението на това, което не знаят. В живота ви влиза един малък философ. Слушайте го какво ви говори един ден и не се опитвайте да го манипулирате.

Днес ще се зачеват защитниците на законите, независмо дали те са лъжливи или правдиви. Това ще бъдат хранителите на устоите в обществото.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.